Fantasy Premier League Gameweek 28

Noe amputert runde med bare 16 lag i aksjon i runde 28, dermed får fire lag såkalte ”blanks” som gjør at vi får dobbelrunder i noen av de kommende rundene. Her kan det med andre ord være lurt å se nøye på programmet før byttene gjøres. Husk at fristen er Fredag 20:00 denne runden!

Liverpools livsfarlige angrepsduo får tillit, det samme gjør brennhete Calwert Lewin og Bruno Fernandes.

Keeper

Martin Dubravka – Newcastle (Burnley)
Dubravka etablert seg som en stabil målvakt i Premier League, og det er bare fire keepere som har sanket flere poeng enn ham denne sesongen. Newcastle – Burnley pleier å bli målfattige kamper, der begge lag har sin forse defensivt. Ofte er det hjemmelaget som stikker av med seieren, det har skjedd i begge de to forrige oppgjørene mellom disse. 1-0 og CS på Dubravka ?

Forsvar

Trent Alexander Arnold – Liverpool (Watford, B)
Superlativene er vel for lengst brukt opp om Liverpool backen, leverer offensivt hver eneste uke. Nå sist med to målgivende, og bare en offside unna et hattrick i assist. 45% eier Trent, og det er vell fortjent, han må på laget.

Ricardo Pereira – Leicester (Norwich, B)
Leicester har slitt i det siste, men de har også hatt et tøft program. Herfra og inn ser det mye lysere ut, og de må begynne å ta 3 poengere nå om CL skal sikres til neste år. Pereira har vært god hele sesongen, og jeg mener klart at han er en av de bedre backene i ligaen. 3 scoringer og 2 assist er ikke den helt store uttellingen, men han er mye involvert hele tiden. Feks er det bare en viss Liverpool trio av forsvarsspillere som har flere touch på ballen enn Pereira denne sesongen. Norwich borte er fin sjanse for poeng.

Jack Stephens – Southampton ( West Ham , B)
Stephens noe så sjeldent som en midtstopper som leverer målpoeng. 1 scoring og 3 assist har det blitt. Hele tre runder med 10+ poeng, slik at dette er en mann som potensielt kan plukke mye poeng i enkeltrunde. West Ham sliter i egen boks, og det skulle ikke forundre meg om Stephens er involvert i scoring etter en dødball.


Midtbane

Sadio Mane – Liverpool (Watford, B)
Senegaleseren med to scoringer på de to siste etter skaden, og han virker å være i veldig bra form. Har tatt over som den beste og mest farlige spilleren fremover for Liverpool denne sesongen, 13 mål og 6 målgivende taler for seg. Blir overrasket om han ikke er involvert i scoringer mot Watford.

Mohamed Salah – Liverpool (Watford, B)
Liverpool’s toppscorer må også på, femten scoringer og seks assist er solide tall. Virker kanskje ikke i sin aller hvasseste form, men kommer til så mye sjanser at det pleier bli mål til slutt. Tar også straffer. Et sikkert og godt valg.

Bruno Fernandes – Man Utd (Everton, B)
Portugiseren har tatt PL med storm etter overgangen fra Sporting, og har vært den store snakkisen de siste ukene. Leverte både scoring og målgivende mot Watford i forrige runde, runden før ble det målgivende mot Chelsea og bare stolpen stod i veien for scoring også der. Er involvert i alt som skapes hos United, og tar også alt av dødballer. Selv i en vanskelig bortekamp mot Everton ser jeg ikke bort ifra at trenden fortsetter.

Harvey Barnes – Leicester (Norwich, B)
Leicester sin store formspiller etter jul. Liten tvil om at Harvey Barnes har tatt store steg denne sesongen, 4 mål og 7 målgivende er gode tall. Hadde tre runder på rad med scoring, før det har blitt to magrere runder. Ble offer for taktikkskifte mot City, men forventer at de er tilbake i normal formasjon mot Norwich. Tror Barnes starter, og han kan fort være en diff å satse på de neste rundene.

Angrep

Raul Jimenez – Wolves (Spurs, B)
Jimenez vært i glitrende form for ulvene denne sesongen, og mot de bedre lagene bruker han å trives bra. Har feks scoret mot både Liverpool og City denne sesongen. Tottenham er intet unntak, og de siste tre kampene har han scoret to og produsert 1 assist mot de liljehvite fra London. Tottenham sliter bakover under Mourinho, og jeg ser ikke den trenden stoppe her heller.

Neal Maupay – Brighton (Crystal Palace , H)
Scoringstørken endte endelig for Brighton angriperen i forrige runde, og jeg tror fort det er flere mål i vente. Maupay har bla flere avslutninger på mål enn spillere som Aguero og Aubameyang denne sesongen. Scoret også i det omvendte oppgjøret på Selhurst Park. Får tiltro på topp.

Dominic Calwert Lewin – Everton (Man Utd , H)
Calwert Lewin bare fortsetter å dunke scoringer denne sesongen. Fire scoringer siste fem og stortrives under Carlo Ancelotti ledelse. Selv om det er United på andre banehalvdel synes jeg ikke man skal være bekymret. Lewin har scoret mot City,Arsenal,Chelsea osv denne sesongen slik at de store kampene er ikke problem for unggutten, snarere tvert om. I nåværende form klarer jeg ikke utelate ham.

500 kr risikofrittspill!
Slik kan du benytte deg av tilbudet!

Kaptein:
Sadio Mane – Mane ble lansert som det beste kapteinsalternativet forrige runde, og leverte fine 16 poeng. Ser ingen grunn til å ikke tro også denne runden,

Rundens billigspiller:
Neal Maupay (5.8) – Endelig scoring igjen sist, fyrer av mye avslutninger og jeg har troen på flere mål. Scoret også mot Palace i det omvendte oppgjøret tidligere denne sesongen.

Rundens diff (Mindre enn 7.5%):
Harvey Barnes (2,9%) – Barnes har vært i kjempeslag etter jul, og kan fort vise seg å være den store diffen de neste rundene når motstanden blir enklere for Leicester.

Rundens donk (Mer enn 15%):
Adama Traore (21.1%) – Syv av de åtte siste rundene til Traore er uten målpoeng, og jeg synes eierandelen er kunstig høy på ham. Når han heller ikke har vært klink på laget de siste rundene må ihvertfall jeg melde pass.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker