Get Tramadol Prescription Online Buy Genuine Tramadol Online Uk Us Tramadol Online Tramadol Purchase Uk

FPL : Tre sterke kapteinsvalg, og to outsidere

1: Jamie Vardy – Leicester (Fulham,H)

Vardy åpnet gnistrende også i år, med 8 scoringer og to assist første ni. Der han bare har spilt i åtte av dem. Scoret to hjemme mot Fulham siste de var oppe. Vardy med 16 shots on target, og ingen kommer til flere store målsjanser innenfor seksten (13) Fulham lekker som ei sil og har nå sluppet inn mest sammen med West Brom. Ligger helt først på statsen over lag som slipper til flest store sjanser og skudd på mål. Strålende betingelser, og det er fryktelig vondt for å se Leicester gå av banen uten scoringer i denne. Løfter frem Vardy som rundens beste kapteinsvalg.

2: Bruno Fernandes – Man Utd (Southampton,B)

Var forrige ukes kaptein for oss, og for mange andre. Leverte varene, etter nok en straffescoring. Notert seg for 6 mål og tre assist i PL denne sesongen. Forrige sesong leverte han åtte mål og åtte assist på 1200 minutter fotball! Tallene hans er fryktelig bra, og nå står han også med fem scoringer siste tre (inkludert CL) Nr tre på big chances created, og kun Salah,Mane og KDB skyter oftere. United også vært bedre borte enn hjemme i år. Vanskelig å gå i mot Fernandes i nåværende form. Hett kapteinsvalg.

De som kastet Salah på dør kan fort bli straffet

3: Mohamed Salah – Liverpool (Brighton,B)

En uke med covid 19, har gjort at eierandelen til Mohamed Salah har rast med ca 20%. Nå er han tilbake igjen, og skal være høy aktuell for å gå rett inn på laget til helgens kamp. Topp fem på antall skudd og antall skudd på mål. Scoret åtte så langt denne sesongen. Trives også mot Brighton der han har scoret fem siste fem mot innbyrdes. Er derimot noen spørsmålstegn som henger i luften, og det er hvor mye har covid19 satt Salah tilbake ? Tidlig kamp lørdag er ingen fordel heller, og Liverpool er sterkt skaderammet samt at Brighton har vært ganske bra bakover i det siste.. Allikevel Salah er det beste kapteinsvalget fra Liverpool og kan fort finne på å straffe de som har tatt ham ut denne runden!

Outsidere fra City

4: Raheem Sterling – Man City (Burnley,H)

Rundens store diffe kaptein er Raheem Sterling. Eies av under 5% i skrivende stund. Hvorfor lurer du ? Ja, City har vært dårlige fremover i år og har kun en scoret ti på åtte kamper. Men det er flere ting som taler for at City vil finne formen igjen. Først og fremst har de nesten skadefritt lag nå, samt at Aguero er tilbake og de er alltid bedre med ham på banen enn uten. Sterling scoret 20,17 og 18 scoringer i de tre siste, og har også vært på tosifret antall assister i to av de tre sesongene. I år har han kun notert seg for 2 scoringer og 1 assist. Nekter rett og slett å tro at det kan fortsette for en såpass god spiller. Scoret to mot Burnley i ligacupen når de møttes i september. City vunnet 5-0 5-0 og 5-0 i de tre siste hjemme mot Burnley. Blir ikke overrasket om han begynner å produsere igjen i denne!

5: Sergio Aguero – Man City (Burnley,H)

Dette er et skudd i blinde og et valg for de vågale. Aguero er endelig skadefri igjen, og satt på benken mot Tottenham. Fikk siste 15 mot Olympiakos onsdag, Nå venter lettere motstand, og i en kamp der City kommer til å eie ballen og komme til mye målsjanser blir jeg ikke overrasket om Aguero får sin første start etter pausen. I så fall kan poengene potensielt renne inn. City er 15-0 i de tre siste hjemme mot Burnley, og har fryktelig lett for Dyche sine gutter. Kun 1,3% eier den argentinske storscoreren. 50-50 om det blir Aguero Aguerooo Agueroooo eller benk. Men leter vi etter dragene er han utvilsomt et morsomt valg, for å score mål det kan han.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker