Cheap Tramadol Canada Order Tramadol Online Canada Cheap Tramadol Next Day Delivery Tramadol Legal To Buy Tramadol Online Cod 180 Ordering Tramadol Online Cod
Oleh Dubyna / Shutterstock.com

Fantasy Premier League: Gameweek 37

Det gjenstår kun to runder av den noe merkelige 2019/2020 utgaven av Premier League, og fremdeles er det dramatikk i begge ender av tabellen. Dette er Fotballsonens nest siste tips for Fantasy Premier League.

Keeper:

Nick Pope – 5,1 – Burnley (Norwich, B)

Poengkongen mellom stengene gis tillit denne runden. Burnley er alltid vanskelig å knekke, med unntak av overkjøringen på Etihad i første kamp etter pausen. Møter et Norwich totalt blottet for selvtillit, og har bare en scoring på de siste åtte ligakampene.

Forsvar:

Matt Doherty – 6,5 – Wolverhampton (Crystal Palace, H)

Høyrebacken har blitt et vanlig syn i vår bakre rekke. Nullen har sprukket på overtid i to av de tre siste kampene. Møter et annet lag som sliter foran motstanders mål i Crystal Palace. Wolves har også en plass i neste sesongs Europa League å spille om, så Doherty tas i bruk også denne runden.

Trent Alexander-Arnold – 7,7 – Liverpool (Chelsea, H)

Et litt risikabelt valg med tanke på Liverpools form, Trents nedgående målpoeng og eksperimenteringen med unggutten Neco Williams. Men foten og hva backen kan skape er det vanskelig å overse han. Samtidig vil Liverpool være mer uthvilte enn Chelsea, som skal spille om en cupfinale i mellomtiden.

Enda Stevens – 5,2 – Sheffield United (Everton, H)

The Blades spiller fortsatt for muligheten til å spille i Europa neste sesong, og tar imot et Everton som ser ut som de har allerede har tatt sommerferie. Vi kjører inn Wilders betrodde venstreback, som med to assist og to clean sheets de siste fem kampene er en av formspillerne bakover.

Midtbane:

Bruno Fernandes – 9,1 – Manchester United (West Ham, H)

En litt vrien oppgave å prøve å komme seg inn i hodet til Ole Gunnar, som må gjøre noen prioriteringer når laget skal sloss på flere områder i denne perioden. Vi tar likevel med Uniteds offensive arkitekt også denne runden. Det virker som portugiseren ikke er i stand til å gå av banen uten å produsere målpoeng, og er nødt til å være med på rundens lag.

Heung-Min Son – 9,6 – Tottenham (Leicester, H)

Involvert i begge scoringene i North London-derbyet, men må kanskje også sende en blomst til Sead Kolasinac for scoringen sin. Åpnet også ballet forrige runde på St James Park og er virkelig en av formspillerne for tiden. Samtidig er også Spurs med i kampen om Europa, og har litt å spille for i det som alt i alt er en skuffende sesong.

MDI / Shutterstock.com

Anthony Martial – 8,4 – Manchester United (West Ham, H)

Franskmannen ser mer og mer komfortabel ut i spissrollen sin, og har vært brennhet etter pausen. Seks mål og fem assists på sine seks siste kamper er ganske spektakulært. Igjen, litt usikkerhet knyttet til hvordan Solskjær setter opp lagene sine, men en så rødglødende mann som Martial kommer nok til å bli involvert i denne kampen.

David Silva – 7,4 – Manchester City (Watford, B)

Den spanske kunstneren vil virkelig markere seg i sin siste sesong hos de lyseblå. Var delaktig i begge målene da Bournemouth ble dyttet ett hakk nærmere stupet, men 34-åringen blir matchet forsiktig av Guardiola. Legger hodet på fatet og satser på at Silva ikke er å finne i startelleveren mot Arsenal i FA cupen, men tilbake i ligakampen mot Watford, som City for øvrig slo 8-0 i det motsatte møtet.

Angrep:

Danny Ings – 7,5 – Southampton (Bournemouth, B)

At det bor mål i Danny Ings har man sett ved flere anledninger, men at han skulle produsere 20 mål før sesongen er omme for et middelmådig Southampton var det få som forutså. Scorer som regel de avgjørende målene, noe som har gjort at han faktisk er den spilleren i ligaen som har sanket flest bonuspoeng, med 38 i tallet. En spinnvill sesong for 27-åringen, som på søndag returnerer til sin ungdomsklubb, hvor han fikk sin debut på seniornivå. Det er duket for et herlig derby på sørkysten, hvor Bournemouth er nødt til å ha tre poeng. Her er det duket for muligheter for Danny Ings, som kan sende eksen sin ned til Championship. Er også ende med i kampen om å bli toppscorer, selv om det er et stykke opp til Vardy.

Raul Jimenez – 8,1 – Wolverhampton (Crystal Palace, H)

Den maskerte superspissen trodde han hadde blitt matchvinner da han gikk av etter drøyt 80 minutters spill borte mot Burnley. Ser i alle fall ut til å være tilbake til vanlig gjenge, etter en tørke på tre kamper tidligere. Crystal Palace ser ut til å være ferdige med sesongen, etter at seieren mot Bournemouth løftet dem over 40 poeng og ny kontrakt i Premier League var sikret. Dermed satser vi på flere scoringer av meksikaneren på mandag.

Jamie Vardy – 9,8 – Leicester (Tottenham, B)

Ligaens toppscorer er sistemann på blokka. Har for alvor våknet igjen etter en litt slapp start på gjenåpningen av ligaen. Det som så ut til å bli en komfortabel medaljeplassering har plutselig blitt omgjort til en dramatisk kamp for å komme blant de fire øverste, så motivasjon skal det ikke være mangel på i spillergruppa til Leicester.

Rundens kaptein:

Bruno Fernandes – Flere muligheter, men valget ender til slutt på Fernandes, som produserer målpoeng på løpende bånd. Samtidig er det mye på spill for United, og en overkommelig motstander.

Rundens billigspiller:

Luke Thomas (4,0) – Bare for å komme med noe annet enn Greenwood, særlig når United også har et mer hektisk kampprogram. Thomas vikarierte med stort hell for Ben Chilwell forrige runde. Holdt nullen, fikk en målgivende og alle bonuspoengene i sin debut. Blir nok ikke like sto suksess borte Tottenham, men en Leicester spiller i elleveren til 4 millioner er ikke verst.

Rundens diff (valgt av maks 7,5%):

David Silva (5,7%) – Avhenger av at jeg får rett i spådommen at han ikke blir å finne fra start mot Arsenal, men heller i ligaen mot Watford.

Rundens dunk (valgt av minst 15%):

Kevin De Bruyne (50,9%): Den mest eide spilleren i spillet. Var tilskuer da Bournemouth ble slått. Spares nok til Arsenal, som er den viktigste gjenværende kampen til nå for Man City, som uansett utfall blir nummer to i ligaen.

Kategorier
EnglandFantasy Premier LeagueForhåndssaker og kampreferatNyheterPremier League

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker