Buy Cheap Tramadol With Mastercard Tramadol Online Overnight Cod Tramadol Online Fedex Next Day Tramadol Buy Usa Tramadol Online Cheap
KDB skadefri og i form er alltid et kapteinsalternativ. Foto: Shutterstock.com

FPL Gameweek 2: Rundens lag

I forkant av ny runde med Premier League tar vi en titt på hvilke spillere vi tror kommer til å ta mye poeng i GW2.

Keeper

Bernd Leno (5.0) Arsenal (West Ham, H)
Arsenal-keeperen fikk en strålende start på FPL-sesongen sist helg borte mot Fulham. Med tre redninger og rent bur fikk Leno 7 poeng hos et Arsenal-lag som nå tar imot West Ham hjemme. Sistnevnte fikk ordentlig kjørt seg i sesongåpningen mot Newcastle og produserte minimalt med målsjanser. Leno finner veien til ukens lag også fordi han var den bak hos Arsenal som var nærmest bonus, utenom Gabriel naturligvis, som noterte seg for en scoring i debuten. Sjanse for å holde nullen: 39%.

Forsvar

Seamus Coleman (5.0) Everton (West Brom, H)
Everton imponerte alle i første runde ved å ta en sterk borteseier mot Tottenham – og at på til holde nullen. Coleman leverte en solid kamp på sin høyreback, der han klarte å holde Heung Min Son i sjakk. Mot WBA må sjansene være gode for å øke på til to seiere, og kanskje to clean sheet ? Digne hadde egentlig vært førstevalget, men han er også dyr. Coleman som fin dif ?

James Justin (4.5) Leicester (Burnley, H)
Justin-eiere fikk godt betalt sist helg, da venstrebacken fikk assist, bonus og clean sheet i sesongåpningen. Neste runde er Leicester favoritt hjemme mot Burnley og Justin ventes igjen å fosse oppover sin side og bidra offensivt. Med 43% sjanse for å holde nullen er det kun Manchester United som er større favoritt til å ikke slippe en mål denne runden. Justin har i tillegg en rimelig prislapp og vil være den billigste veien inn i Leicester-forsvaret.

Stuart Dallas (4.5) Leeds (Fulham, H)
Leeds viste virkelige ambisjoner i sesongåpningen mot Liverpool og sendte både Dallas og Ayling opp i angrep på sine respektive sider, der Dallas også fikk seg en assist. Leeds-backene er kanskje ikke de man forventer flest rene bur fra, men når de nå tar imot et Fulham-lag som så temmelige tamme ut forrige helg er det gode sjanser for både clean sheet og offensive bidrag. Dallas er altså billig, offensiv og møter Fulham hjemme, og er dermed et godt alternativ i runden som kommer. Sjanse for å holde nullen: 43%.



Midtbane

Kevin DeBruyne (11.5) Manchester City (Wolves, B)
Guess who’s back! Er det så mye å si her egentlig? DeBruyne var spilleren som tok mest poeng i fjor og spilleren du måtte ha for å holde følge i privatligaene dine. Etter å ha blanka i første runde er Manchester City tilbake og starter sesongen med å spille borte mot Wolves.

Marcus Rashford (9.5) og Bruno Fernandes (10.5) Manchester United (Crystal Palace, H)
Manchester United avsluttet forrige sesong med å ha angrepsspillere som lå helt i toppen på poeng per million-listen, og dersom de fortsetter i samme spor vil Rashford og B. Fernandes være god verdi. For å gjøre plass i budsjettet kan det være lurt å finne gode og billige alternativer i forsvaret, som tidligere omtalte Justin og Dallas. Særlig etter Fernandes kom løftet antall mål per kamp seg drastisk for United. Det er vanskelig å velge mellom dem, men har du plass til begge vil det kunne gi god verdi når United tar imot Crystal Palace til helgen.

Barnes (7.0) Leicester (Burnley, H)
En som gikk under radaren forrige runde Barnes, særlig fordi han ikke scora eller hadde assist. De underliggende tallene er imidlertid mye bedre da Barnes hadde xG (forventet mål) på 0.63, noe som er topp 10 av alle spillerne som spilte sist helg, og topp 5 av alle midtbanespillerne. Han spiller også på et Leicester-lag som sprudler offensivt og er fulle av selvtillit inn mot hjemmekampen mot Burnley.

Pierre-Emerick Aubameyang (12.0) Arsenal (West Ham, H)
Rundens oddsfavoritt er Arsenals venstreving som spiller hjemme mot et West Ham-lag som trøblet ordentlig i sesongåpningen forrige helg. Noen som ikke trøblet var Arsenal, som viste offensive kvaliteter som fint kan få utspill mot et lag som slapp inn to mål hjemme mot Newcastle sist. Sjanse for å score: 57%.

Angrep

Dominic Calvert-Lewin (7.1) Everton (West Brom, H)
Den første spilleren som gikk opp i pris i år var DCL, som han gjerne forkortes til i FPL-miljøet. Det er imidlertid ikke så rart tatt i betraktning av at han alltid spiller 90min og scora borte mot Tottenham sist helg. I tillegg er det mange som hoppet på spissen som ledet et sprudlende Everton-lag som kanskje så enda vassere ut enn hva man hadde sett for seg i preseason. Sjanse for å score: 39%.

Callum Wilson (6.5) Newcastle (Brighton, H)
Newcastles nysignering, Wilson, scora i debuten sist helg og er igjen klar for å lede laget, denne gangen mot Brighton. Etter at Fraser spilte i cupen i midtuka er mulighene gode for at Fraser og Wilson kan starte sammen og fortsette samarbeidet som førte til mange mål i Bournemouth. Sjanse for å score: 31%.

Rundens spillere

Kaptein: Denne gangen går vi for Aubameyang, noe som er veldig naturlig da han peker seg ut med lavest odds på å score denne runden. Hvis du ikke har ham bør man vurdere KDB eller en angriper fra Manchester United.

Rundens diff: Denne kom også med på rundens lag: Barnes! De underliggende tallene er gode. Og på XG var han topp 10 forrige runde. Slår til som en godbit i Gameweek 2 ?

Rundens avslag: Ings. En veldig populær spiller som leverte ekstremt bra forrige sesong. Det var store forventinger til Southamton før sesongen, men de gikk på en kjempesmell både i sesongåpningen og i cupen i midtuken uten å score i noen av kampene.

Odds for å holde nullen er hentet fra fantasyfootballreports.com
Odds for å score er hentet fra fantasyfootballhub.co.uk

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker