Purchase Tramadol Cod Fedex Tramadol Uk Online Tramadol Order Overnight By Tramadol Online
Rashford er allerede tilbake fra skade, og blir nok en must-have resten av sesongen. Foto: Shutterstock.com

FPL – Hvem er beste kapteinsalternativ i gameweek 6 ?

Mange av toppspillerne leverte i forrige runde. Duoen Kane og Son herjet nok en gang. Bruno Fernandes og Marcus Rashford våknet til liv igjen, og Timo Werner fikk omsider scoret sine første PL mål. Ny runde til helgen og vi har som vanlig sett nærmere på mulige kapteinsalternativ

To åpenbare valg

1: Mohamed Salah – Liverpool (Sheff Utd,H)

Den egyptiske kongen scoret igjen mot Everton sist, og noterte seg dermed for mål nr seks denne sesongen. Dermed er han igjen i rute og vell så det til en ny kjempesesong. Topper statsen over de som fyrer av flest skudd sammen med Kane, ligger topp tre på over flest skudd på mål. Trenger aldri være redd for at Salah ikke forsøker seg! Liverpool trenger en seier nå etter to kamper uten seier.

Hjemme mot Sheffield United som har åpnet forferdelig med 0-1-4 må det være topp mulighet til det. Egypteren scoret også hjemme mot Sheff U forrige sesong. I midtuken ble han tatt av etter rundt 65 min mot Ajax, slik at han skal være frisk og rask til denne. Seiler opp som rundens beste kapteinsalternativ!

2: Harry Kane – Tottenham (Burnley,B)

Kommer ikke utenom Harry Kane, som har åpnet denne sesongen helt forrykende. Fem mål på fem kamper er imponerende, enda mer imponerende er at han har syv assist i tillegg på disse kampene!! Bare for å nevne det har Kane aldri levert flere enn syv assist i noen PL sesong, kan muligens bli ny rekord i år.. Ligger først på statsen over antall skudd, og antall skudd som treffer mål.

Tottenham også med sen mandagskamp istedenfor søndag, noe som er en stor fordel når de spiller EL torsdag. Burnley er også et lag han trives godt mot. Syv mål siden siden 2017 har det blitt. De som har fult PL tett de siste årene vet hvor streaky Kane kan være når han går varm. Nå er han brennvarm, og det kan godt være at han skulle byttet plass med Salah som beste kapteinsalternativ!

Harry Kane og Tottenham er i fantastisk scoringsform

Scoringsshowet fortsetter ?

3: Dominic Calwert Lewin – Everton (Southampton,B)

Fem kamper, syv scoringer. Calwert Lewin klarer ikke stoppe å score, og har scoret i samtlige runder til nå. Kun Harry Kane har flere avslutninger på mål, og han er også topp 4 på antall skudd. Rett og slett glødende varm og rir på en medgangsbølge uten like om dagen. Den triste nyheten er at James Rodriguez er ute for Everton til søndag, noe som kan bety mindre leveranse. Allikevel har Everton scoret nest mest mål i ligaen denne sesongen, og Southampton har vært lekk i de to andre kampene mot god motstand. (8 baklengs mot Chelsea og Spurs) Kan ikke se bort i fra Lewin denne runden heller.

Stjernespillere fra Manchester som diffevalg ?

4: Sergio Aguero – Man City (West Ham,B)

Aguero tilbake fra start i forrige runde, og spilte også i midtuken mot Porto. Normalt ville alle varsellamper lyst, og det hadde luktet benken lang vei etter to startkamper. Men han spilte bare 65 min i begge kampene, City har heller ingen spisser tilgjengelige utenom han, og KDB er ute. Dermed føler jeg meg rimelig sikker på at han starter igjen her. Var en av banens beste spillere mens han spilte mot Arsenal.

Det er klassisk Aguero som ikke trenger å spille seg i form etter skade. Trenger vel ikke fortelle hva denne mannen er i stand til å gjøre skadefri, og nå eies han bare av 2% og er en kjempediff i spillet. Et kapteinsalternativ for de dristige!

5: Marcus Rashford – Man Utd (Chelsea,H)

Rashford vært iskald lenge, men er endelig på vei til å finne form igjen. . Rashford trives også veldig godt mot nettopp Chelsea som han har scoret fire ganger mot siste fire innbyrdes. Forrige sesong var han også fryktelig god en periode\ med 16 mål på 20 kamper, før han altså ble skadet. Leverte en scoring og to assist mot Newcastle sist, når slusene ble åpnet mot slutten av kampen.

I midtuken ble han nok en gang matchvinner borte mot PSG. Ingen tvil om talentet til Rashford, og med nyvunnet tro og selvtillit ser jeg ikke bort ifra at han går på en ny scoringsstreak. Eies bare av 6,7% og kan være et fint diff kapteinsalternativ mot Chelsea som tidvis har vært horrible bakover.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker