Anton_Ivanov / Shutterstock.com

Fantasy Premier League: Gameweek 32 – Unngå toppkampen?

Premier League er i gang igjen og Liverpool har fått sin velfortjente ligatittel etter at City snublet sist. Nå møtes de to lagene og vi går uten noen fra det oppgjøret. Se vårt lag for gameweek 32 her!

Keeper:
Emiliano Martinez – 4.2 – Arsenal (Norwich, H)
Arsenal har ikke vært veldig gode til å holde nullen denne sesongen, men det har bedret seg en del etter at Arteta kom inn. Leno hadde holdt nullen i 3 av sine 5 siste før han ble skadet mot Brighton. Dermed har Martinez fått sjansen og han holdt nullen mot Southampton. Nå venter et svakt Norwich-lag, og til 4.2 er Martinez et godt valg på keeperplass.

Forsvar:
Marcos Alonso – 6.2 – Chelsea (West Ham, B)
Alonso har ikke fått helt fart på sakene etter corona-pausen, men var helt rå før dette og har vært mye involvert offensivt nå også. De underliggende tallene er forholdsvis gode, og i en runde hvor vi er litt skeptiske til Liverpool bak så kjører vi inn Alonso mot et varierende West Ham.

Lucas Digne – 5.7 – Everton (Leicester, H)
En som ikke har slitt med å komme i gang etter pausen er Digne, som har tatt 16 poeng på de to siste! Everton har sett solide ut, og Dignes venstrefot ga en assist forrige runde. Han har 6 målgivende denne sesongen og har ganske fint program ut sesongen så dette er en spiller du kan ha inne ut sommeren.

Matt Doherty – 6.4 – Wolverhampton (Aston Villa, B)
I fyr og flamme! 58 poeng på de siste 7 og tilbake i formen fra fjoråret. Dukker opp i boksen gang på gang og er veldig aktiv på høyresiden. Formspiller, som snitter over 8 poeng den siste tiden!

Midtbane:
Heung-Min Son9.8 – Tottenham (Sheffield United, B)
Å møte Sheffield på bortebane har ikke vært noen enkel oppgave denne sesongen, men Chris Wilders menn har ikke vært like skarpe etter pausen. Son så relativt bra ut sist og har et voldsomt potensial for høye poengsummer og kan være en fin mann i dette oppgjøret!

Adama Traore – 5.8 – Wolverhampton (Aston Villa, B)
Spilte fra start igjen sist og har levert en målgivende i begge kamper etter pausen. Står nå med 13 målpoeng denne sesongen og er et fint valg om man trenger å frigjøre litt midler.

Bruno Fernandes; Anthony Martial – 8.7; 8.1 – Man United (Brighton, B)
Unite-angrepet var i fyr og flamme forrige serierunde og Anthony Martial ble rundens store spiller med sitt hat-trick! Bruno Fernandes gikk på sin side av banen uten målpoeng for første gang siden debuten, men var likevel svært toneangivende. Vi tror det er gode muligheter også mot Brighton og går for å ha begge med på rundens lag.

Anton_Ivanov / Shutterstock.com

Angrep:
Raul Jimenez – 8.3 – Wolverhampton (Aston Villa, B)
Å kjøre tre mann fra Wolves føles nesten litt i overkant, men de er et svært solid lag og har fine alternativer til relativt ålreite priser. Raul Jimenez er en strålende fotballspiller og er oppe i 15 scoringer denne sesongen! Fire av disse har kommet i de siste fem, og han er rett og slett selvskreven på rundens lag.

Marcus Rashford – 9.0 – Manchester United (Brighton, B)
Jaggu så tripler vi opp med United også. Det er høy risiko, men i en runde hvor City og Liverpool møtes er det mange av de vanlige kanonene som ikke kommer med på rundens lag og da har United vist seg som et spennende lag. Rashford var strålende mot Villa og vi tror på mer mot Brighton.

Harry Kane – 10.9 Tottenham (Sheffield United, B)
Tilbake fra et langt skadeavbrekk og har fått spille 90 minutter i begge. Scoret et fint mål mot West Ham og kommer med på laget knepent foran Aubameyang her.

Rundens spillere
Kaptein: Veldig mange å velge i denne runden, og mange gode alternativer. De vanlige kandidatene fra City og Liverpool kan levere, men vi er veldig usikre på hvordan det oppgjøret vil ende. Dermed har det stått mellom United-guttene, Spurs-gutta og Raul Jimenez. Valget falt til slutt på Rashford, men her er det mange å velge i!

Rundens billigspiller:
Allan Saint-Maximin (5.4) er et spennende valg til en fin pris. Har levert godt i de to kampene nå, til tross for at det ikke ble målpoeng sist. Nå venter et Bournemouth i svak form og da ser vi på mannen med Gucci-pannebåndet som et spennende alternativ.

Rundens diff:
Riyad Mahrez (8.3%) er valgt av få, men har et skyhøyt tak. Vi er litt usikre på spilletid, men han får antagelig en del spilletid i begge kamper og har vært god den siste tiden.

Rundens donk:
Jack Grealish (22,4%) har én assist som eneste uttelling på de siste åtte. Når nær en fjerdedel av alle spillere sitter med han og programmet fremover er blodrødt er det bare å trykke på knappen og vinke adjø. Et annet alternativ er Lundstram med 40,8%, men han har levert mer til tross for usikker plass i laget.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheterPremier League

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker