Tramadol Online Cod Overnight Tramadol Online American Express Tramadol India Online Tramadol Overnight Mastercard
Robert Lewandowski har tolv mål på de siste ni kampene mot Schalke. Hvor mange blir det fredag? Foto: MediaPictures.pl / Shutterstock.com

Fantasy Bundesliga er her! Slik fungerer det!

Denne sesongen inviterer vi til Bundesliga Fantasy. Vi kommer til å levere ukentlige artikler med BL Fantasy! Før hver runde vil vi presentere våre tips. Det vil også komme tips til spillere du bør ha før sesongstart.

Ingen kaptein

Selve Fantasy-spillet til Bundesliga skiller seg litt ut fra populære FPL. I Bundesliga sin Fantasy, er det ikke slik at man velger seg en kaptein foran hver runde. Her velges det heller en forsvarsspiller, en midtbanespiller og en angrepsspiller. Disse får doble poeng hver runde. Man velger altså tre kapteiner, i tre ulike posisjoner.

Budsjettet er også annerledes enn de mer vante spillene. I FPL og Eliteserien starter man med 100 millioner, mens man i Bundesliga-spillet starter med 150. Dette har i praksis ingen betydning. Den dyreste spilleren Robert Lewandowski (18.0), koster like mye i forhold til det totale budsjettet som Mo Salah, Sadio Mane og Pierre-Emerick Aubameyang (12.0) gjør i FPL.

Poeng for å vinne dueller

Poengsystemet er også annerledes enn det velkjente i Fantasy-sammenheng. Spillerne får poeng for scoring, assist og clean sheet i Bundesliga. Her kan man også plukke med seg poeng om man har X antall skudd på mål i løpet av kampen. For eksempel får angrepsspillerne to poeng per 2.skudd på mål, mens forsvarerne får fire. Det skaffes også poeng ved å vinne dueller, sentre til en spiller som skyter og dersom laget vinner kampen. Det er en del som er annerledes. Det anbefales derfor å sette seg inn i poengsystemet før man spikrer laget inn mot seriestart.

Ta ut spillere hvis du er misfornøyd med scoren og bytt med benken!

En annen funksjon i Bundesliga Fantasy, er at man kan bytte ut en spiller etter at han har spilt kampen sin. Dette er et system vi kjenner fra UCL Fantasy, hvor man hadde samme type mulighet. Man kan naturligvis ikke bytte inn en spiller som har spilt sin kamp, men man kan bytte ut en som har spilt. Det betyr for eksempel at dersom man har en forsvarsspiller som endte opp med to poeng, kan man ta sjansen på å bytte han ut av laget etter hans kamp, dersom man har en forsvarer på benken som enda ikke har spilt den runden. Man mister naturlig nok de to poengene uansett, og kan slik sett i teorien gå i minus på et slikt valg.

Man har også muligheten til å endre sine utvalgte spillere i hver posisjon, dersom man har en spiller som enda ikke har spilt. Dette gjør at en taktikk bør være å kjøre alle spillerne man har fra de tidligste kampene, i håp om at de leverer.

Bundesliga Fantasy er et veldig kult, og litt annerledes Fantasy-spill. Det anbefales å sette seg enda mer inn i reglene. Denne oppsummeringen er en fin intro til spillet og etter å ha lest dette, vet du det meste om de største ulikhetene til FPL og Eliteserien Fantasy.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker