Tramadol Order Online Cod Tramadol Ultram Online Order Tramadol Cod Next Day Delivery Can You Order Tramadol Online
Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Fantasy PL – Gameweek 38

Så er vi kommet til runden der det hele skal avgjøres. Det er duket for sesongens siste runde, og du mangler kanskje noen poeng for å ta igjen en motstander i en miniliga eller skal sikre en god sum for å trygge den gode plasseringen din. Her får du Fotballsonens tips til den siste runden av FPL 2019/20.

Denne runden handler det kun om å maksimalisere poengfangsten for denne ene runden. Vi har noe begrenset budsjett på felleslaget, så noen alternativer er valgt som en følge av dette.

Keeper:
Emiliano Martinez – 4.4 – Arsenal (Watford, H)
Martinez har vist seg som et godt valg i Lenos skadefravær, og får tillit i siste serierunde på grunn av prislappen og at han møter en motstander som har scoret lite den siste tiden.

Forsvar:
Eric Pieters – 4.3 – Burnley (Brighton, H)
Burnley har vært solide defensivt den siste tiden, og Pieters har spilt stort sett alt. Han er et fint alternativ i et rimelig prissjikte til den siste serierunden.

Trent Alexander-Arnold – 7.7 – Liverpool (Newcastle, B)
Tok 13 poeng sist og har vært den beste forsvarsspilleren på spillet i år. 4 mål og 15 målgivende er ekstremt fra en back, og mot Newcastle kan det bli flere. Følg med på lagoppstillingene for å være sikker på at han starter.

Serge Aurier – 5.1 – Tottenham (Crystal Palace, B)
Palace scorer lite mål og har lite å spille for i siste serierunde. Det gjør at vi har tro på Aurier, som har holdt nullen i 3 av de 5 siste, men hadde vi hatt mer penger ville vi kanskje gått for andre.

Midtbane:
Bruno Fernandes – 9.1 – Manchester United (Leicester, B)
Første runde uten poeng på en god stund i forrige serierunde, men får tillit i siste kamp etter å ha levert 15 målpoeng på 13 kamper i PL. Dette er en viktig kamp for begge lag så den kan være litt lettere å forutse enn andre kamper.

Michail Antonio – 7.1 – West Ham (Aston Villa, H)
Villa har alt å spille for, men de bør også vinne for å sikre seg. Det gjør at Antonio kan få en del rom å angripe i, mot et relativt svakt forsvar. Har vært i enorm form den siste tiden og er et godt valg her.

Mohamed Salah – 12.5 – Liverpool (Newcastle, B)
Levert en ny stor sesong og har 29 målpoeng foran siste serierunde. Bør kunne få til noe mot Newcastle i siste serierunde.

Kevin De Bruyne og Riyad Mahrez – 10.6; 8.6 – Manchester City (Norwich, H)
City skal opp mot ligaens svakeste lag og Guardiola har uttalt at de vil jakte 100-målsgrensa. Det gjør at de antagelig vil angripe, men så er det vanskelig å vite hvem som starter. Skulle gjerne hatt Sterling, men budsjettet strakk ikke til. Følg med på lagoppstillinger.

photo-oxser / Shutterstock.com

Angrep:
Gabriel Jesus – 9.9 – Manchester City (Norwich, H)
5 målpoeng på de tre siste og skal opp mot bunnlaget Norwich. City skal som nevnt score og da kan Jesus være et godt valg i Agüeros fravær.

Mason Greenwood – 4.8 – Manchester United (Leicester, B)
Er så billig at han gjør rom for andre dyre spillere, samtidig som han har levert svært godt etter coronapausen. Startet alt og har 6 målpoeng på sine 6 siste, samt at han er en bonusmagnet.

Rundens spillere:
Kaptein: Raheem Sterling er ikke inne på laget, men litt for å helgardere oss så går vi for Sterling. Han har levert tosifret i fire av de seks siste og er i strålende form. I laget står bindet på Kevin De Bruyne.

Rundens billigspiller:
Mason Greenwood (4.8) er spillets beste spiller i kategorien for de billigste alternativene.

Rundens diff:
Michail Antonio (5,5%) har som nevnt vært i storslag og er valgt av såpass få som 5,5%. Her kan du hente litt poeng på dine motstandere.

Rundens donk:
Marcus Rashford (18.1%) har levert relativt godt, men likevel vært et dårlig valg den siste tiden. Det har vært minst tre andre alternativer som har vært bedre i United, og det er det også i den siste runden. 18.1% er for mye og her er det nok mange som skulle hatt et annet alternativ.

Kategorier
EnglandFantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker