MDI / Shutterstock.com

Rundens kapteinsvalg:

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Mohamed Salah
I en runde hvor flere lag ikke skal spille er det Liverpool som peker seg ut som den klart største favoritten. Salah har vært i svært god form den siste tiden og grunnet spilletid er vi litt tryggere på å velge ham enn Mané. Spilleren med mest poeng i spillet er den som på heat-maps gang på gang har den mest offensive posisjonen i Liverpool og mest sentralt i banen foran mål. Salah står med fem målpoeng de fire siste og nå venter et Watford som virker å ha falt litt sammen igjen etter sin gode periode. De har ikke vunnet på fem kamper og slapp inn tre mot Manchester United sist.

Nummer 2 – Sadio Mane
Når man har Salah på førsteplass så er det egentlig nesten like stor grunn til å ha Sadio Mané her. Han så bedre ut enn Salah i sist kamp, og har kanskje vært enda skarpere sesongen sett under ett. Har lavere eierandel og det kan gjøre at man kan tjene noe mer på konkurrentene ved å gå for Mané. Noe mer usikkert om han er klar for full kampbelastning med tanke på skadeproblemene han har hatt, men sett bort fra det er han et minst like godt valg som Salah.

Nummer 3 – Trent Alexander-Arnold
Det er jo uhyre kjedelig, men skal man gjøre en ordentlig kapteinsvurdering denne runden så er det Liverpool som gjelder. Det siste alternativet er da Trent Alexander-Arnold. Leverte to assist sist, og var uhyre nær en tredje. Har gitt poeng i smått vanvittige 11 strake kamper og må kunne sies å være et reelt kapteinsalternativ til tross for at han er back! Spiller så høyt i banen og er så mye med offensivt at han omtrent spiller kant, samt at man får med seg en del poeng på clean sheets.

Foto: Shutterstock / MDI

500 kr risikofrittspill!
Slik kan du benytte deg av tilbudet!

Nummer 4 – Danny Ings
West Ham har vært uhyre skjøre den siste tiden, og står med 14 baklengs på sine fire siste. Danny Ings har scoret 15 mål denne sesongen og har fått litt dårlig betalt den siste tiden. Her tror vi han får en del avslutningsmuligheter og da har vi tro på at det kan bli en del mål på den tidligere Liverpool-spissen.

Nummer 5 – Diogo Jota
Var forrige rundes store spiller med sine tre målpoeng og 16 poeng. Det kom bare dager etter at han hadde scoret tre i Europa League og sørget for at Wolves allerede er klar for neste runde før returmøtet! Nå venter en kamp mot et Tottenham som sliter med å holde nullen og da kan Jota være et spenstig alternativ om du skal diffe med kapteinen.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker