Bruno Fernandes fikset CL-plass for United. Leverer han nye målpoeng mot Fulham? Foto: Shutterstock.com

To United spillere skiller seg ut som kapteinsvalg

Landslagspause er sjeldent like gøy som Premier League, men enda kjedeligere er det når Norge sine kamper blir avlyst. Endelig er det ny runde i Premier League igjen, og her under er våre topp fem kapteinsvalg.

To røde djevler er gode alternativer

Bruno Fernandes – Manchester United (West Bromwich, H)

Det virker som hver gang media rapporterer at “Solskjær er et tap unna fra å få sparken” og “Pocchetino sitter klar”, så drar de noe opp av hatten. Denne gangen var det Bruno Fernandes tur til å “redde” Solskjær.

Portugiseren fortsetter å levere på et skyhøyt nivå og noterte seg for to scoringer og en målgivende da United slo Everton 1-3. Fem mål og tre målgivende har Bruno notert seg for på de 8 første kampene. Han er på straffer, og når United skal møte WBA hjemme virker han som et naturlig kapteinsvalg. West Brom har sluppet inn mest mål i ligaen (17) og vi tror United tar dette ganske greit. Dette er også grunnen til vårt neste kapteinsalternativ.

Marcus Rashford – Manchester United (West Bromwich, H)

Rashford er på sin dag helt verdensklasse. Hattricket mot Leipzig er et eksempel på dette. Står uten målpoeng på de tre siste kampene i ligaen, der United har møtt veldig vanskelig motstand. West Brom hjemme er definitivt ikke dette og her har jeg klokketro på at Rashford får med seg noe. 5 målpoeng på de 8 første er godkjent det. Vanskelig å velge hvem som får kapteinsbindet av Bruno og Rashford, men siden Bruno er på straffer holder jeg han hakket over.

Blir Rashford din kaptein?

Storkjøpet leverer

Timo Werner – Chelsea (Newcastle, B)

Etter en treig start uten mål på sine fire første kamper står nå Timo Werner med fire mål på sine fire. Werner skal ikke la noen dra helt fra i toppscorer-racet allerede, og Chelsea har sett mye bedre ut siden Ziyech kom inn. Mot lavtliggende Newcastle der Chelsea kommer til å angripe i store deler av kampen og Ziyech får tid til å sikte seg inn tror jeg Werner er et veldig fint kapteinsvalg. Et lite minus med å sette kapteinsbindet på Werner kan være at Chelsea, som er så stacked med stjernespillere offensivt, har litt mange om beinet.

Chelsea har spilt åtte kamper denne sesongen, de har scoret tre mål i fire av dem, og fire mål i to av dem. De to andre har vært mot topp seks lag. At Chelsea kan ta fyr og sette fire-fem mot Newcastle er en reell mulighet, og da sitter man godt med en Werner kaptein.

Er Everton tilbake?

Dominic Calvert-Lewin – Everton (Fulham, B)

DCL har 8 mål på like mange kamper. Han har kun scoret 1 på de tre siste, dette er det en meget god grunn til. Everton har i disse kampene slitt med store skade/suspensjons-problemer der Digne, Coleman, James Rodriguez, Richarlison + mer, alle har vært ute i noen av kampene. En sånn mangel på kreativitet har gjort at Calvert-Lewin har fått mindre å jobbe med.

På søndag møter de Fulham, denne gangen med flere spillere tilbake, blant annet Richarlison som vi kommer tilbake til. Fulham har fire poeng på de åtte første kampene, er en av de største favorittene til å rykke ned, og nå skal de møte det Everton-laget som fikk fire seire og en uavgjort på de fem første? Dette er kapteinsmaterial. Selv om DCL er eid av 57,1% tror jeg ikke han er den som blir kapteinen av flest. Dersom en vil skille seg ut litt hadde jeg anbefalt å sette kapteinsbindet på DCL, siden jeg tror Everton knuser Fulham.

Richarlison – Everton (Fulham, B)

Siden Everton hentet Richarlison fra Watford i 2018 har de ikke vunnet en PL-kamp uten han. Det som etter min mening er Evertons beste spiller er endelig tilbake fra suspensjon, og derfor tror jeg Everton vinner igjen. Jeg har DCL som et bedre kapteinsalternativ fordi han er mer main-man og spiller spiss, men skal du diffe enda mer med kaptein som er Richarlison et kjempevalg.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker