Can You Get Tramadol Online Legally Tramadol Order Overnight American Express Tramadol Tramadol Buy Online Cheap Uk Buying Tramadol Uk
Salah er selvskreven på laget i gameweek 1

Fantasy Premier League: Runde 31

Ballen ruller endelig igjen på den britiske balløya etter det som har virket som en evighet for oss som er vant til å fylle helgene med fotball på skjermen. Det er en ny tilværelse, med munnbind og folketomme tribuner, men her på Fotballsonen er alt igjen tilbake i vater. Kampene kommer på løpende bånd, og vi presenterer vårt forslag for den 31. serierunden i Premier League.

Sommertilbud: Oddsbonus + lykkeboxer som ny kunde!
Trykk her for å sjekke ut tilbudet!

Keeper:

Rui Patricio – 5,2 – Wolverhampton (Bournemouth, H)

Mellom stengene går vi for Wolverhamptons sisteskanse Rui Patricio. Ulvene har hatt en eventyrlig sesong, og kan med en sterk innspurt kapre den siste plassen inn i neste sesongs Champions League. Laget sprudlet da de tok med seg alle poengene fra borteturen mot West Ham, og Patricio har holdt nullen i fem av lagets siste seks kamper, i den grad statistikk fra før koronapausen er relevant. Det blir ingen lett oppgave å ta imot et stadig mer desperat Bournemouth, som må kjempe med nebb og klør i motsatt ende av tabellen, men vi setter vår lit til hjemmelaget og deres evne til å holde buret rent

Quizkampen: Svar rett på 6 spørsmål og vinn opptil 250 000 kr!
Meld deg på helt gratis her!

Forsvar:

Trent Alexander-Arnold – 7,8 – Liverpool (Crystal Place, H)

Forventningene var høye da det som før eller siden blir sesongens seriemestre gjorde sitt comeback i Merseyside-derbyet på søndag. Det greide ikke Klopps menn å leve opp til, og kunne puste lettet ut over å ikke ha gått på sesongens andre tap i ligaen. Fantasy-yndlingen Trent Alexander-Arnold dro likevel med seg en solid sju nye poeng til alle som hadde backen i sin lagoppstilling. Vi fornyer tilliten til Liverpools dødballspesialist i det som blir en ny matchball hjemme mot Crystal Palace, om City skulle snuble i oppgjøret sitt senere i kveld.

Matt Doherty – 6,3 – Wolverhampton (Bournemouth, H)

Vi går for en dagens dobbel bakover med enda en representant fra Wolverhampton i Matt Doherty. Den angrepsvillige backen fortsatte der han slapp før pausen, og produserte sin sjette målgivende pasning i seieren over West Ham. Over forsvarsspillere i ligaen ligger Doherty på en femteplass hva poeng angår, og som nevnt tidligere er Wolves av det gjerrige slaget. Her er det store muligheter for poeng både defensivt og offensivt fra iren.

Ben Chilwell – 5,5 – Leicester (Brighton, H)

Trodde en liten stund at han hadde blitt matchvinner etter en utsøkt kanonkule i det siste obligatoriske spilleminutt borte mot Watford sist runde. Den ledelsen greide ikke Brendan Rodgers sine menn å holde på og det endte med poengdeling. Leicester har likevel ikke råd til å slakke av på gasspedalen og invitere lagene bak inn i kampen om den siste medaljen og i verstefall den siste plassen ut i Europas gjeveste klubbturnering. Det blir en tøff batalje mot Brighton, som har mobilisert i kampen mot å unngå nedrykk, men hjemmelaget skal være favoritter her, og Chilwell blir vår mann. Om man ønsker å være sparsommelig er James Justin et godt alternativ på den andre backen i Ricardo Pereiras skadefravær.

Midtbane:

Mohamed Salah – 12,7 – Liverpool (Crystal Palace, H)

Kongen fra Egypt har enda ikke fått muligheten til å presentere seg etter pausen. Klopp benyttet helgens kamp til å eksperimentere fremover på banen, hvor treeren vanligvis har vært skrevet i stein. Men med det tette kampprogrammet som kommer, er nok Salah igjen å finne blant Klopps elleve utvalgte på onsdag. Vi vet ale hva lynvingen er i stand til å utøve på banen, og at han ikke har noe kampbelastning fra helgen trenger ikke være noe negativt. Trenger vel ikke gå mer i detalj på hvorfor denne mannen bør være på lista over kandidater for rundens lag.

Bukayo Saka – 4,7 – Arsenal (Southampton, B)

Arsenal har allerede vært i aksjon to ganger etter pausen, uten at det har gitt noe påfyll på poengsummen. Da er det fint å trøste seg med sesongens lyspunkt, Bukayo Saka. 19-åringen har fått sitt gjennombrudd på den største scenen, og var bare centimetere fra å få sin første scoring i ligaen mot Brighton, men noterte seg likevel med målpoeng i form av å være nest sist på Pepes scoring. Et smart valg for budsjettet sin del, og tenåringen kan finne på å plusse på poengkontoen sin nå som han slipper å vikariere på venstrebacken.

Bukayo Saka er brennhet om dagen, og en veldig rimelig mann. Foto: MDI / Shutterstock.com

Kevin De Bruyne – 10,6 – Manchester City (Chelsea, B)

Poengkongen I det midterste leddet på banen er en selvfølge. Med både scoring og målgivende mot Arsenal er belgieren oppe i 19 assist med ni kamper igjen å spille (publisert før oppgjøret mot Burnley). Nå skal han tilbake til sin gamle arbeidsgiver, og selv City ikke er i noen akutt poengnød slik som tabellen er, viste de seg fra sin beste side selv om de fikk litt drahjelp fra David Luiz i perioder. Uansett ingen ting å lure på, mannen som med sine 51,1% er den mest valgte spilleren i Fantasy blir også med i elleveren vår.

Bruno Fernandes – 8,6 – Manchester United (Sheffield United, H)

Periodevis var portugiseren i en egen klasse ute på matta når Manchester United delte poengene med Tottenham i London. En nærteknikk og et overblikk som har vært savnet i den røde delen av Manchester. På sine seks første kamper i Premier League snitter den nye yndlingen nesten til åtte på poengfronten. Sammen med det så tilsynelatende så ut som en spillesugen Paul Pogba, ville det nesten være en skuffelse om han ikke tryllet frem enda flere målpoeng hjemme mot Sheffield United som bare for andre gang denne sesongen slapp inn tre. Forrige gang de gjorde det var i det motsatte oppgjøret mot Manchester United.

Fotballoppdrag: 1 million i premier!
Sjekk ut tilbudene her!

Angrep:

Danny Ings – 7,1 – Southampton (Arsenal, H)

Danny Ings har sitt livs sesong i Premier League denne sesongen, og koronapausen ser ikke ut til å ha satt en demper for spissen. Med mål og målpoeng var han en viktig bidragsyter i det som til slutt ble en komfortabel seier over Norwich, som nå virkelig er på kanten av Championship-stupet. Prislappen er det ikke noe å si på for en mann som har like mange fulltreffere som Sergio Aguero, og helgens motstander Arsenal har vist at de er langt ifra tette bakover.

Dominic Calvert-Lewin – 6,5 – Everton (Norwich, B)

Mannen som har sprudlet etter at Carlo Ancelotti gjorde sin entre, måtte slukøret å gå av banen uten å ha scoret mot Liverpool, men frontmannen kommer til mulighetene også mot ligaen gjerrigste lag. På papiret et langt lettere oppgjør på Carrow Road, hvor sjansene nærmest bør komme på løpende bånd slik som vertene fremstår.

Raul Jimenez – 8-1 – Wolverhampton (Bournemouth, H)

Rundens tredje spiller fra Wolverhampton. Opptredenen i returen fra koronapausen, motivasjon og rundens motstander gjør at vi våger oss på tre mann fra samme klubb. Jimenez er nok en mann som faller inn i kategorien «het» både før og etter pausen. Den maskerte måltjuven kommer garantert til å ville ha et ord med i saken også denne runden, og selv om prisen har vokst parallelt med formen til meksikaneren, mener vi dette er god forvaltning av dine dyrebare millioner.

Rundens kaptein:

Mohamed Salah – Friske bein og overkommelig motstand gjør at det er Salahs arm vi drar bindet rundt. En skade på Matip satte en stopper for et potensielt innhopp i derbyet, og Salah er nok lysten på å vise seg frem igjen, selv om setene på Anfield ikke vil være okkuperte. Sammen med De Bruyne det sikreste stikket i rundens bunke.

Rundens billigspiller:

Bukayo Saka (4,7) – Det er bare å kaste seg rundt mens prisen ligger der den ligger. Unggutten får endelig igjen operere høyere på banen, og med nesten garantert spilletid og flere målpoeng holder ikke prislappen seg der den er mye lengre.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%)

Heung-Min Son (6,5%) – Oppsiktsvekkende nok har ikke mange valgt å putte koreaneren tilbake i laget etter skadeoppholdet han hadde før pausen. En av ligaens beste spillere når han er i form, men skaden og den stive prislappen kan være et kostbart sjansespill. Men hjemme mot et West Ham som virker blodfattig kan dette være mannen som gjør at du kan ta innersvingen på kompisene dine denne runden.

Rundens donk (valgt av minst 15%)

Todd Cantwell (19,6%) – Har i likhet med laget mistet wow-faktoren. Det ser ut som den siste dråpen av er skvist ut av flaska hos kanarifuglene. Nå er det bare teorien som holder liv i drømmen om ny kontrakt på øverste hylle. Møter også Everton som så langt bedre ut i sitt korona-comeback.

Kategorier
EnglandFantasyFantasy Premier LeagueForhåndssaker og kampreferatNyheterPremier League

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker