Order Tramadol From Canada Tramadol Cheapest Buy Cheap Tramadol 100Mg Online Order Tramadol Next Day Shipping Tramadol Sales Online

FPL Kapteinsvalg Gameweek 7 – Får full tillit igjen

Ja, hva skal vi kalle gameweek 6 ? En parodi av en runde der vel knapt en ”premium” spiller leverte noe som helst. Kun Heung Min Son av spillerne med over 20% eierandel klarte å bikke tosifret. Patrick Bamford ble rundens store spiller med sitt hattrick. En veldig uvanlig runde, og det er all grunn til å tro at ting skal snu allerede i gameweek 7.

1: Harry Kane – Tottenham (Brighton,H)

Kane gått i fra og være målkonge til assistkonge, og mot Burnley serverte han Heung Min Son for ”154 gang” denne sesongen, og brukte dermed bare seks runder på å tangere sin egen assist rekord på en PL sesong (7) Har også scoret fem mål, slik at han har virkelig vært het. Ligger helt i toppen av spillere som fyrer av flest skudd, og ingen treffer mål oftere. Kun fire lag sluppet inn mer mål en motstander Brighton i år, og til denne er de også uten sin viktigste defensive spiller Lewis Dunk som soner karantene. MÅ være gode forhold for Kane i denne. Får full tillit igjen!

Kane til Son har vært gjennomgangsmelodien første seks runder.

To solide valg fra Liverpool

2: Mohammed Salah – Liverpool (West Ham,H)

Egypteren er som vanlig vanskelig å komme utenom, selv om han altså blanket mot Sheff Utd sist. Allikevel ser han fortsatt sharp ut, og hadde en scoring annullert og en i stolpen, men marginene var ikke på hans side og dermed ble det 2 poeng istedenfor 15. Ligger helt i toppen av skudd på mål og antall skudd fyrt av. Ny hjemmekamp venter, denne gang mot West Ham. Et lag Salah trives bra mot og har tre mål siste fire. Spilte kun 30 min i midtuken, og starter garantert til helgen. Kan ikke annet enn å tro på Salah i nok en runde, og han er nok en gang blant de mest betrodde kapteinsvalgene.

3: Sadio Mane – Liverpool (West Ham,H)

Den andre Liverpool spilleren som dras opp av hatten! Senegaleseren har sett fryktelig formsterk ut etter landslagspausen og var banens gigant i derbyet mot Everton (1mål), og fulgte opp med nok en stor kamp forrige helg når Sheffield United ble slått (2 assist) Underliggende stats er også gode der han er topp 6 på både skudd og skudd på mål. Han er også en av fire som topper den mindre heldige statsen ”store sjanser misset” med fire. Mot West Ham har han alltid levert bra, og står med fire mål siste fem PL kampene mot London laget. Spilte kun 30 min i midtuken, noe som betyr sikker startplass til helgens kamp. Et av de bedre kapteinsvalgene.

Mane vært i kalasform etter landslagspausen, og byr mer en gjerne på en hjelpende hånd!

Toppscorer Son kan ikke utelates

4: Heung Min Son – Tottenham (Brighton,H)

Jada, vi fortsetter med Tottenham og Liverpool spillere i denne artikkelen. De har de beste kampene så hvorfor ikke ? Heung Min Son fikk ny leveranse av sin kollega Kane, og omsatte til scoring og 1-0 seier over Burnley mandag. Dermed er han PL’s toppscorer med 8 scoringer etter seks runder. Underliggende tallene hans er ikke noe ekstraordinært, men han leverer stort hele tiden. Muligens over evne, og tallene hans vil nok dale litt etterhvert, men når vil det skje ? Det vet ingen…

Uansett er han bakromsspilleren til Spurs, der Kane trekker dypere i banen og etterlater seg rom til Son. Koreaneren er også en dyktig avslutter, og sløser sjeldent med sjansene. Brighton som sagt uten Lewis Dunk som er et stort tap, og dermed må superduoen Kane og Son sees på med argusøyne også denne runden.

Gammel Rev trives i bakrommet

5: Jamie Vardy – Leicester (Leeds,B)

Vardy startet på benken mot Arsenal, men ble byttet inn etter 60 og ble nærmest sagt som vanlig avgjørende mot Arsenal når han satte inn 1-0 og sikret 3 poeng til revene. Nå regner jeg med at han ikke spiller stort torsdag i EL, men at han er 100% fit til oppgjøret mot Leeds. En motstander som spiller ambisiøs fotball og byr på mye bakrom, bør med andre ord passe Vardy helt perfekt. Tror denne kampen fort kan by på en del scoringer og at Vardy med sine 6 scoringer denne sesongen putter igjen. Er du ute etter å skille deg litt ut kan Vardy være kapteinsvalget for deg!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker