Tramadol Online Legal Buying Tramadol Online Illegal Tramadol Online Overnight Uk Can You Get Tramadol Online
Blir Heung-Min Son toppscorer i Premier League? MDI / Shutterstock.com

FPL: Gameweek 5 – Rundens kapteinsvalg

Da var det endelig duket for Premier League igjen! Før landslagspausen var vi vitne til flere sjokkerende resultater, dermed blir det vanskeligere å sette kapteinsbindet på noen. Skal man se til formsterke Spurs eller blir det Salah igjen? Er City-spillere egentlig i diskusjonen? La oss se nærmere på rundens kapteinsalternativer.

Er Spurs veien å gå?

1. Heung-Min Son – Spurs – (West Ham, H)

Mourinho lurte “alle” med Son-skaden, og sør-koreaneren ble tatt ut av flere hundretusener av FPL-managere før sist runde. Son startet selvfølgelig, og spilte hovedfiolin i ydmykelsen av Solskjærs tafatte United-lag. 2 mål og 1 assist mot United, og står med 7 målpoeng for sesongen. Helt enorme tall. Hentet inn av over 1,1 millioner managere før denne runden. Son er selvsagt et av rundens beste kapteinsalternativer.

Selv om West Ham leverte en knallsterk forestilling sist runde da de slo Leicester 3-0, så vet vi alle hvor opp og ned de kan være. Spurs ser rett og slett så bra ut at det her tror jeg kan bli stygge sifre for The Hammers. Både pga form og motstander føler jeg Son er det beste kapteinsalternativet, men ikke langt foran nestemann på listen.

Superduoen Son&Kane er i storform! MDI / Shutterstock.com
2. Harry Kane – Spurs – (West Ham, H)

Lagkamerat Harry Kane har sammen med førstnevnte Son skapt en dødelig duo. Leverte også 2 mål pluss målgivende i kampen mot United, og er også en bra kaptein til runden. Mye av det samme som gjelder for Son gjelder også for Kane. Begge er såpass delaktige i Tottenhams offensive spill, og når de spiller som de har gjort mot Southampton og Manchester United blir det mye poeng på begge to. At Son får 1 poeng mer for å score er en faktor som gjør at jeg holder han som et bedre kapteinsalternativ enn Kane.

Verdt å nevne er dog at West Ham har sluppet inn 4 mål på 4 kamper, og faktisk har sett bra ut til nå. Derimot har jeg så stor tro på Spurs at dette er mine to beste kapteinsalternativer uansett.

Leicester mot et Aston Villa i kjempeform

3. Jamie Vardy – Leicester (Aston Villa, H)

Aston Villa presterte akkurat noe som kommer til å bli snakket om i flere år fremover. 7-2 mot Liverpool er helt vanvittig, og et resultat ingen kunne ha forventet. Villa har i likhet med Everton full pott med 9/9 poeng. Grealish, Watkins, Barkley og hele gjengen storkoste seg mot den regjerende ligamesteren. Her tror jeg kanskje de går på sesongens første smell.

De møter et Leicester-lag som er veldig giret på å slå tilbake etter tapet mot West Ham. Jeg ser for meg en målrik kamp der spillet bølger frem og tilbake, og da er Vardy god å ha. De tre kampene Leicester har vunnet har de vunnet med store sifre, og da er Vardy nesten alltid involvert. Ringreven har også en glimrende historikk mot Aston Villa. Vardy er et fint kapteinsvalg dersom du eier han.

Målrikt Merseyside-derby?

Blir Salah din kaptein denne runden?
4. Mohamed Salah – Liverpool – (Everton, B)

I det som var et av de mest sjokkerende resultatene vi har i Premier League noen gang scoret Mohamed Salah fortsatt to mål. Egypteren leverte nok en gang det som trengtes for at han skulle bli et vellykket kapteinsvalg , og skuffet ingen FPL-managere. Salah er dødelig effektiv når han først får sjansen, så at han er helt nede på 4.plass i min rangering av rundens kapteinsalternativer kan kanskje virke litt rart, men det må tas med i betraktningen at det ofte blir lite mål i disse kampene. I tillegg til at Everton sett strålende ut så langt i sesongen. Men uansett hvilken kamp det er, så er Salah med i kapteinsdebatten.

5. Dominic Calvert-Lewin – Everton – (Liverpool, H)

DCL blir denne rundens diffevalg. Har scoret i hver kamp denne sesongen, og scoret på debuten sin for England nå i landslagspausen. Calvert-Lewin er valgt av 48,9% og har gjort det til en vane og være på rett plass til rett tid. Nå som han endelig har fått en servitør i verdensklasse (James Rodriguez), tror jeg vi kan komme til å se DCL konkurrere om toppscorertittelen i år.

Everton står med full pott etter de fire første kampene, og selv om de møter Liverpool som de alltid sliter med, og som vanligvis ikke slipper inn mye, så beviste Villa at det går an å score på dem også. Spesielt nå som Allison er ute.

Lykke til med runden, og ikke glem å endre på laget ditt!

https://fantasy.premierleague.com

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker