Tramadol Ordering Best Price Tramadol Online Tramadol Purchase Canada Can You Buy Real Tramadol Online Order Tramadol With Paypal Tramadol 50Mg Buy Online Uk
foto: Antony McAulay / Shutterstock.com

Podcast: Eliteserien Fantasy 10. serierunde

Runde 10 byr på gullkamp mellom Glimt og Molde! Mats går for et frekt kapteinsvalg med en spiller få har inne. Runde 12 spiller Molde og Start to kamper. Hvordan planlegger vi frem til det. Og hvor mye kan vi egentlig planlegge allerede nå? JP Hauge og Saletros er muligens på vei ut etter runde 11. Hvem skal i så fall inn?


I denne episoden var jeg så heldig å få med meg Mats Eid Bjørset. Vi har litt forskjellige planer for kapteinsvalg denne runden og strategier for runde 12. Vi snakker så klart om Glimt-Molde som er storkampen denne runden. En kamp der mange har 4-5 spillere inne på sine lag.

Runde 9 ble en kjemperunde for min del. Runderangering på 143 og generelt et lag jeg er veldig fornøyd med som ser bra ut for rundene som kommer også. Sammenlagt opp på 436.plass og oppturen fortsetter etter en vanskelig start de første 6 rundene. Planene for runde 10 og rundene som kommer hører du i podcast-episoden.

Kategorier
Fantasy EliteserienNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker