Tramadol Buy Cheap Cheap Tramadol Online Tramadol Purchase Online Legally Uk Tramadol Online Buying Tramadol Uk
foto: Antony McAulay / Shutterstock.com

Podcast: Eliteserien Fantasy 8. serierunde

Runde 8 står på trappene og det er noen viktige avgjørelser som må tas. Er Børven verdt pengene? Hvem bør man ha defensivt? Kapteinsvalget har vært viktig nå i starten av sesongen og vil være det fremover. Hvem skal man velge?

Rosenborg er etter min mening langt fra friskmeldt tross bedre resultater. Angrepspillet sitter ikke og de skaper få sjanser. Børven spilte sist på kant og hadde få touch inne i 16-meteren og kom til relativt få avslutninger. Han er også veldig dyr. Han hadde 4,0 avslutninger per 90min i Odd før overgangen og til nå i RBK har han 2,3. Vil tro Helland fortsatt tar straffer når han er på banen. Da mister man i så fall de scoringene fra Børven. Han har kun 1 skudd på mål på de første 209 minuttene i RBK-trøya. På den andre siden har RBK-laget nå selvtillit pga gode resultater og de har enormt bra kampprogram. Start og Sandefjord er de to neste. Jeg står selv med Leke James. Vi får lagoppstillinga til Molde før fristen. Bamba (9,2) er den spilleren i Eliteserien med nest flest avslutninger etter Zinckernagel. Etter Odd borte denne runden har de følgende kamper:

Med tanke på at det er roteringsfare for Leke James og lugg i det offensive spillet til RBK er det ikke galskap og vurdere Bamba ved siden av Junker på topp. Det er noe jeg vurderer fra om meg neste runde dersom han ser bra ut mot Odd og det kommer signaler på at Leke James blir hvilt borte mot Godset. Det frigjør penger slik at man kan stille sterkt på keeperplass og forsvar. På et wildcard kan man da få inne Hanche-Olsen (over Solheim), Faye Lund (over Makani) samt Bjørnbak og Thomassen. Molde har dobbelrunde runde 12 og da er det gull å ha Bjørnbak som er sikker på 2 ganger 90 minutter.

På dette mulige Wildcardlaget er det 0,7m i banken hos meg. Det største offeret og “gambelen” her er å gå uten Børven. Hadde det ikke vært for at RBK møter Start også Sandefjord hadde jeg uten tvil droppet han mtp RBK sitt svake offensive spill, hans stats til nå i RBK og at han har spilt ute på kant med Islamovic på topp. Pr nå er det mer spennende med RBK-defensiv enn offensiv. Og Faye Lund er den billigste man kan ha som man vet spiller fremover. Argumentene for resten av spillerne på dette laget hører du i podcastepisoden.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker