Order Tramadol Online Australia Tramadol Buy Cheap Lowest Priced Tramadol Online Tramadol Eu Online Tramadol Overnight Paypal
katatonia82 / Shutterstock.com

Fantasy Premier League: Ventetiden er (igjen) over!

Etter at Leicester slo Aston Villa 4-0 9.mars har det vært en periode i verden som har vært preget av usikkerhet og frykt. En pandemi satte alt på pause på ubestemt tid, men nå begynner ting å skje igjen rundt omkring. I idretten har man i det siste sett at flere land har begynt å arrangere fotballkamper igjen med et mål om å fullføre denne sesongen på en trygg måte. Denne uka starter nok den serien flest nordmenn har gledet seg til å få tilbake på TV igjen, nemlig Premier League. FPL er tilbake, og for en runde vi har i vente! Ikke bare er vi alle sultefora til tusen på engelsk ball, vi får også muligens servert sesongens siste DGW. Dette blir litt av et kjør!

Keeper:

Dean Henderson – 5.3 – Sheffield United (Aston Villa, B og Newcastle, B)
Henderson er først på blokka til denne doble runden, en populær mann som fra før av er valgt av nesten 20%. Er den keeperen som har nest flest poeng på spillet og når Sheffield United nå har to, på papiret, fine kamper denne runden er han en god mann. Sheffield United bygger mye av spillet sitt på en defensiv trygghet med et kompakt forsvar og en løpssterk midtbane med toveis fokus. Denne stilen er såpass innarbeidet at den bør sitte fint selv med den pausen de har hatt. Henderson er en solid skuddstopper som ofte drar i land flere redningspoeng, noe som ofte kommer av at motstanderne ofte må avslutte fra langt hold når de møter den røde og hvite muren. Her får du to gode sjanser for en solid poengsum i det som er det soleklart beste valget denne runden!

Forsvar:

Hector Bellerin – 5.5 – Arsenal (Manchester City, B og Brighton, B)
Arsenal har hatt en litt som så som sesong i år, men her får de to kamper på noen få dager å vise seg frem på. Mange forsvarspillere slet litt med halvskader i perioden før Corona, men nå virker det som de fleste er tilbake i trening. Dette gjør at det er e viss fare for rullering, men det må være en sjanse man tar om man tør. Cedric er nok den nærmeste konkurrenten til spilletid her ettersom Maitland-Niles virker å bli sett mer på som midtbanespiller nå om man skal tolke utviklingen man har sett i treningskampene. Bellerin har hatt en skuffende sesong med mange skader, men markerte seg med noen solide poengsummer i kampene før pausen. Her rakk han blant annet å ha 3 kamper på rad med målpoeng. Fikk seg også en flott målgivende i siste treningskamp før oppstarten mot Brentford. Har tidligere år fått gode poengsummer når han har vært 100 %, så her har man en offensiv back som ofte er i farlige posisjoner.

Enda Stevens – 5.2 – Sheffield United (Aston Villa, B og Newcastle, B) og George Baldock – 5.1 – Sheffield United (Aston Villa, B og Newcastle, B)

Vi velger å gå for en dobbel dekning på Sheffield United denne runden og dermed en trippel defensiv fra The Blades. Dette maksimerer utbytte om ting skulle gå veien. Dette er to kamper som begge er mulige CS-kamper for Sheffield United, og om det så kun skulle bli en CS vil man dra med seg nydelige poeng i banken. Baldock og Stevens er nok de to sikreste korta på spilletid og velges derfor fremfor lord Lundstram. Stevens er plassert på backen i 3-5-2 systemet deres og Baldock er ofte venstre midtstopper i en spenstig taktikk hvor de to sidestopperne ofte skal overlappe. Begge to kommer derfor ofte i posisjoner som kan gi dem målpoeng, både i åpent spill og på dødballer. Hjemmefordelen stilles det spørsmålstegn ved slik kampene nå skal gjennomføres, så det blir spennende å se om det medfører veldig ulempe at begge kampene er på bortebane denne runden.

Bygg din seiersrekke og du kan vinne opptil 250 000kr!
Delta kostnadsfritt her!

Midtbane:

Kevin De Bruyne– 10.6– Manchester City (Arsenal, H og Burnley, H)

Muligens deb beste spilleren i Premier League og selvskreven på dette laget her. Står foreløpig med 18 målgivende og 8 mål, samt veldig sterke underliggende tall som forteller oss at det fort kunne vært enda flere også. I tillegg er han sannsynligvis den spilleren som er mest sannsynlig til å være involvert i begge kampene hos Pep. Vi får bare håpe at formen er bedre enn hva det ser ut som på visse bilder som har sirkulert i sosiale medier av en KDB som ikke virker å være topptrent. Mye usikkerhet på hele spillet nå, men vi er rimelig sikre på at KDB på hjemmebane bør klare å dra med seg en del poeng. City har skapt flest sjanser og flest skudd på mål, noe de sikkert vil fortsette med nå også.  

Raheem Sterling – 11.7 – Manchester City (Arsenal, H og Burnley, H)

Sterling var meget populær i tidlige faser av spillet. Utover i sesongen har han forsvunnet fra flere og flere lag. 11 mål og 2 målgivende er ikke krise, men man forventer så mye mer av den engelske kantspilleren som koster så mye. Scoret 3 mål i sesongens første kamp og fortsatte med mål i de to neste før det slukket litt med tanke på målpoeng for han. I den prisklassen trenger man jevnhet eller eksplosive poengsummer, det blir litt kjedelig når man ikke får noen av delene. Nå som det er «ny start» og dobbelrunde kan man se litt bort ifra hvordan sesongen har væt og heller fokusere på potensialet. Ser man kun på det er det ingen tvil om at Sterling har mulighet til å ende opp med ganske mange poeng her. Spiller som regel ganske fast og alltid en av de som befinner seg i farlige posisjoner. I de siste sesongene har han virket å være topptrent, med både få alvorlige skader og mange fulle 90 minutts kamper. Det blir spennende å se hvordan City stabler laget når Sane er tilbake i tillegg til alle andre som skal ha spilletid, men vi blir ikke forundret om Sterling spiller to kamper her.

Jack Grealish – 6.4 – Aston Villa (Sheffield United, B og Chelsea, H)

Aston Villa er det siste laget ut med en DGW, dog ikke verdens flotteste. Derimot finnes det alltid muligheter for at de skal score mål, og da skader det ikke å velge personen som virker å være involvert i alt Aston Villa foretar fremover på banen. 7 mål og 7 målgivende er summen hans til nå denne sesongen, spesielt siden GW8 har han levert svært jevnt. Kaptein Jack har utgangsposisjon ute til venstre i laget, men befinner seg stort sett der hvor ballen er og søker hele tiden involvering. Har ballen veldig ofte og liker å kjære med den. I tillegg til målpoeng ligger han helt i toppsjiktet på statistikker som går på driblinger, sjanser skapt og antall ganger felt, noe som tyder på at han hele tiden prøver å få ting til å skje. Det er ingen umulighet at en Aston Villa som må ha poeng kan klare å få til noe iløpet av to runder.

John McGinn – 5.4 – Aston Villa (Sheffield United, B og Chelsea, H)

Litt av den samme konklusjonen som med Grealish går igjen her. Ingen umulighet at laget skal få med seg noe iløpet av to tøffe kamper. McGinn var en meget populær mann før han ble skadet og mistet 10 kamper. Var tilbake i full trening like før Corona, og skal nå fått god tid på seg til å komme tilbake i kampform. Rapportene fra Aston Villa tyder på at rehabiliteringen har gått fint og han har trent og spilt treningskamper uten problem. McGinn er en evighetsmaskin på banen som er overalt. Er i utgangspunktet ikke en stor spiller offensivt på banen, men til tider denne sesongen var han mer i farlige posisjoner enn tidligere. Har en meget god fot så Aston Villa ønsker nok å få han opp i farlige posisjoner så ofte som mulig også. Rakk å få med seg tre mål og to målgivende før pausen og en grei poengsum på 61 poeng på 19 kamper. Til prisen 5.4 synes vi det er meget akseptabelt og verdt en plass i laget.

Angrep:

Sergio Aguero – 11.8 – Manchester City (Arsenal, H og Burnley, H)

Kongen av FPL bør være på alle lag om man har midler til det, spesielt når det er to hjemmekamper som ser såpass bra ut som dette. Er ofte den man velger som kaptein i slike runder, men så var det dette med spilletid da. Har ikke vært mange rapporter fra City sine treninger og treningskamper i det siste, men man antar at både Aguero og Jesus skal være tilbake for fullt. Det vil ikke overraske om Pep velger Jesus i en kamp og Aguero i en annen, men uansett kan det bli en solid poengsum her. Aguero har gjort en solid sesong til nå med sine 16 mål. Han er glad i de eksplosive poengsummene, og historisk sett har det vært mest av dem på hjemmebane. Arsenal har ikke imponert mange bakover denne sesongen og Burnley har til tider fått noen stygge resultat i kamper mot god motstand, så her er det gode sjanser.

Pierre-Emerick Aubameyang – 11.1 – Arsenal (Manchester City, B og Brighton, B)

Arsenal-spissen er egentlig en spiller det er umulig å forholde seg til, men allikevel er som regel både den totale poengsummen og den totale eierandelen høy. Har 17 mål denne sesongen og 152 poeng i FPL, allikevel er det ikke en spiller som egentlig ser så farlig ut når man ser på statistikk og posisjoner på banen. Leverer stort sett jevnt og trenger dog ikke mange sjanser å score på. Har aldri fått spille fast på midtspiss i Arsenal, men spiller i hvert fall stort sett alle kampene. Auba er en god avslutter som beveger seg smart. Han kan være usynlig store deler av kampen, men allikevel dukke opp akkurat der han trenger å være for å dra med seg målpoeng. Scoret hattrick i treningskamp i uka, så får vi håpe at han drar med seg det inn i de viktige kampene som nå kommer og hvor Arsenal trenger kapteinen sin.

Edward Nketiah – 4.4 – Arsenal (Manchester City, B og Brighton, B)

Sist ut på laget er Arsenal sin unge og billige midtspiss Nketiah. Spilleren på 21 år har ventet på sitt gjennombrudd for the Gunners, og fikk det endelig i perioden før Corona. Til tross for at Lacazette var tilbake igjen var det Nketiah som ble valgt til å lede Arsenal-angrepet i de tre siste kampene. Har også imponert i treningskampene etter de kom tilbake, med blant annet tre mål mot Charlton sist uke. Er en typisk midtspiss som er flink til å bevege seg i boks og være der ballen kommer. Usikker på spilletid her ettersom også Lacazette har gjort det greit i «oppkjøringen», allikevel er 4.4 en deilig pris, og om han så kun starter en av kampene bør man være fornøyd. Spisser kan score når som helst, verdt et punt!

Benk:
Button (3.9, Brighton), Kilman (3.9, Wolves), Giles (3.9. Wolves), Chong (4.3, Man Utd)

Rundens kaptein:

Kevin de Bruyne– KDB bør være det tryggeste alternativet denne runden, og muligens også det beste av den grunn. Har vært jevnheten selv denne sesongen og flere ganger levert poengsummer på over 10 også. Er alltid instrumental for Guardiolas mannskap, og de spiller rett og slett mye bedre med han på banen. Denne doble runden til Manchester City ser ganske fin ut på papiret, så det er også kanskje her man bør prøve seg på en TC om man har den chipen igjen.

Rundens billigspiller:

Edward Nketiah (4.4) – 4.4 er en suveren pris på en spiller som fort drar med seg spilletid i en DGW, og for å få stable drømmelaget på bena er det nok en spiller de fleste må vurdere å få inn i lagene sine. Virker å være en klassisk nummer 9 som vet hvor målet står, spørsmålet er om han holder mer profilerte spillere som Lacazette bak seg i køen?

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%):

Alexandre Lacazette (2.3 %) – Spilleren som kan gjøre det vanskelig for Nketiah å få så mye spilletid er kun valgt av 2,3 % og kan være et godt valg om han ender opp med å spille. Har 7 mål og fire målgivende til nå på 1300 minutt, så det er ikke så veldig gale. Med disse tallene ville han nok kommet opp i 15-20 mål på en sesong, noe som er gode tall for en spiss som også har Aubameyang på laget. Har vært mye inn og ut av laget, men med tanke på at det er fransk landslagspiss forventer nok både han og Arsenal at han skal levere bedre enn han egentlig har gjort. Til tider imponerer han stort, men gjør mye som ikke er så bra også. Uansett, med en startplass en kamp her vil han nok få flere muligheter til å score mål.

Rundens donk (valgt av minst 15%):

John Lundstram (40,3%) – Tar en råsjanse på rundens donk og velger en svært populær herremann denne runden. Lundstram, også kalt lord Lundstram av fagfolket, er nok av mange ventet å være en som kan dra med seg gode poeng denne dobbeltrunden. Dette er det absolutt muligheter for, og med tanke på at han scoret to mål i en treningskamp viser han god form. Det som har blitt litt underkommunisert er at Lundstram faktisk har en kontrakt som går ut om en måned. Etter en fantastisk start på sesongen ble det mindre og mindre spilletid når vi kom til 2020. Wilder har selv uttalt at prosessen har vært frustrerende. Kan dette være grunnen til at han ikke spiller så mye som vi FPL-frelste håper? Det er vanskelig å si, men sportslig sett leverer han ofte veldig bra på laget til Chris Wilder og på alle lagene som inneholder han på FPL. Tør man å ha han denne runden, med denne kunnskapen, når det finnes mange sikrere valg i laget?  

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker