Tramadol Online Cod Buy Cheap Tramadol Cod Order Tramadol Cod Overnight Tramadol Legal To Buy Can You Get Tramadol Online Legally
HamKam kommer på besøk til Aspmyra denne runden, og kan fort få en brutal opplevelse. Foto: Mats Eid Bjørset

Fantasy Eliteserien: all inn på gult og blått?

Rundene i Eliteserien kommer tett som hagl om dagen. Lørdag klokken 17:00 er fristen for å sette laget til runde 4, og her kommer våre tips før helga.

Keeper:

Sosha Makani – 4.6 – Mjøndalen (KBK, H):
Det snakkes om at han er Eliteseriens beste keeper. Det er vel litt overtenning, men Makani har hatt en meget fin sesong så langt. Mjønalen ser solide ut, og kan fort holde nullen hjemme mot KBK også. Selv om KBK har en 7-2-seier fra runde 2, lukter det få mål på Consto Arena denne runden.

Oddsbygger match combo!
Sjekk ut hvordan det funker her!

Forsvar:

Jesper Daland – 4.0 – Start (Odd, H):
Har spilt seg til fast plass, og kanskje er han allerede Starts beste midtstopper. Et kjempetalent som også fortsatt er veldig billig på Fantasy. Hjemmekamp mot Odd er fint på papiret, selv om man ikke skal glemme Børvens hat trick sist. Vi ville nok ikke satt penger på clean sheet, men en billig mann inn, for å få plass til flere klassespillere offensivt også.

Stian Gregersen – 5.2 – Molde (Stabæk, H):
Molde er naturlignok store favoritter hjemme mot Stabæk. Gregersen er en billig vei inn i et av de to suverent beste lagenes forsvar, og er nok på veldig manges lag allerede. Ble matchvinner mot Start sist, og har dermed målpoeng i to runder på rad.

Ivan Näsberg – 4.5 – Vålerenga (Viking, H):
Stortap i Skien sist, enormt skuffende for Fagermo naturligvis. Denne runden kommer Viking, som har sett svake ut så langt, på besøk til hovedstaden. Vålerenga bør virkelig vise seg fra en annen side denne helga, og de kan fort ta tre poeng mot Viking. Näsberg ser ut til å være klink i elleveren også, og er i så måte en billig mann inn i forsvaret. Sam Adekugbe er kanskje den mest spennende forsvarsspilleren i Vålerenga, men han koster 1 mill. mer.

Midtbane:

Niklas Sandberg – 7.6 – FK Haugesund (Sandefjord, B):
Har vel vært det eneste lyspunktet for Haugesund denne sesongen. Fire målpoeng på de tre første kampene lar seg virkelig høre, og det i tillegg til at laget hans kun har tatt ett poeng. Fint kampprogram fremover også, så Sandberg er absolutt en mann alle må vurdere å ha i sitt lag fremover. Er også på straffer og de fleste dødballer, og har vært sikker på to straffer allerede denne sesongen. Kan være mer fare for at han tar færre dødballer når Stølås etter hvert kommer inn i laget, det er verd å ta med i betraktningen.

Ulrik Saltnes – 7.5 – Bodø/Glimt (Sarpsborg, H):
Evighetsmaskinen fra Brønnøysund. Saltnes går aldri klar, han. Ufattelig arbeidskapasitet, og han er meget offensiv fra sin indreløper. Glimt er nok den største favoritten av alle denne runden, og Saltnes kan fort være involvert i scoringer igjen. Ble felt på straffesparket på Lerkendal sist, og fikk derfor med seg en assist i Fantasy.

Phillip Zinckernagel – 8.3 – Bodø/Glimt (Sarpsborg, H):
Er kanskje den spilleren som er nærmest å kunne kalles en “must have” for øyeblikket. Er involvert i mye av det Glimt skaper og er på både straffer og hjørnespark. Meget god spiller også, som fort plukker med seg bonuspoeng i kamper Glimt dominerer offensivt. Meget godt valg som kaptein også denne runden.

Mikkel Maigaard – 8.4 – Strømsgodset (Aalesund, H):
Det er ikke det at Maigaard har sett så strålende ut denne sesongen, og om man skal bytte inn en midtbanespiller for en lengre periode, er han kanskje ikke veien å gå. Scoret to på straffe mot Sarpsborg på torsdag, og hjemmekamp mot Aalesund er noe av det beste man kan få på papiret i Eliteserien om dagen. Et annet veldig godt alternativ her er Niklas Castro (8.4) på motsatt lag, og han er kanskje mer veien å gå dersom man skal ha inn en spiller i denne prisklassen som man ønsker å sitte på flere runder. Begge de kan levere, men vi har altså gått for Godsets kaptein, hårfint foran den chilenske landslagsspilleren.

Magnus Wolff Eikrem – 12.6 – Molde (Stabæk, H):
Det er en mulighet for at Eikrem hviles denne helga, men vi tørr ikke gå uten. Eliteserien beste spiller, punktum. Skaper sjanser i situasjoner ingen ser noen mulighet og er involvert i det meste for Molde. Frykten for at han kan hviles, gjør at man kanskje bør styre unna kapteinsbindet denne runden.

Angrep:

Kasper Junker – 8.4 – Bodø/Glimt (Sarpsborg, H):
Scoring og assist på Lerkendal sist. Med det offensive spillet til Glimt er Junker et meget godt valg han også. Vi tripler altså fra Glimt denne runden, men det kan godt forsvares. Spennende å gå med tre Glimt-offensiv også flere runder fremover faktisk.

Leke James – 12.0 – Molde (Stabæk, H):
Står som rød på screenshot av laget her, men rapportene tyder på at han er klar til søndag. Ohi har startet to kamper på rad nå, og med hans kampform tilsier alt at Leke starter igjen på søndag. Følg med litt i nyhetsbildet, men han skal være klar, og da er han også et av rundens beste kapteinstips.

Rundens spillere:

Kaptein:
Vi har vært innom det, men Leke James starter mest sannsynlig mot Stabæk. Da er han et superhett valg som kaptein. Zinckernagel er et annet godt valg, og i og med at Glimt kanskje har større potensial for flere scoringer enn Molde denne ruden, kan han kanskje være et vel så bra valg.

Billigspiller:
Kanskje kan Viking reise kjerringe mot Vålerenga, og det er langt fra usannsynlig at de tar med seg tre poeng derfra. To lag som har mye å kjempe for, og Even Østensen (5.1) er nok inne på laget igjen til helga. Har man tro på Viking borte mot Vålerenga, er han et meget spennende valg denne runden.

Rundens diff:
Dette er et ordentlig langskudd, men Eman Markovic (6.0) har tidvis denne sesongen vist sitt høye potensial. 1.7 % av spillerne har han inne på sitt lag, så her er det ingen tvil om at man skiller seg ut dersom man skulle velge han. Vi har nevnt det, men Start hjemme mot Odd er en fin kamp, og her kan Start, som har sett gode ut til tider, fort ta med seg tre poeng. En åpen kamp, og Markovic kan fort bli en av de avgjørende spillerne.

Rundens donk:
Jørgen Strand Larsen faller ut av ekstremt mange lag for tiden. Han har allerde sunket i pris, og vil synke enda mer. Det er fortsatt over 14% av spillerne som har han, og når Mos scoret to sist, er også Strand Larsen mest sannsynlig på benken i Bodø. Det er bare å få han ut dersom du har han, før prisen synker enda mer.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker