Buying Tramadol Online Legal Tramadol Online Cod Payment Tramadol Online Uk Order Tramadol Online Uk
Raul Jimenez har en alle tiders mulighet til å levere scoringer med to hjemmekamper denne runden. Foto: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com

FPL Gameweek 4: Vi kjører topptungt i rundens lag

Vi har lagt bak oss en begivenhetsrik runde som best vil huskes for Fernandes’ straffescoring etter sluttsignal, Son-eiere som pladask var nede på jorden igjen og Leicesters «City-slakting» på Etihad. Det er på tide å se fremover mot neste runde, og som vanlig leverer vi i Fotballsonen vårt «rundens lag». Her er de utvalgte til runde 4.

Keeper

Alex McCarthy (4.5) Southampton (West Brom, H)

Southamptons sisteskanse får tilliten igjen. Holdt nullen borte mot Burnley sist, etter et solid 5-målstap mot Tottenham i gw2. Skal her opp mot WBA. Det skal nevnes at Albions har kommet fra de siste to oppgjørene med 5 scorede mål, men de har da også møtt to lag med styrker i det offensive. Da sist mot Chelsea som leverte en sirkus-forestilling defensivt. Vi stoler på at Hasenhüttls menn har fått orden på det defensive nå, og at en ny smultring er i vente.

Forsvar

Trent Alexander-Arnold (7.5) Liverpool (Aston Villa, B)

Som sagt forrige uke, er Trent nesten alltid på rundens lag. Med en slik forsvarer kan man nesten ikke gå uten. Det eneste alternativet er om du hopper på rekkekamerat Robertson (7.0). Disse to leverer offensive bidrag på nivå med de beste midtbanespillerne, og har selvfølgelig plass i vårt forsvar. Har du litt midler til overs i en annen lagdel, er det absolutt verdt å vurdere å gå for begge to.

James Justin (4.7) Leicester (West Ham, H)

James fikk noen kamper mot slutten av fjorårssesongen som erstatter for en skadd Ricardo Pereira. Og det har hele tiden vært det han har blitt ansett som. Men 21-åringen har fått en overraskende god start på sesongen. Med både mål og assist, har han vist at han har flere strenger å spille på. Liker seg godt når han får fosse oppover langs venstrekanten og stupe inn i motstanders boks. Leicester har også en veldig spennende spiller på motsatt back, i Timothy Castagne (5.7) men han blir litt for dyr for vår del. Har du derimot råd, er han muligens enda vassere enn Justin. Målpoeng mot West Ham er uansett begge kapable til å lage, og det store spørsmålet er bare om Leicester kan opprettholde den gode flyten de har hatt så langt?

Tariq Lamptey (4.6) Brighton (Everton, B)

Uten å foregripe for mye her, vil det kanskje for noen være litt rart å anbefale et lags forsvarspiller samtidig som vi anbefaler motstanderens angriper. Men med Tariq Lamptey kan en gjøre unntak. Brighton har scoret 6 mål så langt, og den unge engelskmannen har vært nest sist på 3 av dem. Da trenger vi ikke fokusere så mye på at laget også har sluppet inn 6. Skal her opp mot en offensiv Digne, og da trenger du ikke be Lamptey to ganger. Ikke bli overrasket om du ser ham stupe opp langs høyresiden på lørdags ettermiddag.  

Midtbane

Mohamed Salah (12.1) Liverpool (Aston Villa, B)

Prinsen av Egypt. Heldigvis er ikke Salah som Samson. Mens Samson mistet sin styrke da håret hans ble klippet, har Salah om mulig blitt enda mer skjerpet etter at den krøllete manken forsvant. Med 4 mål på 3 kamper og med flest skudd i boks (13) av samtlige spillere, er det en målkåt Salah som nyter tilværelsen for tiden. Liverpool har fått en god start på sesongen med tre seire, og denne rekken ser ikke ut til å stoppe med det første. Helgens motstander har holdt nullen i sine to første kamper (spilte ikke gw1), men det er først til helgen at de får testet seg skikkelig. De røde fra Merseyside skal være såpass overlegne her at det kan drysse både ett og to mål poeng på egypteren.

Mason Mount (6.9) Chelsea (Crystal Palace, H)

De siste dagene har vært en berg-og-dal-bane for de blåkledde. Etter å ha reddet ett poeng i sluttminuttene i forrige rundes mål-kalas mot West Bromwich, mistet de ledelsen sent mot Tottenham (Carabao cup). Den siste uka har også vist Mason Mount hvor kort vei det er fra himmel til helvete. Gikk i fra å være en av dagens helter mot WBA med scoring og assist, til å bomme på avgjørende straffespark mot Spurs. Regner med at han får fornyet tillit til helga, og da er det nok en unggutt som er interessert i å gjøre det godt igjen. I påvente av at Pulisic og Ziyech skal bli friskmeldte, er Mount en Lampard setter sin lit til i det offensive spillet. Klarer Chelsea å slå sprekker i Palace-muren er det store sjanser for at Mount kan få med seg nye målpoeng til helga.

Vi forventer en revansjesugen De Bruyne borte mot Leeds. Foto: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com
Kevin De Bruyne (11.6) Manchester City (Leeds, B)

Som forsvarer i Premier League er det få ting som er mer fryktinngytende enn en skuffet og revansjesugen Kevin De Bruyne. Etter å ha blitt «pissa på» av Leicester hjemme på Etihad i forrige kamp, er det nå opp til Kevin & co å slå tilbake. Leeds har tidvis vist veldig gode prestasjoner og lar seg ikke påvirke av motstander. Kommer nok til å gå hardt ut her, på lik linje med når de møtte Liverpool. Det kan åpne et mellomrom som passer belgieren som hånd i hanske.

Harvey Barnes (7.0) Leicester (West Ham, H)

Leicester har skutt ut av startblokkene denne sesongen, og troner nå øverst på tabellen etter 3 runder. Med 12 mål scoret, er det kanskje ved første øyekast rart å velge en som bare har stått bak 2 av dem?  Går en derimot litt dypere til verks, ser en at Harvey har vært en av de mest involverte offensive spillerne deres. Med nest flest skudd i boks av alle midtbanespillere (10, kun slått av Salahs 13) og med flest skudd på mål (7), er det tydelig noe uforløst her. West Ham imponerte mot Wolverhampton sist, og en skal ikke kimse av Moyes og hans taktiske evner. Vi har uansett tro på at Rodgers og hans utvalgte surfer videre på medgangsbølgen og putter både 2 og 3 bak Fabianski i Hammers-buret.

Angrep

Raul Jimenez (8.6) Wolverhampton (Fulham, H)

Selvmål, 0 poeng og slaktet av West Ham. Det var beholdningen for mexicaneren i gw3. Etter mål i begge de første kampene, var eiere kjapt nede på jorden igjen. Det var ikke stort vi fikk se av ham, og statistikken bygger også opp under dette. Med færre avslutninger i boks (2) enn både mot Sheffield United (4) og Manchester City (3), er det vanskelig å score mål. Grunnen til dette kan være veldig enkel. Servitør Podence (assistert begge målene hans) var ute med skade mot West Ham. Til helga er det Fulham som står på motsatt halvdel, og med 10 innslupne på 3 kamper, kan nært sagt «alle» score mot dem. Blir Podence klar, kan det fort bli både 2 og 3 for Raul.

Dominic Calvert-Lewin (7.4) Everton (Brighton, H)

Dominic Calvert-Lewin, eller bare «den nye Inzaghi» om du vil. Det er i hvert fall det Ancelotti kaller ham. Det skal mye til å sammenlignes med «kongen av one touch-scoringer», men med den starten han har hatt på sesongen, er det fortjent. 3 kamper, 5 mål, på 5 touch. Møter her Brighton hjemme. Brighton har startet sesongen spillemessig bra, men har dessverre ikke fått alle poengene de har fortjent. Med totalt 12 mål i de første tre kampene, vitner det om et lag som ikke

Danny Ings (8.4) Southampton (West Brom, H)

Leverte i fjor prestasjoner få trodde skulle vare. Endte da opp med totalt 22 mål – bare målet bak toppscorer Vardy. Har startet denne sesongen med 3 mål på 3 kamper. Leksen er lært, og vi unngår fjorårets feil. Her må vi på toget, og forventer at neste stoppested gir oss verdi for billettpengene.

Rundens spillere

Kaptein:

Står denne uken mellom Kevin De Bruyne og Mohamed Salah for vår del. Begge med bortekamper som blir enten eller. De Bruyne kan ikke gå to seriekamper uten uttelling. Vi gir ham bindet, og forventer bedre leveranser denne uken.

Billigspiller:

Che Adams. Er dette runden det endelig skal løsne for deg? Assist sist, og med en pris på 5.9 kan han være et alternativ for dem som ikke har midler til Ings. Har gode underliggende tall, og når målet kommer kan det fort bli «ketchup-effekt».

Diff:

Rundens diff blir igjen Raheem Sterling. Slo ikke til som forventet forrige uke, men gjorde det godt igjen i midtuka. Med 2 mål og 1 assist borte mot Burnley drar han med seg godfølelsen inn mot Leeds i helga. Starter han som spiss? Han er uansett eid av 6,2%, og skulle han slå til vil det absolutt gi deg en boost på rankingen.

Avslag:

Fristende å si både Anthony Martial og Timo Werner, men de er nødt til å slå tilbake snart og det kan fort skje denne runden her. Derfor gjør vi det litt billig og enkelt, og kjører Mitrovic som rundens avslag denne uka. Eneste grunn er eierandel på 18.9% og at han møter et Wolves som er på hevntokt.

Her er de 11 utvalgte til gameweek 4.
Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker