Tramadol Online Fast Shipping Cheap Tramadol Fast Shipping Purchase Tramadol Uk Order Tramadol Online Cash On Delivery Tramadol Uk Online Buying Tramadol Online
I Roma ble det en real målfest. Vi håper på et like morsomt oppgjør på lørdag. Foto:Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com

Tett på Selhurst Park, åpent i Bergamo

Vi prøver lykken på lørdag med to kamper, og to veldig forskjellige typer spill. Forrige tips ble ødelagt av et overtidsmål av Pione Sisto og Celta Vigo, så revansjelysten er stor.

Kamp: Crystal Palace – Watford

Spill: Mål scoret 0:00-29:59, Nei

Odds: 1,78

Bookmaker: Unibet

Frist: 7.3.20 kl. 16:00

Innsats: 5/10

Liga: Premier League

På Selhurst Park tar Crystal Palace imot Watford på lørdag, i en viktig kamp for begge, med tanke på at Palace enda ikke har sikret plassen for neste sesong, selv om det ser ganske bra ut for klubben fra Sør-London. Watford, som i høyeste grad ligger i nedrykksstriden, ble ganske overraskende det første laget til å slå Liverpool i en ligakamp, i en 3-0 seier som hadde gitt god gevinst til alle som turte å spille på det.

Vi nøyer oss med en litt lavere odds i helgens oppgjør, som fort kan bli av det avventende slaget. Her satser vi på at den første halvtimen blir målløs. På målfronten starter Crystal Palace vanligvis veldig forsiktig under ledelse av Roy Hodgson. Kun ved ett eneste tilfelle, i hjemmekampen mot Norwich tidligere i høst har de scoret før 30 minutters spill, på et straffespark.

Watford så ut til å miste Pearson-effekten de tidligere hadde dratt nytte av. På sine 5 siste hadde de tatt to poeng, og lå under streken før møtet med suverene Liverpool. Nå sørger en knepen målforskjell for at holder seg på riktig side av streken. Har ved flere anledninger enn Palace scoret på tidlige tidspunkt av kampene sine. Likevel representerer Nigel Pearson mye av en klassisk britisk trener. Defensiv struktur, og først og fremst prøve å tette igjen bakover. Med bare 10 kamper igjen, og med den plasseringen Watford har på tabellen, ligger nok fokus først og fremst på å ikke gjøre den første feilen i kampen fremfor å hoppe ut av startblokkene. 1,78 på målløse første 30 er derfor et meget fristende spill.

Taler for spillet:

  • Hjemmelaget har som nevnt bare scoret ett mål i ligaen før første halvtime er passert.
  • Det motsatte oppgjøret endte 0-0, riktignok Watfords siste kamp før Nigel Pearsons ansettelse.
  • En typisk kamp mellom to lag som enda er i faresonen for nedrykk, som ofte fører til høy konsekvenstenkning.

Taler imot spillet:

  • Watford har definitivt spilt på seg masse selvtillit etter den sensasjonelle 3-0 seieren over Liverpool, og Ismaila Sarr er en konstant trussel for tiden.
  • Det å spille på tidsintervaller uten mål bringer alltid med seg en risiko i noe så uforutsigbart som fotball, men faller likevel for fristelsen her.

Kamp: Atalanta – Lazio

Spill: Over 2,5 mål

Odds: 1,57

Bookmaker: Unibet

Frist: 7.3.20 kl. 18:00

Innsats: 8/10

En godbit av de sjeldne i Serie A på lørdag, når sjarmørene Atalanta tar imot serielederen Lazio. Den lille klubben fra Bergamo har spilt seg inn i hjertet på mang en fotballhipster de siste par sesongene, og spesielt denne sesongen, hvor de er det klart mestscorende laget i ligaen, og har et kjempegodt utgangspunkt til å ta seg til kvartfinalen i Champions League i sin debutsesong i turneringen. Man kan ikke gjøre annet enn å beundre Gasperini og hans mannskap for det de gjør med begrensede ressurser i det moderne fotballuniverset.

Noen andre som fortjener ros for sin jobb er Simone Inzaghi. Selv om de ikke har levert noe særlig ute i Europa, ligger hovedstadslaget nå på tabelltoppen, med en kamp mer spilt enn Juventus. Dermed er de nok tilgitt å ryke ut av et lite selebert gruppespill i Europa League. Lazio ligger også på en klar andreplass på scoringstabellen, med 60 ligamål, mens helgens verter har hele 70 nettkjenninger på 25 kamper.

Lazio er også et av de gjerrigste lagene i ligaen, med litt under ett mål imot seg i snitt. Men det hindret ikke Atalanta å i score tre når de besøkte hovedstaten i det motsatte oppgjøret, som på dramatisk vis endte 3-3. For Atalanta venter også det som til nå er klubbens største kamp på tirsdag, når returkampen mot Valencia står for tur, men om de vil delta i denne konkurransen også neste sesong, må også ligaen prioriteres, ettersom Roma bare er tre poeng bak dem på en femteplass.

Taler for spillet:

  • De to mestscorende lagene i ligaen møtes, og har seg imellom 130 ligamål denne sesongen.
  • Totalt inneholder Atalantas ligakamper i snitt 4,16 mål, Lazio snitter på 3,19 denne sesongen i ligasammenheng.
  • Det motsatte oppgjøret endte 3-3, og det ble totalt registrert 30 målsjanser i kampen.

Taler imot spillet:

  • Lazio kan være vriene å knekke, særlig om de skulle ta ledelsen i Bergamo, men i deres siste kamper som har endt med under 2,5 mål, har det vært motstandere som tar langt mer hensyn til motstander og konsekvenser enn det Atalanta vanligvis gjør.
  • En annen faktor er hva Atalanta gjør etter hvert om de har et ønskelig resultat, med tanke på at de skal til Spania tre dager senere.
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker