Cheap Tramadol Cod Delivery Purchase Tramadol Overnight Cheap Discount Cheap Pills Tramadol Order Tramadol Online Europe Order Tramadol Next Day Shipping Get Tramadol Online
HamKam kommer på besøk til Aspmyra denne runden, og kan fort få en brutal opplevelse. Foto: Mats Eid Bjørset

Eliteserien Fantasy: runde 10

Toppkamp i Bodø denne helga gjør at Fantasy-runden er vanskeligere enn på lenge. Ingen av de beste spillerne med opplagt kamp. Er dette runden for å diffe?

Keeper:

Julian Faye Lund – 5.5 – Rosenborg (FK Haugesund, B):
Kommer til å være Rosenborgs keeper en stund fremover, grunnet Andre Hansens (6.4) skade. Faye Lund har imponert etter at han ble kastet til ulvene, og RBK er kanskje seriens mest solide lag defensivt. Det kan bli mange clean sheets i tiden fremover også, og FK Haugesund borte er ikke så tøft som det pleier å være for tiden. Blir fort en målfattig kamp, og Rosenborg kan fort vinne med små marginer igjen, kanskje 1-0?

Forsvar:

Christian Borchgrevink – 5.1 – Vålerenga (Strømsgodset, H):
Vålerenga har holdt nullen i tre kamper på rad, mot Mjøndalen, FK Haugesund og Kristiansund. Til helga kommer Godset på besøk, et lag som har bommet og bommet i de siste rundene. Her kan det nok en gang bli clean sheet på Fagermos menn, og høyreback Borchgrevink har sett meget frisk ut den siste tiden. Også farlig offensivt om VIF får spille til å flyte.

Andreas Hanche-Olsen – 5.9 – Stabæk (Start, B):
Langt fra verdens beste straffe, men kapteinen scoret i alle fall på straffe sist. Har nok ikke tatt over det ansvaret på fast basis, men det viser hans standing i klubben at han bare går frem og setter ballen i mål når Bohinen ikke er ute på banen. En klassestopper i norsk standard, en season-keeper om man har han i Fantasy, og bortekamp mot Start til helga. Et godt valg!

Birk Risa – 5.9 – Odd (Aalesund, H):
Venstrebacken har et målpoeng på de ni første, og høres med det kanskje ikke veldig aktuell ut. Potensialet for langt flere målpoeng ligger der, og Odd har det som er Eliteseriens svakeste lag på hjemmebane denne helga. Risa er kanskje ikke den første man setter inn på et wildcard, men til denne runden, kan det virkelig lønne seg å betale de 5.9 millionene han koster. Mange mener kanskje at Espen Ruud (6.4) på motsatt back er et bedre valg. I så fall, må man opp en halv million, og det kan absolutt også lønne seg å gå for Ruud til helga.

Midtbane:

Kristoffer Zachariassen – 8.3 – Rosenborg (FK Haugesund, B):
Ser ut som Rosenborgs farligste offensive spiller, på tross av at han spiller i midtbaneleddet. To scoringer mot Sandefjord sist gjør at bergenseren har fire scoringer på de fire siste kampene. Kan fort bli tunga på vektskåla igjen, i det som vi som tidligere nevnt, tror blir en jevn match i Haugesund denne helga.

Philip Zinckernagel – 8.8 – Bodø/Glimt (Molde, H):
Så var det denne toppkampen da. Hva gjør man? Vi tror det er stor sannsynlighet for at begge lag scorer i Bodø denne helga. Zinckernagel er rett og slett så god, at han er bankers uansett om Glimt møter Molde. Hvem som vinner er vanskelig å spå, men kan vi håpe på over 3.5 mål i Bodø til helga? Kanskje, og da er det muligens ikke så utfordrende med kampen likevel, det er bare å kjøre alle spillerne man har fra både Molde og Glimt, spesielt offensivt.

Amahl Pellegrino – 9.4 – Kristiansund (Brann, B):
Ikke den enkleste kampen til helga, men litt av det samme som Zinckernagel, her har man en spiller man kan spille uansett. Han scoret i Bodø, så han er også skummel i tøffe bortekamper. KBK kan fort stelle i stand trøbbel for Brann, og bli ikke overrasket om det ender 0-1 i Bergen, og at Pellegrino blir matchvinner.

Magnus Wolff Eikrem – 12.5 – Molde (Bodø/Glimt, B):
Eikrem bør absolutt ikke byttes ut før helga, tross sesongens tøffeste kamp til nå. Det er akkurat disse kampene Eikrem elsker å spille, kamper med stor betydning, kampen mellom Norges to desidert beste lag for tiden. Vi står her med en fra begge lag i midtbaneleddet, og dette er fort spillerne som avgjør kampen for sitt lag, dersom vi får en vinner på Aspmyra.

Angrep:

Tobias Lauritsen – 6.1 – Odd (Aalesund, H):
Ja, han har gått to kamper uten scoring. Aalesund hjemme er den beste kampen man kan få i Eliteserien for tiden, og her bør Lauritsen kunne notere seg for i alle fall en ny scoring. Også en veldig budsjettvennlig spiller, dersom det skulle være et problem for noen.

Kasper Junker – 8.8 – Bodø/Glimt (Molde, H):
Dette er første gang i år, og kanskje siste, at vi går for to spillere fra laget som møter Molde. Junker spilte ikke sist, men er tilbake i start-elleveren om man er hundre prosent til helga, det er det vel ingen tvil om. Det har foreløpig ikke kommet noe klart, så her bør man kanskje følge litt med, men ting tyder så langt på at danske er klar, og derfor spiller helgas kamp. Som sagt, kan det fort bli målrikt, og da vil man selvfølgelig ha Eliteseriens toppscorer på sitt lag.

Ibrahim Shuaibu – 6.3 – Mjøndalen (Sandefjord, B):
Scoret i fire kamper på rad, før han nå har blanket like mange på rad. Er det et system med fire kamper i slengen for Shuaibu da? I så fall, er det bare å få han på! Men for å være litt mer seriøs, Sandefjord borte er en fin kamp. Det er egentlig ganske få spiss-alternativer, så her kan man gå for en fin variant om man kjører enten begge, eller en av Lauritsen og Shuaibu. Begge kan potensielt plukke bra med poeng denne runden.

Rundens spillere:

Kaptein:
Denne er vanskelig. Vi står med Zinckernagel, men den er ikke like no brainer som den vanligvis er. Noe av det som gjør denne runden så utfordrende, er at heller ikke Pellegrino som kunne vært et fint alternativ til Molde og Glimt-kaptein, har noen enkel runde. Vi har derfor valgt å stå med Glimt-spilleren som “alltid” leverer, men dette kan være runden for en diffe-kaptein om du vil ta inn poeng på noen kompiser, slik som for eksempel Tobias Lauritsen hjemme mot Aafk?

Billigspiller:
Hugo Vetlsesen (5.7) var nært å bli med på vårt lag, men vi får heller nevne han her. Bortekamp mot Start kan bli tre poeng for Stabæk, og Hugo har endelig klart å svare kritikerne som mener han er involvert i for lite offensivt. Det har blitt tre mål og to assists så langt, noe som utgjør over et målpoeng hver andre kamp i snitt. Kanskje er dette erstatteren man skal sette inn for Anton Saletros (4.9) som kun har to kamper igjen før han drar tilbake fra lånet, dersom man har råd til det.

Rundens diff:
Dette er et virkelig langskudd, men skal det endelig løsne for Aalesund? De har Odd og Start i de to neste, og det bør kunne være mulig å ta med seg poeng fra begge de kampene. Niklas Castro (8.2) ble hauset veldig opp i forkant av sesongen, og har så langt ikke levert til forventingene. Kanskje er han mannen som skal være tunga på vektskåla om Aalesund skal snu den veldig vonde trenden? Som sagt, et langskudd, men kun 5,8% av lagene har Castro, hvorav flere av disse helt sikkert er døde lag, satt opp før sesongstart.

Rundens donk:
Nå er det på tide å få ut Niklas Sandberg (7.4). Startet sesongen meget frisk, men ser i likhet med sitt FK Haugesund meget svake ut for tiden. Sandberg er fortsatt inne på laget til over 11 prosent av spillerne, og til alle dere: det er bare å takke for følge, å få inn en av de mange andre meget spennende midtbanespillerne i Fantasy-spillet.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker