Prescription Tramadol Online Is Tramadol Illegal To Buy Online Order Tramadol With Cod Buying Tramadol Online

FPL: Rundens lag GW6

De fem første rundene av sesongen er bak oss og vi begynner å se noen mønstre. Kane og Son herjer for Tottenham, Calvert-Lewin viser at han er mer enn forrige sesongs Pukki, Aston Villa har vunnet alle sine kamper hittil og Liverpool må klare seg uten van Dijk. Er du usikker på hvem du skal hente til ditt Fantasy-lag? Her er våre forslag uttrykt ved rundens lag GW6.
Rundens lag

Keeper

Emi Martinez (4.8/AVL) – Leeds, H
Aston Villa-keeperen har tatt flest poeng av alle keeperne så langt denne sesongen, til tross for å ikke ha spilt i runde 1. Den tidligere Arsenal-målvakten har vært med på å vinne 4 av 4 kamper på Villa og har plukket henholdsvis 13, 6, 3, 9 poeng. Hans defensive bidrag til klubben kommer også ved uttrykk i xGA på 3.71, noe som vil si at Villa har vært forventa å slippe inn 3.71 mål denne sesongen – lavest av alle klubbene i PL. Med rene bur i 3 av 4 kamper er Martinez til 4.8 hjemme mot Leeds klink. Er du på wildcard er denne avgjørelsen lett!

Forsvar

Andrew Robertson (7.1/LIV) – Sheffield Utd, H
Bare å selge Liverpool-backene nå som VVD er ute med skade? Veldig reaksjonært mener vi. I hvert fall nå som Liverpool har to veldig fine hjemmekamper. Så langt denne sesongen ligger Robertson på topp10 høyest forventede antall assists og det er ikke tilfeldig. I år tar han dødballer på sin side, der TAA gjerne vandret over for å ta forrige sesong. Heatmapet til Robertson viser at han er veldig involvert i det offensive spillet, og det vil neppe forandre seg selv om stopperparet endrer seg.

Max Kilman (4.1/WOL – Newcastle, H) og Tariq Lamptey (4.7/BHA – West Brom, H)
Forsvarsrekka komplementeres av to billige verdispillere. Kilman har kommet inn i elleveren til Wolves etter en kjedereaksjon: venstre vingback Marcal av med skade i runde 2 – Saiss flyttes opp i runde 4 fordi reserven Vinagre lånes ut – Kilman fyller plassen til Saiss. Det vil si at Kilman har spilt de to siste kampene for Wolves – og imponert. Clean sheet i begge, en assist, seks bonus. Ta forbehold om at Marcal er tilbake fra skade og vil sammen med Saiss og Kilman kjempe om to av plassene i forsvar/vingback. Basert på resultater antas Kilman og Saiss å ta disse. Lamptey tar siste plassen i forsvar på rundens lag da han fosser oppover høyresiden og er mye involvert offensivt. I tillegg møter han det laget som produserer minst målsjanser, og slipper til flest.

Midtbane

Heung-Min Son (9.4/TOT – Burnley, B) og Mohamed Salah (12.3/LIV – Sheffield Utd, H)
Son og Salah behandles sammen fordi de skiller seg ut som de to beste midtbanealternativene denne sesongen. I tillegg til Kane har de tatt flest poeng på spillet i år, har fine underliggende tall og er gode kapteinsemner. Dersom du sitter uten er denne runden et fint tidspunkt i å investere i disse som du uansett kan ha lenge.

Marcus Rashford (9.5/MUN – Chelsea, H) og Jack Grealish (7.2/AVL – Leeds, H)
Rashford har vist over tid at han leverer FPL-poeng uansett om laget gjør det bra eller ikke. Spiller alltid 90 min, og er helt avgjørende for Uniteds angrep. I tillegg legger Solskjær seg alltid kompakt bakover og kontrer med Rashford og Martial i kamper mot topp 6-lag, og det er nettopp det kampbildet man kan forvente til helgen. Rashford kommer også rett fra Paris som matchvinner og vil følgelig ha selvtillit inn i kampen mot Chelsea. En annen som har selvtillit, er Grealish. Villa-kaptein og lagets viktigste spiller. Så langt har han ledet laget til 4 seire på 4 kamper, og plukket opp 6 målpoeng på veien. Hjemme mot Leeds som sammen med West Brom slipper til flest store målsjanser er Grealish til 7.2 et godt valg.

For en start Grealish og Aston Villa har hatt i år!

Spiss

Harry Kane (10.8/TOT – Burnley, B)
Formspissen til Mourinho har de siste rundene levert svimlende 21, 5, 16, 16 poeng, noe som har sendt Kane til en soleklar poengledelse i FPL. Litt stats: Kan har flest skudd på mål (13), flest skudd totalt (22), høyest xA (3.21) og nest høyest xG (4.57). Alle barometre er enige; underliggende stats, øyetest, hva enn det er: Få ham på.

Domenic Calvert-Lewin (7.7/EVE – Southamton, H) og Neal Maupay (6.6/BHA – West Brom, H)
Hvis det ikke er Kane som er Premier Leagues formspiss om dagen, da må det være Calvert-Lewin. Gutten har ennå til gode å gå av banen uten å score. DCL er den eneste med høyere forventa scora mål enn Kane (xG 5.04), tredje høyeste antall skudd i PL og ett skudd på mål mindre enn Kane, som leder den tabellen. Rundens lag fullføres med en liten joker i Maupay. Brighton-spissen møter nå West Brom hjemme, som er det laget i PL som slipper til flest store målsjanser. Hvis man ser på de underliggende tallene er Maupay en som kommer veldig godt ut, dersom man ser bort fra de store kanonene som Kane, Salah, Son og DCL. Disse tallene kombinert med motstander gjør at Maupay får plass på rundes lag til helgen.

MDI / Shutterstock.com
Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker