Tramadol To Buy Tramadol Buy Australia Buy Arrow Tramadol Cheapest Tramadol Overnight Order Tramadol Online Overnight Cod Tramadol Online Uk
Julian Nagelsmann og hans RB Leipzig leder Bundesliga. Til helga gjester de tabelltoer Augsburg. Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Toppkamp i Augsburg – smak på den

Ja, denne helgas toppkamp i Bundesliga skal spilles på WWK Arena i Augsburg. Lag nummer to på tabellen tar imot lag nummer tre, og her kan det lukte Sørloths første Bundesliga-kamp fra start. Det er med andre ord (som vanlig) mye å se frem til før en Bundesliga-helg, og vi gir deg våre Fantasy-tips her.

Det er ingen fredagskamp denne helga, noe som gir hele fem kamper med avspark 15:30 på lørdag. En av kampene med tidlig avspark, er Hertha Berlin – Stuttgart. Vi tror det kan bli hjemmeseier for laget til Rune Jarstein, og vi har derfor valgt å gå en defensiv spiller fra de blåkledde på vårt lag denne helga. Dessverre, med norske øyne, har Rune Jarstein mistet plassen sin til Alexander Schwolow (9.9), og det er tyskeren vi har valgt til å vokte vårt bur denne helga.

Helgas toppkamp mellom Augsburg og RB Leipzig, har også avspark 15:30 på lørdag. Selv om Augsburg på lik linje med Leipzig har åpnet med to seire og en uavgjort, er det nok sannsynlig at årets første tap kommer her. De går i alle fall inn til kampen som underdogs. Augsburg har på tross av sin gode seriestart flere lag foran seg på lista over antall scorede mål, og det vil ikke komme som lyn fra klar himmel, dersom Leipzig holder tett bakover i denne kampen. Vi mener derfor at det kan lønne seg å gå en Leipzig-defensiv på Fantasy, og har valgt høyreback Nordi Mukiele (10.4). Her har vi tenkt på pris, men om man har råd, kan Angelino (13.5) på motsatt back, være et minst like godt alternativ.

Et lag det ikke har luktet veldig svidd av denne sesongen, er Wolfsburg. På de tre første seriekampene, står de tre uavgjortkamper og 1-1 i målforskjell. De grønnkledde skal ut i en tøff bortekamp mot Mönchengladbach denne helga, og her kan fort årets første tap komme. Kanskje er det realistisk å tro at hjemmelaget stikker av med 1-0 eller 2-0. VI har derfor valgt å gå for Gladbach østerrikske høyreback, Stefan Lainer (9.9) på vårt lag.

Stor tro på Bayern

Et lag vi har stor tro på denne runde, er Bayern. De har man forsåvidt stor tro på foran hver runde, men til helga gjester stjernegalleriet Arminia Bielefeld. Vi har valgt å gå for en Bayern-spiller i hvert ledd, og vi starter bak med Alphonso Davies (15.0). Han er blant verdens beste backer, og har vel opparbeidet seg et rykte som gjør at han slipper noen nærmere presentasjon her. Davies er vel egentlig et “must have” i dette spillet nå.

Alphonso Davies er en av verdens beste venstrebacker allerede. Et must have i Fantasy også? Foto: Chris McPhee / Shutterstock.com

På midtbanen har vi valgt å gå for den eminente midtbanespilleren Leon Goretzka (14.1). Han har en enorm arbeidskapasitet, og er alltid farlig fremover fra sin midtbaneposisjon. Det er få andre som har den samme kvaliteten som boks til boks-spiller i fotball-Europa. Leroy Sane (17.3) er kanskje den mest spennende midtbanespilleren fra Bayern i Fantasy på lang sikt, men han har slitt med skader den siste tiden, og er derfor usikker til helgas oppgjør.

Finnes det gull på midtbanen?

Som vi skal se lenger ned, har vi gått ganske dyrt offensivt denne runden. Det gjelder derfor å finne noen i midtsjiktet på midtbanen, og det er ikke alltid like enkelt. Köln er et av tre lag som står med null poeng på de tre første kampene. Til helga møter de det tredje laget som ligger øvert med syv poeng (i tillegg til Augsburg og Leipzig), nemlig Eintracht Frankfurt. En spiller som denne sesongen har et målpoeng i snitt i ligaen, er Daichi Kamada (11.9). Den offensive midtbanespilleren for Frankfurt har to spisser å servere, og han kan også score selv. Vi går for han denne runden, og tror Köln også står med null poeng etter fire serierunder.

Et annet lag som har tapt alle kampene så langt, er Mainz. De har også en tøff oppgave til helga, da de får besøk av Bayer Leverkusen. Vi tror på Leverkusen-scoringer her, og har valgt å gå for Kerem Demirbay (12.4) på vårt lag. En midtbanespiller med en meget presis venstrefot, som kan bidra med målpoeng og være en viktig brikke i det offensive spillet. Den siste spilleren vi har valgt på midtbanen denne runden er Vladimir Darida (10.4) fra Hertha Berlin. Vi har som sagt tro på hovedstadslaget hjemme mot Stuttgart, og Darida er klink i laget, og også en spiller som liker å bidra offensivt.

Vi stoler på våre landsmenn

Vårt lag er satt opp i en 3-4-3 denne runden. Robert Lewandowski (18.8) er nok på de fleste lag, og det er dumt å gå uten han. I alle fall om man også tar helgas kamper i betraktning. Vi har valgt å gi den polske målmaskinen selskap av to norske spisser. Erling Braut Haaland (17.9) og hans Dortmund har ingen enkel kamp denne runden. De skal til byen Sinsheim, og møte Hoffenheim. Vi har derfor ikke fylt opp laget med Dortmund-spillere, men mener Haaland er veien å gå omtrent i hver kamp. Han er brennhet om dagen, og er en av Europas mest målfarlige spillere.

Alexander Sørloth (13.0) er naturlig nok billigere enn de to nevnte spissene i Fantasy-spillet. Han har debutert, men ikke spilt nok til å sette sitt preg på Leipzig enda. Som vi allerede har skrevet litt om, skal Leipzig til Augsburg for å spille toppkamp denne runden. Kanskje venter trønderens første start i Bundesliga her? Nagelsmann har i alle fall stor tro på sin nyinnkjøpte spiss, og det vil egentlig være overraskende om ikke Sørloth veldig snart er inne i elleveren. Og for å bare ha det med til slutt, Haaland spilte sin første Bundesliga-kamp mot Augsburg, og det gikk brukbart..

Vi krydrer det norske stjerne-spissparet med verdens kanskje beste spiss denne runden. Foto: Federico Guerra Moran/shutterstock.com

Vi foreslår dette laget på Fantasy denne runden:

Schwolow
Mukiele, Lainer, Davies
Sane, Kamada, Demirbay, Darida
Lewandowski, Haaland, Sørloth

Har du ikke laget deg et lag enda, er det ikke for sent. Fantasy Bundesliga er litt annerledes enn andre Fantasy-spill, og det kan du lese deg opp på her.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker