Buying Tramadol Online Cheap Non Prescription Tramadol Online Buy Cheap Tramadol Uk Buy Cheap Tramadol Overnight Tramadol Fedex Visa Ordering Tramadol Online Legal
Jamie Vardy er tilbake fra skade og klar for sesongavslutningen.

Fantasy: Oppsummering Gameweek 29

Fotballsonen skal denne sesongen ta et tilbakeblikk på hver gameweek, for å gi våre lesere best mulig oversikt over hva man kan hente ut av runden i et FPL-perspektiv. Hva kan tallene fortelle oss fra runden som gikk, og har vi kanskje observert noe man ikke kan hente ut fra statistikkene?

Flest poeng

Harvey Barnes – 19 poeng

Willian og Sadio Mane – 13 poeng

Pedro, Ross Barkley, John Lundstram og Alex McCarthy – 12 poeng

Helgens overraskelse

Leicester har hatt en turbulent vårsesong. Til jul var det nesten klart at de ville havne på topp fire, men nå står også den plasseringen i fare. Men på mandag viste de klasse. Med litt hjelp av en forvillet spanjol i Villa-målet, ble det en komfortabel 4-0 seier, og ligaens toppscorer Jamie Vardy benyttet sine 30 minutter på banen til å score to mål, som uten tvil var viktige for mannen som har hatt en uvanlig lang tørketid.

Helgens skuffelse

Her finner man mange gode kandidater. Nesten ingen av topplagene presterte på det nivået man bør forvente, men at Everton skulle bli så til de grader blåst av banen på Stamford Bridge er kanskje den største skuffelsen. Greide aldri å lage en skikkelig kamp om poengene og var nest best i alt som foregikk på banen. Den desidert svakeste kampen levert av laget som har sett bra ut i lengre tid under ringreven Carlo Ancelotti.

Prisøkning utvalgte:

Romain Saiss – 4,5 til 4,6 (har økt)

Ismaila Sarr – 6,2 til 6,3 (har økt)

Diogo Jota – 6,3 til 6,4 (har økt)

Marcos Alonso – 6,0 til 6,1 (har økt)

Prisnedgang utvalgte:

Roberto Firmino – 9,6 til 9,5 (har falt)

Mason Holgate – 4,4 til 4,3 (har falt

Andreas Pereira – 4,9 til 4,8 (har falt)

Neal Maupay – 5,8 til 5,7 (har falt)

Underliggende stats:

  • Dwight Gayle gikk målløst av banen i bortemøtet med Southampton, og var den spilleren med høyest expected goals snitt på 1,31 denne runden. De to nærmeste på denne statistikken, Chris Wood og Anthony Martial noterte seg begge med en scoring hver.
  • Som vanlig produserte Trent Alexander- Arnold flest innlegg av samtlige også denne runden, med 14 i tallet. Men kun ett av backens innlegg traff målet sitt. Til sammenligning traff fem av James Maddisons ti innlegg i Leicesters mandagskamp.
  • Siden Bruno Fernandes gjorde sitt inntog i startoppstillingen til Manchester United, er det bare Wolves-back Matt Doherty som har plukket flere poeng med sine 40. Bruno har totalt 38 poeng.

Lærdom fra helga

  • Liverpool fortsetter å levere under pari. Snur riktignok kampen hjemme mot Bournemouth, men ser ikke like komfortable ut som vi har for vane å se dem. Det meste blir skapt på store feil fra Bournemouth sin side, og hovedsakelig Jack Simpson som må ha hatt sesongens dårligste innhopp i Premier League.
  • Jamie Vardy endte en nesten 700 minutter lang måltørke mot Aston Villa da han like gjerne scoret to. Revene hadde også tre strake kamper uten å score mål før dette møtet. Så bra ut på mandag, men møtte samtidig Aston Villa som er jumbo på formtabellen, og har stø kurs tilbake mot Championship som det ser ut nå, selv om det bare er to poeng til trygg plass.
Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueForhåndssaker og kampreferatNyheterPremier League

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker