Cheap Tramadol From India Online Tramadol Overnight Tramadol Online Order Order Tramadol Overnight Visa Tramadol American Express Tramadol Online Cod Fedex
Vlad1988 / Shutterstock.com

Fantasy: Oppsummering Gameweek 27

Fotballsonen skal denne sesongen ta et tilbakeblikk på hver gameweek, for å gi våre lesere best mulig oversikt over hva man kan hente ut av runden i et FPL-perspektiv. Hva kan tallene fortelle oss fra runden som gikk, og har vi kanskje observert noe man ikke kan hente ut fra statistikkene?

Flest poeng:
Diogo Jota – 16 poeng
Patrick van Aanholt – 15 poeng
Bruno Fernandes og Dwight McNeil – 14 poeng

Rundens overraskelse:
I en runde hvor det meste gikk som forventet var det kanskje mest overraskende at West Ham lenge så ut til å kunne ta poeng fra Liverpool, og helt til de siste sekundene kjempet om tre poeng på Anfield. At de i det hele tatt skulle henge med i kampen må beskrives som en overraskelse.

Rundens skuffelse:
Sheffield United har vært veldig gode denne sesongen og på hjemmebane mot Brighton hadde de fleste forventet at det skulle ende med tre poeng, men den gang ei. Til tross for at de tok ledelsen endte det med poengtap på eget gress.

Prisøkning utvalgte:
Raul Jimenez – 7.8 -> 7.9 (Har økt)
Bruno Fernandez – 8.1 -> 8.2 (Har økt)
Andy Robertson – 7.0 -> 7.1
Pierre-Emerick Aubameyang – 10.9 -> 11.0
Dominic Calvert-Lewin – 6.2 -> 6.3

Prisnedgang utvalgte:
John Lundstram – 5.0 -> 4.9 (Har falt)
Kevin De Bruyne – 10.8 -> 10.7
Jack Grealish – 6.7 -> 6.6

Underliggende stats:

  • Mohamed Salah, Dominic Calvert-Lewin og Jay Rodriguez var blant de som toppet skuddstatistikken denne gang. Alle hadde fem avslutninger og tre av disse gikk på mål, hvilket også er i toppsjiktet. Kun én mann overgikk dem på begge statistikker. Joran Ayew stod for syv avslutninger med hele fem av dem på mål denne runden! (Stuart Armstrong hadde også syv avslutninger).
  • Wolverhampton hadde høyest expected goals denne runden, med 3.26. De var tett fulgt av Burnley (3.07) og Southampton (3.06). Lavest var Newcastle med 0.16 og totalt var det hele fem lag under 0.33 (Spurs, Villa, Watford og Norwich de øvrige). Det er mange lag som sliter med å skape sjanser!
  • Patrick van Aanholt stod for smått vanvittige seks nøkkelpasninger denne runden! Er den sedvanlige vårformen hans i anmarsj? De to backene hos Liverpool leverte forøvrig samme antall og det var dermed tre backer som stod for flest nøkkelpasninger denne runden.

Lærdom fra helga:

  • Bruno Fernandes er hel ved.
  • Så vi de første tegnene til at Liverpool kanskje begynner å slippe seg ned litt i kampen mot West Ham. De var svake i en lengre periode i kamp og måtte til slutt ha litt hjelp av en gavmild Fabianski for å ta tre poeng.
  • Flere av sesongens store profiler står uten kamp kommende runde. Sheffield-forsvaret, De Bruyne, Agüero, Grealish og flere med står uten kamp. Det kan være flere som må rullere på laget denne runden, men gjør en vurdering på om du vil ha dem med videre før du tar dem ut av laget.
Kategorier
EnglandFantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker