Tramadol Online Shipped To Florida Tramadol 50 Mg Buy Tramadol Mastercard Overnight Tramadol Prescribed Online Order Tramadol Fedex Overnight Online Prescriptions Tramadol
HamKam kommer på besøk til Aspmyra denne runden, og kan fort få en brutal opplevelse. Foto: Mats Eid Bjørset

Eliteserien Fantasy: runde 7

Nok en Fantasy-runde står foran oss. Denne helga får vi elleverne i FKH-Molde, noe som for mange kanskje gjør at det er verdt å vente med bytte til lørdag? Her er i alle fall våre tips før runde 7.

Tiern Quiz: Spå søndagens spørsmål og du kan vinne opptil 70 000kr!
Trykk her for å delta!

Keeper:

Sosha Makani – 4.7 – Mjøndalen (Vålerenga, H):
Mjøndalen er solide bakover, og selv om dette kanskje ikke er den høyeste clean sheet-muligheten denne runden, ser Makani ut som et trygt og billig valg denne sesongen. Dette blir nok en jevn kamp, og om de holder tett, er det langt fra første gang Mjøndalen tetter igjen i en jevn kamp. Et alternativ i samme prissjikte er Mor Mbaye (4.5) i KBK.

Forsvar:

Vegar Eggen Hedenstad – 6.5 – Rosenborg (Strømsgodset, H):
Rosenborg ser bedre ut, og har et veldig fint kampprogram fremover. Hedenstad er som vanlig involvert i en del offensivt, og kan fort bli en av forsvarsspillerne som plukker mest i de neste tre-fire rundene. På sikt er det nok en rotasjonsfare her, men så lenge Erlend Dahl Reitan fortsatt er skadet, er nok Hedenstad trygg i elleveren hos trønderne. Tar også en del dødballer.

Bent Sørmo – 4.5 – Kristiansund (Stabæk, H):
Og her kommer grunnen til at vi gikk Sosha Makani i mål, fremfor Mbaye. Det er fullt mulig å gjøre det, men kanskje litt risikofylt å gå med dobbel KBK bakover. Sørmo har sett meget frisk ut i år, og er førstevalget på høyreback. Også en meget billig spiller til å være klink i elleveren til laget som ligger på tredjeplass. Er også eid av kun 2%, et tall som bør stige om han fortsetter å være så klink, og levere slik han har gjort. Da kan det nemlig komme målpoeng i flere kamper fra trønderen.

Ole Martin Kolskogen – 5.0 – Brann (Sandefjord, H):
Hjemme Sandefjord er en så fin kamp, at om han har muligheten til å gå Brann defensivt, er det bare å kjøre på. Kolskogen har fått mye skryt denne sesongen, og av den grunn blir han lagt merke til. Stor sannsynlighet for clean sheet, og en spiller som har spilt seg til fast plass i elleveren til Lars Arne Nilsen.

Midtbane:

Jens Petter Hauge – 8.0 – Bodø/Glimt (Aalesund, B):
Har uttalt at han vil være med på det som skjer i Bodø, og har derfor satt overgangen til Belgia på vent. Kanskje er han også god nok til å ta et enda større steg, men han er i alle fall en av ligaen aller beste spillere, og i en så fin kamp som Glimt har denne helga, er det bare å peise på med gult, igjen.

Philip Zinckernagel – 8.6 – Bodø/Glimt (Aalesund, B):
Og vi peiser på. Zinckernagel har 10 målpoeng på de første seks kampene, og mange har spurt seg hvorfor dansken ikke har fått flere bonuspoeng også. Sammen med Junker, er han nok den som er nærmest et must have for øyeblikket. Glimt har også en del fine kamper fremover, så det er selvfølgelig helt fint å gå med tre fra de gule.

Anton Saletros – 4.9 – Sarpsborg 08 (Start, B):
Endelig løsnet det for Saletros og Sarpsborg sist. To målgivende, og tre poeng var sårt tiltrengt. Start er ikke lette på bli kloke på, men det er i alle fall en kamp S08 bør ha gode muligheter i. Saletros er så billig, at han er et meget godt femte- eller fjerdevalg på midtbanen dersom man vil gå med tre dyre spisser, noe vi velger å gjøre denne runden. Saletros er også så god at han fort får bonus i kamper Sarpsborg gjør det bra.

Magnus Wolff Eikrem – 12.7 – Molde (FK Haugesund, B):
Her kunne vi like gjerne gått Amahl Pellegrino (9.2), som mange også mener er et must have. Vi har altså gått uten han denne runden, og det er nok den spilleren det svir mest å ikke ha inn i dette laget. Men her har vi altså gått for Eikrem. Vi tørr ikke gå uten Eliteseriens beste spiller. Han startet ikke sist, noe som betyr at det gjør han nok denne helga. Vi får i tillegg lagoppstillingen, så før fristen klokken 17 lørdag, vet man om Eikrem starter eller ikke. Interessant uansett motstander denne klassespilleren!

Angrep:

Daouda Bamba – 9.2 – Brann (Sandefjord, H):
Hjemme Sandefjord er en så fin kamp at vi har valgt å gå to fra Brann. Vi velger altså å gå Bamba foran Pellegrino, to spillere i samme prissjiktet. På sikt er kanskje Pellegrino bedre, men Brann har også et fint program fremover. Bamba har i alle fall gode muligheter til helga, og er et godt valg foran hjemmekampen mot Sandefjord.

Kasper Junker – 8.8 – Bodø/Glimt (Aalesund, B):
Trenger vel ingen introduksjon. Som sagt, tre fra Glimt. Junker har to hat trick i år allerede. Nå skal han møte laget som slipper inn mål i bøtter og spann.

Torgeir Børven – 11.3 – Rosenborg (Strømsgodset, H):
Som sagt har Rosenborg både fint program og en fin hjemmekamp denne runden. Selv om Dino Islamovic (10.1) åpnet målkontoen sist, starter nok Børven også denne kampen. Vi vet hva Børven kan på dette nivået, og spørsmålet er om man tørr å gå uten han, i et bedre lag og med bedre medspillere. Vi tørr ikke.

Rundens spillere:

Kaptein:
Her vil nok de fleste kjøre Glimt, og vi går for Kasper Junker her. Spilleren man skulle ha cappet sist (17 poeng) er brennhet om dagen, og bør kunne få flere sjanser til å putte flere mål på kontoen.

Billigspiller:
Vi har Bent Sørmo inne i laget, og han er også billig. Koster 4.5, noe som er en billig vei inn i et så solid forsvar som det KBK har. Hjemmekamp mot Stabæk er fint, og det kan fort bli clean sheet her. I tillegg har Sørmo sett meget frisk ut, og kan også plukke med seg målpoeng. Man kan få mye for prisen her, både i denne runden og i tiden fremover.

Rundens diff:
Emil Konradsen Ceide koster 7.3, og er eid av godt under 1 prosent av lagene. Tvilsomt at Adegbenro rekker denne runden, og da starter nok den driblesterke kanten nok en gang. Dette er virkelig et langskudd, men også en utrolig diff dersom du har troen på Finnsnes-gutten.

Rundens donk:
Rundt 15 prosent av lagene har fortsatt Lars Jørgen Salvesen (8.4). Strømsgodset har ikke sett veldig farlige ut offensivt i det siste, og borte på Lerkendal tviler vi på at de kommer til mange sjanser. Riktignok er det Ælv Classico neste runde, men til denne runden, er Salvesen en donk.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker