KDB skadefri og i form er alltid et kapteinsalternativ. Foto: Shutterstock.com

Fantasy Premier League: Gameweek 29 – Dobbelkjøret er i gang!

Litt på overtid ble det klart at vi får en dobbeltrunde i runde 29, og dermed må kanskje en del rullere på laget. Mange har aktivert wildcard, en del kjører free hit og noen tar sjansen på å kjøre gjennom gameweeken uten å satse på spillere med to kamper. Her får du våre tips foran runden.

Lyst på 250 å spille for hver uke til du vinner?
Benytt deg av tilbudet her!

Keeper:
Bernd Leno – 5.0 – Arsenal (West Ham, H; Man City, B)
Arsenal har ikke vært veldig gode til å holde nullen denne sesongen, men det har bedret seg en del etter at Arteta kom inn. To av de tre siste har endt uten baklengs, og mot West Ham bør det være muligheter for en null. Leno er også blant keeperne som har reddet mest denne sesongen og kan fort plukke en del savepoints.

Forsvar:
Trent Alexander-Arnold – 7.8 – Liverpool (Bournemouth, H)
Liverpool gikk på en ordentlig smell sist og er nok ute etter å snu den dårlige trenden de nå er inne i. Bournemouth er en svært overkommelig motstander og ser man de ti siste rundene under ett er TAA nesten spillets beste spiller. Must-have.

Matt Doherty – 6.2 – Wolverhampton (Brighton, H)
I fyr og flamme! 34 poeng på de siste 4 og tilbake i formen fra fjoråret. Dukker opp i boksen gang på gang og er veldig aktiv på høyresiden. Formspiller!

Benjamin Mendy – 5.5 – Man City (Man Utd, B; Arsenal, H)
Tilbake i laget etter sine skadeproblemer og har holdt nullen i de to siste. Har tidligere vist sitt offensive potensiale og er et spennende valg med dobbelrunde foran oss.

Midtbane:
Kevin De Bruyne – 10.7 – Man City (Man Utd, B; Arsenal, H)
Det sikreste kortet i City med tanke på spilletid og en spiller som ofte leverer i toppkamper. De Bruyne er klink på laget i en dobbelrunde!

Ismaïla Sarr – 6.3 – Watford (Crystal Palace, B)
Tilbake med et smell og senket Liverpool nesten på egenhånd. Veldig god i det oppgjøret og har vært i bra form før skadeavbrekket. Spennende valg mot et Palace som varierer mye.

Bukayo Saka – 4.6 – Arsenal (West Ham, H; Man City, B)
Saka har kapret venstrebacken i skadefraværet til Tierney og Kolasinac, og han har virkelig spilt seg varm i trøya. Veldig god offensivt og har levert tre assist på de fem siste i ligaen og også briljert i Europa League. Er et billig alternativ som frigir midler og får to kamper.

Mohamed Salah – 12.8 – Liverpool (Bournemouth, H)
Salah mot et Bournemouth som slipper inn mye mål. Det bør kunne gi målpoeng for Salah, som har vært i bra form den siste tiden. Velges så vidt foran Mané.

Angrep:
Raul Jimenez og Diogo Jota – 8.0, 6.3 – Wolverhampton (Brighton, H)
Vi kjører to mann i angrep fra Wolves! Jimenez har levert stabilt bra over lengre tid og er et trygt valg. Ved siden av han har Jota levert fantastisk den siste tiden og levert 28 poeng på de to siste kampene. Nå skal de møte et Brighton som ikke har vunnet en kamp siden nyttår og da har vi tro på nye poeng.

Pierre-Emerick Aubameyang – 11.1 – Arsenal (West Ham, H; Man City, B)
Det er naturlig å være litt skeptisk til Auba når han spiller ute på kanten, men han har virkelig levert i de siste kampene. 21 poeng på de to siste og han ser farlig ut gang på gang. Nå får han to kamper å gjøre det på og da er Aubameyang inne på laget hos oss.

Rundens spillere
Kaptein: Vi går naturlig nok for en av spillerne med dobbel og det er ikke veldig mange å stole på hos City eller Arsenal. Vi står mellom De Bruyne og Aubameyang, og faller ned på De Bruyne rett og slett fordi vi har større tro på City enn Arsenal denne runden.

Rundens billigspiller:
Bukayo Saka (4.6) er inne på laget og er naturlig nok også rundens billigspiller. En av få virkelig billige alternativer man er relativt trygg på at spiller i de to lagene som spiller dobbel.

Rundens diff:
Riyad Mahrez (8.3%) er valgt av få, men har et skyhøyt tak. Vi er litt usikre på spilletid, men han får antagelig en del spilletid i begge kamper og har vært god den siste tiden.

Rundens donk:
Danny Ings (31,9%) har skuffet veldig den siste tiden og har bare én scoring på de seks siste. Det har også blitt ustabilt med spilletid den siste tiden og vi mener han er et for usikkert kort, til tross for en fin kamp.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker