Can You Order Tramadol Online Legally Purchase Tramadol Overnight Cheap Tramadol Buy Cod Get Tramadol Online
Rune Almening Jarstein og Hertha Berlin sliter voldsomt for tiden. Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Poengnød i hovedstaden

Det gjenstår ti serierunder av denne utgaven med Bundesliga, og det begynner å haste for noen av klubbene med å sanke poeng for å unngå å ta den tunge veien ned.

Den 24. serierunden bød på dramatikk både på baner og tribuner. Hoffenheim-eier Dietmar Hopp har aldri vært noen favoritt blant fansen i Tyskland, ettersom Hopp eier hele 96% av klubben, noe som bryter med den tradisjonelle regelen om at fansen skal ha minst 51% av eierskapet (50+1 regelen). Kanskje de største kritikerne, Dortmund-fansen, har blitt utestengt fra de to neste bortekampene mot Hoffenheim av forbundet. Forbundet har dermed brutt med sine egne retningslinjer, om at kollektiv straff ikke skal forekomme, og at utestengelser som dette skal bare ramme individene som har utført en straffbar handling.

Dermed ble det helt bensin på bålet, noe supportere over hele landet uttrykte forrige helg. Midtukens cupkamper gikk roligere for seg, og bannerne som ble reist av fansen var av en mildere karakter, med noen stikk rettet mot det tyske fotballforbundet. Det kan dermed tyde på at helgens runde vil gjennomføres noe roligere.

Desperate Bremen kommer på besøk

Sent i november gjorde den høyt profilerte treneren Jürgen Klinsmann sin inntreden i Hertha Berlin. Den tidligere landslagssjefen hadde store ambisjoner om å gjøre klubben til en stormakt i tysk fotball, og han fikk en god start med hovedstadslaget som slet langt nede på tabellen. Men etter bare 10 kamper som sjef, sjokkerte Klinsmann med å trekke seg fra jobben. Klubben ligger nå på 14. plass på tabellen, og er langt ifra trygg i nedrykksstriden.

Hos Werder Bremen er situasjonen enda verre. Florian Kohfeldts prosjekt er i ferd med å ende i katastrofe etter en solid 2018/2019 sesong som endre med en 8. plass. Nå ligger de på nedrykk, og har fire poeng bak Fortuna Düsseldorf på kvalifiseringsplassen, og åtte poeng bak trygg plass. På sine siste ti seriekamper har de en seier og ni tap, som forteller mye om formen deres.

Gjestene får lene seg på statistikken i håp om poeng på lørdag. Bremen er ubeseiret på sine siste fem besøk på Olympiastadion. De siste 12 kampene har Bremen vunnet fem, og syv har endt i poengdeling. Hertha har samtidig bare plukket ett poeng på de fire hjemmekampene de har spilt etter vinterpausen, med en målforskjell på 1-12. Det er med andre ord to lag som sliter voldsomt med formen som møtes på lørdag.

Lokaloppgjør i toppstriden

Lørdagens kveldskamp spilles mellom to naboer både geografisk og på tabellen. Borussia Mönchengladbach og Dortmund som før runden oppholder 3- og 4. plassen på tabellen, møtes til toppoppgjør på Borussia-Park, som Gladbach har gjort til et fort denne sesongen. En overtidsscoring i hjemmemøtet med Hoffenheim stoppet Gladbach i å ta sin niende strake hjemmeseier. Denne sesongen har kun RB Leipzig vunnet på Borussia-Park.

Dortmund er også i formidabel form, og har på sine syv kamper etter vinterpausen vunnet seks av syv ligakamper, men trakk det korteste strået i bortekampen mot Bayer Leverkusen. Dortmund er tross Gladbachs form favoritter før det som forventes å være en tett og jevn batalje. Gjestene har også midtuken å tenke på, når de skal reise til Paris og returoppgjøret mot PSG.

Marco Reus får ikke spilt på sin gamle hjemmebane denne helgen. Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Dortmund har opparbeidet seg et voldsomt overtak på sine naboer. Før helgen står de med ti strake seire i rivaloppgjøret. Marco Reus, som fikk sitt gjennombrudd som Gladbach-spiller er enda ikke spilleklar og må stå over med skade. Det samme gjelder danske Thomas Delaney.

Helgens kamper:

Fredag 6. mars

Paderborn – Køln

Lørdag 7. mars

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt

Wolfsburg – RB Leipzig

Hertha Berlin – Werder Bremen

Freiburg – Union Berlin

Schalke – Hoffenheim

Borussia Mönchengladbach – Dortmund

Søndag 8. mars

Bayern München – Augsburg

Mainz – Fortuna Düsseldorf

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker