Cheap Tramadol Cod Order Tramadol Canada Order Tramadol 50Mg Online Where To Get Tramadol Online Overnight Tramadol Mastercard
Salah scoret et fantastisk mål mot Man City i runde 7. I den kommende runden kan det bli mer å juble for mot Watford. Foto: Shutterstock.com

FPL GW4: Kapteinskandidatene

Fra å ha sett ut som laget man må ha tre av i runde 2, gikk City på en ordentlig smell mot Leicester i runde 3. For Manchester United gikk utviklingen motsatt vei. Da de etter et omdiskutert straffespark tok seieren mot Brighton sist helg. Skal man se til et av Manchester-lagene for neste rundes kaptein, eller skal man gå for det sikre kortet i Salah? Formspillerne Vardy, Ings og DCL vil også ha et ord med i laget. La oss ta en nærmere titt på kandidatene.

Toppvalgene

Mohamed Salah (AVL, B)

Salah skjøt ut av startblokkene i årets sesong og åpnet ballet med 3 scoringer og 3 bonus. De to neste kampene har egyptern 0 mål og 1 assist, men de underliggende tallene er gode. Blant annet viser de at han har 9 skudd så langt denne sesongen, 3 færre enn Harry Kane og DCL som har flest. I tillegg er Liverpool det laget med høyest forventet mål (xG på 8.59) så langt i sesongen. Det hjelper også at Salah er på straffer. En liten obs obs er at Salah scoret 19 mål i PL i fjor, og av disse kom kun 4(!) på bortebane. Er dette noe å bry seg om, eller er sånn type stats bare tull?

Kevin De Bruyne (LEE, B)

Fjorårets FPL-toppscorer er umulig å ikke vurdere. Du som leser dette hoppet trolig på ham etter å ha sett han lever 13p i sesongåpningen mot Wolves. En liten demper i City-rusen kom forrige runde da Leicester sørget for at både KDB og Sterling gikk av banen uten målpoeng.

I kraft av å være på straffer, samt av å møte et Leeds-lag som har nest høyest forventet mål imot så langt denne sesongen (xGA 6.24), må både De Bruyne og Sterling anses som gode kapteinsvalg. KDB foretrekkes over Sterling da han både har hatt flere skudd totalt, og flere skudd på mål. Er også på alt av dødballer.

Vi forventer en revansjesugen De Bruyne mot Leeds. Foto: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Straffekongen Bruno fortsetter å levere

Bruno Fernandes (TOT, H)
Fernandes fikk til slutt 12 poeng i forrige runde. Takket være et straffespark som ble gitt helt på tampen av kampen. Det interessante her er kanskje at vi fikk bekreftet hvem som var straffeskytter. Etter at Fernandes i et intervju hadde meldt at han ikke hadde behov for å absolutt fortsette å ta de, og dersom noen andre ønsket å ta ansvar, ville han gledelig steppe til side.

Med den informasjonen blir Fernandes et mye bedre valg. Både på laget og som kaptein. Da antall straffer som gis har økt denne sesongen – mye på grunn av VAR og nye handsregler. Mot et Tottenham som har spilt 3(!) kamper siden forrige helg, kan Fernandes være et finfint kapteinsvalg, særlig hvis du liker å skille deg litt ut fra mengden.

Brennhete spisser fortsetter leveransen ?

Ings, Vardy og Calvert-Lewin
Formspissene som ikke slutter å score. Hvorfor ikke bare gjøre det enkelt å velge en av disse? For mange er det nok vanskelig å gå vekk fra kanonene som behandlet over. Noen vil kanskje hevde at å cappe Ings er litt vel fancy. Men, Danny Ings (WestBrom, H) har for eksempel flere skudd på mål denne sesongen enn De Bruyne og Aubameyang. I tillegg møter han West Bromwich som har høyest forventet mål imot denne sesongen, med xGA på 9.48.

Jamie Vardy (West Ham, H) har like mange skudd på mål som Ings, og har 5 mål på de 3 første kampene. Fjorårets toppscorer i PL har med andre ord fortsatt i sporet han slapp i, og er for alvor en heit kanditat til å forsvare toppscorerertittelen. Hvis han kan score 3 mot City, kan han score 3 mot West Ham også, vel?

Spiss i form + dårlig forsvar = kaptein? Foto: CosminIftode / Shutterstock.com

Til slutt har vi Calvert-Lewin (Brighton, H) som enda har til gode å gå av banen uten å score mål i årets sesong. På hjemmebane har han to strake hattricks(!). Det siste riktignok i ligacupen. Everton-spissen topper to viktige tabeller som angår underliggende tall. Nemlig flest skudd på mål (7) av alle i PL og høyest forventede antall scoringer (xG 3.92) av alle i PL.

Det skal riktig nok sies at disse spissene ikke har mulighet til å levere like bra gjennom hele sesongen, og at de dyrere og mer solide over tid. Salah og De Bruyne er tryggere valg. Men formspissene kan helt klart holde det gående en runde til!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker