Fantasy Eliteserien er endelig tilbake! Meld deg på i vår fantasy liga!

Sett opp ditt drømmelag i Fantasy Eliteserien før det braker løs 16 juni! Fotballsonen inviterer til en Fantasy-konkurranse gjennom 2020-sesongen med månedlige premier! Hvem kommer med på ditt lag? Finner du årets Håkon Evjen og Christopher Psyche før konkurrentene, og hvor mange av de dyreste spillerne har man råd til?

(Meld deg på i den grønne boksen ovenfor)

Det er mange spørsmål å stille seg før start. I år har også spillet blitt mer utfordrende, da prisene er økt betraktelig. Man må nå tenke nøye hvem man velger ut av de dyreste spillerne, og det er blant annet vanskelig ut å gå for både Pål Andre Helland (11.0) og Magnus Wolff Eikrem (12.5), to spillere som forventes å plukke mange poeng.

Hvem blir den nye Evjen?

Håkon Evjen startet som en meget billig spiller i fjor. Grunnen var at han var uprøvd på nivået, og ikke veldig kjent for mange. Det endret seg fort, og hans sesong trenger ingen presentasjon her. I fjor var prisene der at alle satt med tilnærmet samme lag. De høye prisene i år, gjør det enda viktigere å finne årets Evjen, og få han inn så tidlig som mulig.

Så er spørsmålet: hvilke kandidater har man til å bli denne spilleren i år? Mange hadde vel pekt seg ut Niklas Castro fra nyopprykkede Aalesund. Han er priset til hele 8.5, faktisk det dyreste en spiller fra et nyopprykket lag har vært i Fantasy Eliteserien noensinne. Dette gjør ikke han til et billig alternativ, men kanskje er han et godt valg likevel.

En annen spiller man skal følge med på i år er Olaus Skarsem (5.5). Melhusbyggen har vært meget frisk for KBK i oppkjøringa, og han kanskje få sitt gjennombrudd denne sesongen. Som indreløper er han god offensiv, og en fin Fantasy-spiller. Blir han fast på midtbanen til KBK, er han en spiller man bør ha på sin watchlist fra start.

I fjor var også KBKs Christopher Psyche en åpenbaring. Fra en startpris på 4.0, ble han fort en favoritt, og et “must have” med alle sine scoringer. Det er vanskelig å plukke ut en forsvarer til 4.0 så langt, men se opp for Sulayman Bojang (4.5) hos Sarpsborg. Han kan fort ta en av vingback-plassene, og for et spennende Sarpsborg kan det være stor verdi i han.

Man skal ta mange valg før seriestart, og kanskje ender du opp med noen av de vi har nevnt her. Kanskje tar du ingen av disse, men tankeprosessen bør være i full gang nå. Det ender nok på samme måte i år, som hvert år, hvor det er like irriterende å se spilleren du satte ut for to uker siden, score to i første serierunde, og angeren for at man satte opp lag også i år brer seg i kroppen.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker