Buying Tramadol Online Illegal Tramadol Online Pets Buying Tramadol Online Cheapest Tramadol
Harry Kane blir farlig borte mot Aston Villa. Foto: Shutterstock

Fantasy Premier League: Runde 34

Det gjenstår bare fem runder av sesongen, og selv om ligatittelen er utdelt, er det fortsatt masse spenning igjen både i kampen om billetter til neste sesongs Champions League og nedrykksstriden. Her er rundens lag for Gameweek 34.

Keeper:

Rui Patricio – 5,3 – Wolverhampton (Sheffield United, B)

Portugiseren måtte plukke ballen ut av nettet for første gang etter at ligaen startet opp igjen i forrige runde mot Arsenal. Nå venter nok en matchball mot overraskelseslaget Sheffield United. Vi satser på at et skjerpet Wolverhampton, som enda er med i kampen om spill i Champions League produserer en ny smultring.

Forsvar:

Serge Aurier – 5,0 – Tottenham (Bournemouth, B)

Mourinhos trofaste høyreback har vært solid etter pausen. Hans offensive bidrag har gått drastisk oppover siden ankomsten til London. Etter totalt fire målgivende på hans to første sesonger, har ivorianeren notert seg med syv assists til nå denne sesongen (publisert før mandagens oppgjør mot Everton). Torsdagens motstander Bournemouth kjemper desperat for å holde seg i ligaen, men er langt ifra stabile defensivt. Gode muligheter for målpoeng for Aurier denne runden.

Lucas Digne – 5,7 – Everton (Southampton, H)

Før kveldens oppgjør mot Tottenham har Digne to målgivende og to «clean sheets» på de tre første kampene etter pausen. På de tre kampene har franskmannen samlet hele 21 poeng, og er en av formspillerne på balløya.  

Matt Doherty – 6,4 – Wolverhampton (Sheffield United, B)

Sistemann i backrekka er en velkjent poengsanker. Produserer poeng på løpende bånd, og har bare Liverpools tre «usual suspects» foran seg på poenglisten over forsvarsspillere. Selv om det oppsto et lite arbeidsuhell i helgens møte med Arsenal, forlenger vi tilliten også i denne runden. Ett av Dohertys fire mål denne sesongen kom for øvrig i det motsatte oppgjøret.

Midtbane:

Bruno Fernandes – 8,9 – Manchester United (Aston Villa, B)

Har det noen gang vært en mer tullete debutsesong eller halvsesong i Premier League? Mannen har et snitt på 8,88 poeng per kamp. En god illustrasjon på hans vanvittige start er at han på sine ni første kamper nå bare ligger ett poeng bak en tidligere fantasy-yndling, Gylfi Sigurdsson, som står loggført med 2157 minutter, som tilsvarer ca. 24 fulle kamper. Motstander og andre faktorer blir helt irrelevant, Bruno har klippekort på laget.

Willian – 7,2 – Chelsea (Crystal Palace, B)

Vi finner plass til en annen formspiller på midten. Chelsea virker sterke om dagen, og en av de offensive bidragsyterne har vært Willian. Fire scoringer på de siste tre kampene må sies å være godkjent. Møter Crystal Palace, som ser mette og fornøyde ut etter at plassen har blitt sikret. Prislappen er det heller ingenting å si på.

Kevin De Bruyne – 10,8 – Manchester City (Newcastle, H)

Ble spart i bortemøtet med Southampton frem til den siste halvtimen, men gjestene greide utrolig nok ikke å overkomme Alex McCarthy. Sjansen er stor for at poengkongen blir å finne i elleveren igjen når Newcastle kommer på besøk, og da er det ingen grunn til å utelate han fra laget.

Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Christian Pulisic – 7,2 – Chelsea (Crystal Palace, B)

Vi våger oss på to Chelsea-spillere på midten denne runden. Pulisic var satt ut av spill med en skade før pausen kom, men har kommet voldsomt tilbake. Først kom han inn og bidro til å snu kampen mot Aston Villa, og siden har han spilt samtlige minutter i de tre påfølgende kampene, som har resultert en scoring og tre assists. Palace sine siste prestasjoner er også en sterk faktor til at vi prøver to av Lampard sine menn.

Raheem Sterling – 11,7 – Manchester City (Newcastle, H)

Ingen målpoeng, og bare 60 minutter på banen mot Southampton, i en sesong som poengmessig har vært under pari sammenlignet med de siste par sesongene for Sterling, men demonstrerte litt av hva som bor i han i storseieren mot Liverpool. Slo også nylig ut Newcastle i FA cupens kvartfinale hvor de fikk diktere og styre som de selv ønsket. Sterling var mannen som satte matchballen i oppgjøret, og med tanke på at han har sunket til drøyt 16% eierandel, kan det være en liten differansespiller for denne runden.  

Angrep:

Mason Greenwood – 4,4 – Manchester United (Aston Villa, B)

Alt går på skinner for tiden i den røde delen av Manchester, og spillerne gløder. 5-2 seieren mot Bournemouth var første ligakamp siden Solskjærs debut at laget dunket inn fem fulltreffere, og vi fikk en ny påminnelse på hvorfor sjefen selv skryter av unggutten Greenwood sine avslutningsegenskaper. Med 114 minutter imellom hver scoring i Premier League er det bare Sergio Aguero som matcher Greenwood, og det er vanskelig å forstå hvordan man enda kan skaffe hans tjenester for 4,4 millioner.

Harry Kane – 10,9 – Tottenham (Bournemouth, B)

Den notoriske målscoreren er tilbake til normalen etter langtidsskaden han pådro seg på starten av året. Har nå scoret i to kamper på rad, i tillegg til at en hårfin hands kostet han muligheten til å score to mot Sheffield United. Det kan bli mange denne runden mot Bournemouth, som har sluppet inn ni mål på sine to siste kamper.

Rundens kaptein:

Harry Kane – Alt ligger til rette for at Kane skal få gode arbeidsvilkår mot Bournemouth om ikke Eddie Howe og hjemmelaget finner på noe drastisk.

Rundens billigspiller:

Mason Greenwood (4,4) – En helt vanvittig lav sum for en så effektiv spiller, som får stadig mer tillit i et stadig mer offensivt blomstrende United.

Rundens differensial (valgt av maksimalt 7,5%):

Paul Pogba (3,9%) – Har «bare» to målgivende på de fire første kampene etter pausen, hvor det totalt har blitt 12 mål av de røde djevlene. Vært toneangivende og sett spillesugen ut, og med bare 3,9% er det en frisk differensial som vandrer ut på Villa Park torsdag kveld.

Rundens donk (valgt av minst 15%):

Tammy Abraham (15,1) – Vanskelig å plukke med så mange sterke navn blant de mest populære. Valget faller på Abraham, som sliter med å få mye spilletid for tiden. Mest benyttet som innbytter, men fikk samtlige minutter i cupkampen mot Leicester uten at det resulterte i scoring.

Kategorier
EnglandFantasyFantasy Premier LeagueForhåndssaker og kampreferatNyheterPremier League

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker