Tramadol Buy Online Uk Tramadol Online Cod Payment Purchasing Tramadol Online Tramadol Online Coupons Order Tramadol Cheap Overnight

Før Kampen – Atletico i superform mot Barcelona på etterskudd.

Rundens storkamp fra La Liga på lørdagskveld 21:00 Atletico Madrid har funnet superformen med 23 strake ligakamper uten tap, og har vært Spanias beste lag sammen med Real Sociedad så langt denne sesongen. Nå kan de sende Koeman og Barcelona som allerede har fått en tung start ytterligere på etterskudd.


Atletico Madrid

Ligaform : W-W-W-W-D
Tabellposisjon: 3
Toppscorer : Felix/Suarez (5)
Skader: Carrasco, Vrsaljko, Suarez, Torreira, Kondogbia, Oblak (??) Herrera (??)
Mulig lag (4-4-2) Oblak, Trippier, Gimenez , Savic, Lodi ,Saul , Koke , Herrera , Llorente, Felix , Costa

Atletico på tredjeplass i La Liga forrige sesong, et godt stykke bak Barcelona og vinner Real Madrid. Men de avsluttet kruttsterkt med 8-7-0 i hjemlig serie og slo ut Liverpool i åttendelsfinalen av Champions League over to kamper rett før corona lockdown. Den gode formen har de tatt med seg inn i årets sesong, og er ubeseieret med 5-2-0 og har tredjeplassen bare tre poeng bak Real Sociedad med to kamper til gode. Dermed er de eneste ubeseirede lag i La Liga denne sesongen, de er faktisk ubeseiret på de siste 23 i hjemlig serie!

Lagbyggeren Simeone

Den karismatiske Argentineren har stått last og brast ved roret i Atletico i 9 år nå. Etter en enorm periode fra 2011-2016 der laget tok ligatittel, tok seg til to CL finaler og vant Europa League har det gått dårligere for Atletico de siste årene. Egentlig har de ikke levert dårlig ut ifra forutsetningene, vi snakker jevnt topp tre i en verdens beste ligaer og deltagelse i CL hvert eneste år. Allikevel er det flere som har stilt spørsmål om Simeone har mer å tilføre Atletico Madrid. Jeg synes vi nå begynner å se konturene av noe stort igjen, for i en tid som er preget av mye uro og usikkerhet ser Atletico dønn solide ut. De har til og med begynt å score mål igjen, noe de har slitt med siste årene. Og når målene begynner å komme offensivt, er Atletico livsfarlige for forsvarsspill vet vi at de kan bedre enn noen!

Gjennombruddet

Vi må snakke om Joao Felix. Atletico kjøpte inn portugiseren for 113 millioner euro! Og siden har selvsagt forventningene vært enorme til det portugisiske vidunderbarnet. Innfridde ikke i første sesong, der han kun scoret seks på 27 i ligaen og ni på 36 totalt. Spillemessig klaffet det heller ikke og flere mente nå at han var oppskrytt og ikke verdt pengene. De ser ut til å ta feil for Felix har virkelig vært på hugget de første kampene. Fem mål på syv kamper i La Liga og to på tre i champions league. En spiller som egentlig har alt, blendende teknikk, fart, overblikk osv. Fantastisk spiller å se på, og han blir artig å følge i dette oppgjøret.

Barcelona

VIl han slå tilbake ?!

Ligaform : W-D-L-L-D
Tabellposisjon: 8
Toppscorer : Ansu Fati (5)
Skader : Umtiti,Busquets,Fati (Coutinho?)
Mulig lag (4-2-3-1) Ter Stegen, Roberto , Pique , Lenglet , Alba ,Pjanic, De Jong, Pedri , Messi , Dembele, Griezmann

Barcelona leverte det vi må kalle en skuffende sesong i fjor, der de for første gang på flere år ikke klarte å vinne et trofe. I serien ble de Nr 2, slått av Real Madrid. I CL ble de ydmyket av Bayern Munchen med 8-2. Ronald Koeman kommet inn som ny trener og er virkelig under press umiddelbart, for laget leverer ikke på banen. 8 plass i La Liga etter syv spilte er langt i fra godt nok. Til Koemans forsvar skal det sies at laget er inne i et generasjonsskifte og slike ting vil ta tid, så spørs det om tid er noe han har. Det er vel heller tvilsomt.

Hva skjer med Messi

Ja, hva skjer egentlig med Lionel Messi ? Kan neppe huske å ha sett en blekere utgave av Messi enn det vi har sett denne sesongen. Det er også en av hovedgrunnen til at Barcelona har slitt, for de er nemlig vant med at den Argentinske trollmannen alltid rydder opp! Kun tre scoringer på syv kamper, der to av dem er på straffer. Messi har aldri scoret under tjuefem i La Liga siden han var 20! Når det er sagt så er det nesten urettferdig å legge skylden på en spiller, men så er ikke Messi noen vanlig spiller.. Han må i hvertfall opp i nivå om Barcelona skal ha sjanse denne sesongen.

Toppscoreren ute

Dessverre får vi ikke se Ansu Fati i aksjon på lørdag heller, da han har skadet kneet og er ute en god stund. 18 åringen har vært det store lyspunktet for Barcelona fansen denne sesongen. Scoret fem ganger i La Liga og er et supertalent, at han potensielt er ute i flere måneder er ekstremt dårlig nytt for et lag som allerede sliter.

Skader og Covid 19 ødelegger moroa

Vi gledet oss stort til å se Luis Suarez mot gamle lagkamerater, det blir det ikke noe av etter at Uruguayaneren har pådratt seg Covid 19. Ansu Fati er som nevnt ute. Coutinho er skadet. I går måtte en av verdens beste keepere Jan Oblak stå over landskamp med skulderskade. Torreira og Kondogbia også ute for hjemmelaget med henholdsvis covid 19, og skade. Meget trist og særlig Suarez i sin første kamp mot gamleklubben etter at de ikke ville fornye kontrakten og ”ga ham bort” ville garantert blitt fyrverkeri..


Forventninger

Forventningene mine til denne kampen er fortsatt høye. Atletico øyner nok håp om tittelen all den tid Real Madrid og Barcelona virker å være langt under pari. Katalanerne er allerede på etterskudd, og har ikke råd til å tape her. Før Suarez ble bekreftet ute og det flommet over av skader på Atletico spillere holdt jeg dem som favoritter i dette oppgjøret. Nå er det vidåpent. God kamp tror jeg fortsatt vi får på Metropolitano lørdags kveld 21:00!

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker