KDB skadefri og i form er alltid et kapteinsalternativ. Foto: Shutterstock.com

FPL- Vanskelig å komme utenom City kaptein

1: Kevin De Bruyne – Man City (Fulham,H)

De Bruyne på benk hele kampen mot Porto i midtuken og kommer til å starte her. Notert seg for 1 scoring og fem assist så langt denne sesongen. To av dem kom sist mot Burnley. Kanskje er den store poengkongen fra fjoråret på vei til å finne formen ? Scoret tretten og assisterte 23 forrige sesong og har utvilsomt stort potensiale. Står bak veldig mye for City og her kommer det til å bli powerplay mot et Fulham lag som ikke forsvarer seg veldig bra. Slipper inn flest i ligaen med 19 på ti kamper. De Bruyne sammen med Fernandes den midtbanespilleren som fyrer av flest skudd. Sikreste kapteinsvalget denne runden.

Kan Mahrez følge opp ?

2: Riyad Mahrez – Man City (Fulham,H)

Riyad Mahrez hadde levert en god runde hele sesongen, (1+1 mot Leicester i runde 2) Før han slo til med hattrick i forrige runde og gameweek 10’s helt store spiller. Guardiola også valgt å spare ham i CL, noe som BØR bety at han starter igjen her. Leverte 11 scoringer og 14 assist forrige sesong, og nå venter Fulham som slipper inn flest i ligaen. Fyrt av 21 skudd der 10 av dem har truffet mål denne sesongen. Vil overraske om han scorer tre igjen, og muligens er vi for sent ute her. Men mot Fulham som er lekk bakover er det store sjanser for at City vinner komfortabelt, da er fort Mahrez involvert!

3: Mohamed Salah – Liverpool (Wolves,)
Salah var tilbake sist etter covid19, leverte da en fin assist til Jota før han ble byttet ut etter 60. Noe han selvsagt var svært misfornøyd med. Her får Liverpool endelig 5 dagers hvile etter kamp, og det vil nok gjøre både dem og Salah godt. Egypteren er alltid livsfarlig og ingen er mer sulten på scoringer! Underliggende stats er som vanlig at Salah er helt i toppen av antall skudd fyrt av, antall skudd på mål. Kun 30% eier han nå og det er lavt til å være Salah. Først på listen om City spillere vrakes!

Timo ender måltørken

4: Timo Werner – Chelsea (Leeds,H)

Werner hadde en glimrende rekke rett før landslagspausen, men siden har han gått målløs av banen siste fem i alle turneringer. Kampene har nok ikke helt passet Werner, som liker best når han får boltre seg i bakrom. Og bakrom det får han her, da Leeds ikke tar særlig hensyn selv om de møter Chelsea. Vi så dem slite enormt med Jamie Vardy tidligere denne sesongen, og her kan potensielt Werner terrorisere forsvaret til Leeds med sin aggresivitet og smarte løp. Fire scoringer og tre assist så langt denne sesongen. Tror han putter her og kan være et fint diffevalg denne runden når flere er på vei til å gi ham opp!

5: Benjamin Mendy – Man City (Fulham,H)

Jeg lanserte forrige uke Cancelo som et sikkert valg hos City. Der ser det ut som jeg bommet grovt, for han holder tydeligvis Mendy høyere enn jeg trodde. Til mitt forsvar er det nesten umulig å bli klok på Guardiola sine vurderinger… Uansett Mendy tilbake fra skade og leverte en knallkamp mot Burnley, der han scoret mål og fikk med seg CS og endte opp med 16 poeng. Cancelo spilte i midtuken, mens Mendy ble hvilt. Vil tro at franskmannen starter igjen her da. Offensiv type som alltid er angrepsvillig og fort kan notere seg for målpoeng. City også lavest odds for å holde nullen denne runden.. Alt ser grønt ut og han får bli draget fra City denne runden!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker