edf8329we Tramadol 100Mg Buy Online Cheap Tramadol Online Overnight Delivery Tramadol Buy Where To Get Tramadol Online

Rundens kapteinvalg: Doubletrouble eller Salahparty?

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Pierre-Emerick Aubameyang

Det er duket for dobbel-gameweek denne runden, noe som pleier å bety at det er verdt å sitte på spillere fra lagene som spiller to kamper. Det er ikke enkle kamper Manchester City og Arsenal har, så kanskje vanskelig å vite hvem som skal inn om man skal ha mange av dem. Den som muligens frister mest for de fleste er godeste Aubameyang ifra Arsenal, hovedsakelig med tanke på en spennende hjemmekamp mot West Ham før en ekstra sjanse mot de lyseblå fra Manchester som en bonus. Spisser kan score når som helst (selv om denne spissen spiller kant), og det gjelder også mot et så sterkt lag som Manchester City. Ligger nå på toppen av toppscorerlista sammen med Vardy (17 mål) etter tre mål på de siste to kampene. Gutten er altså i form! Laget scorer også mål for tiden og angrepsspillet sitter bedre. Kommer alltid til flere sjanser og skudd, men topper sjeldent statistikken med tanke på utgangsposisjonen. At han er på straffespark hjelper også. Kampen mot West Ham ser som sagt nydelig ut uavhengig av at det er DGW. Ingen lag har sluppet til flere skudd på mål, og kun to lag slipper til flere store sjanser. Manchester City sin statistikk ser mye bedre ut, spesielt de siste kampene har de lukket ganske godt igjen. Allikevel lever hver kamp sitt liv og å ha en kaptein med en kjempe bra kamp og en bonussjanse er ikke gale.

Nummer 2 – Kevin de Bruyne

Av mange sett på som det beste valget som kaptein denne runden, men usikkerhetsmomentet knyttet til skulderen hans gjør at Auba slår han på målstreken her. I en runde som kan avgjøre såpass som en dobbelrunde er det litt ekkelt å gå inn med en kaptein merket som usikker, men oppsiden er jo dog potensielt stor om mange lar seg skremme. Flere har byttet han ut de siste dagene ser man på statistikk. Guardiola kunne ikke gi noe endelig svar på pressekonferansen som ble holdt på torsdag, så her må man bare følge litt med fremover. Har uansett sett helt fantastisk ut denne sesongen og senest mot Real Madrid var han i en helt egen klasse. Ligger i toppen på de fleste statistikker og er også poengkongen foreløpig i FPL med 178 poeng. Skyter masse, skaper store sjanser og befinner seg stadig i spennende områder med tanke på målinvolveringer. Laget han spiller på topper også de fleste statistikker nesten uansett motstander, så selv om motstanderne denne runden heter Manchester United og Arsenal skal han nok fortsatt komme seg til mange gode sjanser om han spiller. United har sett solide ut defensivt i det siste, men Arsenal har kontinuerlig problemer med å se godt organisert ut, og de kan fort få problemer på Etihad.

Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Nummer 3 – Mohamed Salah

Det er viktig å ikke se seg helt blind på disse doble rundene. Andre lag har også gode kamper, og vanligvis vil Salah hjemme mot Bournemouth skrike kapteinsemne. Det er fort gjort at han leverer to mål eller noen målgivende mot ustabile Bournemouth. At de slet voldsomt mot Watford og røk ut av FA Cupen mot Chelsea kan også gjøre de ekstra revansjesugne. Det er også en stor oppside med å velge Salah som kaptein ettersom han kun spilte sluttminuttene mot Chelsea, mens Mane spilte fra start. Dermed er det fort at det blir motsatt denne kampen, og ingenting er vel deiligere enn å treffe på en av dem mens andre bommer på å velge den andre. De statistikkene KDB ligger høyt oppe på topper som regel Salah hele året, og det gjelder også nå for tiden. Salah liker godt en tosifret poengsum, spesielt på hjemmebane. Bournemouth er et lag som ikke slutter å fascinere. De kan se forferdelige ut i lange perioder før de plutselig ser fantastiske ut i tilsvarende lange perioder. Det som er sikkert er at når de første r dårlige er det som regel mer enn et mål de slipper inn. De har mange spillere som er glade i den offensive delen av spillet, noe som gjør at lag som Liverpool som spiller såpass direkte og offensivt ofte får gode rom å løpe i om Howe ikke tilpasser seg litt. Et veldig spennende valg som kaptein, ikke bli overasket om han egentlig er det beste valget selv om han bare har en kamp!

Nummer 4 – Nicolas Pepe

Nok en spiller med to kamper må med på lista, og dette kan være en fin diff. Har begynt å komme litt i gang nå, og vi så senest for to kamper siden hva han kan by på med en 17-poengs kamp. Virker å være bankers på laget under Arteta og spiller som regel 90 minutt også. Er en poengspiller som drar med seg mange mål og målgivende. I Frankrike hadde han også ansvar for straffespark, noe som resulterte i enda sykere tall. Her har Aubameyang dette ansvaret, noe som gjenspeiles i at det blir litt færre mål på Pepe. Har tre målgivende på de siste to kampene og totalt seks hele sesongen nå. Dette skal nok pyntes på, og spesielt hjemme mot West Ham skal man ikke se bort ifra at det er gode sjanser for dette. Flere av de samme argumentene som ble skrevet om Auba gjelder også her, nemlig at akkurat den West Ham kampen på papiret er en nydelig kamp for et offensivt hjemmelag uavhengig av DGW, mens den mot City gir dem en bonuskamp som også plutselig gir noen gode poeng. Eid av 4 % og vil være en kaptein få andre har.

Nummer 5 – Raheem Sterling

GW 19 var sist runde Sterling fikk tosifra poeng, så dette er et langskudd. Har slitt med form og skader i hele 2020, men nå er han i alle fall skadefri og sikkert motivert for å vise seg frem. Er vanligvis en skikkelig poengspiller på FPL med over 200 poeng to sesonger på rad, men har sviktet litt i år. Sterling har offensive tall som ofte matcher Salah sine, og spesielt med Mendy bak seg har han fått løpe mye inn i banen.  Startet sesongen med en 20-poenger, men slukket ganske fort etter dette. Er nå kun eid av 15 %, noe som gjør at man plutselig har en super diff om man tar sjansen og han leverer igjen. Av de 15 % er det nok et stort flertall av døde lag, så med fulltreffer på Sterling i en dobbelrunde kan man virkelig klatre. Det er ikke vits å dra frem så mye av tallene hans i det siste pga form og spilletid, men om han spiller så vet vi at Manchester City skaper utrolig mye, noe som vil gjøre at Sterling skal ha gode muligheter for poeng i alle kamper han spiller. Har også et EM som nærmer seg. Bør være bankers der, men konkurransen er tøff. På tide å komme seg på jobb igjen!

kivnl / Shutterstock.com

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker