Tramadol Online Cod Tramadol Buy Online Usa Generic Tramadol Online Tramadol Illegal Order Online

Der Klassiker – Dortmund og Bayern kriger om førsteplass

Duket for toppkamp i Bundesliga når Erling Braut Haaland og Dortmund tar imot fjorårets seriemester og CL vinner Bayern Munchen på Signal Iduna Park. Nr 1 mot nr 2 på tabellen, Haaland mot Lewandowski! Der Klassiker som oppgjøret kalles er en virkelig godbit! Sett av ledig tid Lørdag 18:30!

Borussia Dortmund

Kan Fenomenet Haaland senke Bayern ?

Form : L-W-W-W-W
Tabellposisjon: 2
Toppscorer : Erling Braut Haaland (5)
Skader: Can,Schmelzer,Zagadou
Mulig lag (4-2-3-1) Burki, Meunier, Akanji , Hummels, Guerreiro , Witsel, Delaney , Reus , Brandt, Sancho , Haaland

Dortmund ga sammen med Leipzig lenge Bayern kamp om gullet forrige sesong, men når det skulle avgjøres var maskineriet fra Munchen som så mange ganger før alt for sterke. De gule endte allikevel på en andreplass med 69 poeng (tretten bak Bayern) I CL ble det exit i åttendelsfinalen mot PSG. Nå spørs det om de kan klare å ta de siste stegene for å kunne gå helt til topps.

Forsvarsspillet nøkkelen til Dortmund sin solide start

Sesongen har i hvertfall åpnet på beste vis med 5-0-1 og 13-2 i målforskjell etter seks kamper. Særlig positive har de vært bakover denne sesongen, der de har vært meget solide med bare tre innsluppet. Lucien Favre er helt sikkert veldig fornøyd med forsvarspillet denne sesongen, et aspekt vi vet har vært Dortmund’s akilleshæl i flere sesonger. Særlig forsvarssjef Mats Hummels har vært helt enorm i de første kampene, der han også har scoret tre mål siste to etter dødball.


Når vi har skrytt av forsvarsspillet til Dortmund, har de ikke vært like hvasse fremover. I etablert spill har de tidvis slitt, trolig skyldes det økt fokus på defensiven og overgang fra 3-4-3 til 4-2-3-1 med to dype på midten. En mann er også dypt savnet i Ashraf Hakimi som produserte fem scoringer og ti målgivende forrige sesong. Erstatter Thomas Meunier har ikke fått ting til å fungere, og har bare notert seg for en fattig målgivende så langt.

Heldigvis har de fenomenet Erling Braut Haaland. 18 mål på 20 kamper i Bundesliga. 18 mål på 17 kamper i Champions League. Og gutten er så vidt rukket å fylle tyve år. Utrolig å tenke på at han faktisk er Norsk. En av verdens beste angrepsspillere. Notert seg for fem mål så langt i Bundesliga, og er garantert veldig sugen på å senke Bayern!



Bayern Munchen

Lewandowski er verdens beste spiss for øyeblikket

Form : L-W-W-W-W
Tabellposisjon: 1
Toppscorer : Robert Lewandowski (10)
Skader : Sule,,Davies, Goretzka (?)
Mulig lag (4-2-3-1) Neuer, Pavard , Boateng , Alaba , Hernandez ,Kimmich , Tolisso, Gnabry , Muller , Sane, Lewandowski

Siden Hansi Flick overtok har Bayern Munchen gått som et godstog på velsmurte trikkeskinner og maltraktert all motstand på sin vei. Vant 20 av de siste 21 i Bundesliga forrige sesong, og vant ligaen med tretten poeng. Tyske cupen ble hentet oppskriftsmessig hentet hjem. Før de avsluttet det hele med å vinne Champions League. Der de blant annet ydmyket Barcelona med 8-2, og til slutt vant 1-0 over PSG i finalen. Ser ikke ut til å hvile på laurbærene denne sesongen heller og har åpnet tyske ligaen med 5-0-1, tyske supercupen og europeiske supercupen er også tatt hjem. Utrolig resultater siste halvåret som det bare er å ta av seg hatten for.

Ustoppelige Lewandowski

Polakken har rukket å fylle 32 år, men ser bare ut å bli bedre og bedre med årene. 2019/2020 sesongen ble hans beste noensinne med 55 scoringer på 47 kamper. Ble også toppscorer i alle turneringer han spilte i forrige sesong! Rett og slett helt vanvittig, og mye tyder på at Lewandowski vil bli tildelt Ballon’D Or når den tid kommer. Om noen skulle være i tvil så er han på jobb også denne sesongen, og har notert seg for spinnville 10 mål første seks, og da har han bare spilt 4,5 match totalt. Rett og slett helt ustoppelig om dagen, og utvilsomt verdens beste spiss.

Fullt mulig å score på Bayern

Skal vi peke på noen svakheter hos Bayern er det at de er fullt mulige å score mål på. Har bare holdt nullen en gang i Bundesliga denne sesongen, og hele ni lag har sluppet inn mindre etter seks runder. De har også skadetrøbbel i bakre rekker. Sule har testet positivt for covid 19 og er ute en stund. Venstreback Davies er skadet, mens det har vært mye uro rundt Alaba som skal være ferdig i klubben etter sesongen.

Se opp for

Kommer ikke utenom Lewandowski vs Haaland. Kongen mot prinsen. Lewandowski har fått et solid forsprang med ti mål mot Haalands fem. Men innbyrdes denne sesongen er det 1-0 Haaland, etter at han scoret i tyske supercupen! Bare å nyte to av verdens beste spisser i aksjon!


Forventninger

Vil lyve om jeg sier at forventningene ikke er høye til et oppgjør som dette. Lagene møttes i tyske supercupen tidligere på året, der Bayern vant 3-2 i en kamp som var preget av mye bytter og at kampen ikke har den helt store betydningen. Alvor denne gangen, og begge lag kommer til å være heltente. Forventer meg at Bayern tar tak i kampen og vil ha mest ball, mens Dortmund vil prøve å skaffe seg gunstige brudd og gå direkte til verks på kjappe angrepsspillere. Bør bli en herlig kamp og målrik affære med to lag som ikke er redde for å sende folk i angrep!

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker