Can I Order Tramadol Online Legally Best Place For Tramadol Online Tramadol Ordering Online Purchase Tramadol Uk Order Tramadol Florida
Shutterstuck.com / Imagestockdesign

LaLiga runde 25!

Barcelona – Eibar. Lørdag kl 16:00.

Det er klart for en siste LaLiga-runde for Barcelonas del før de skal ta turen til Bernabéu 1.mars for å spille mot Real Madrid. I forkant av den kampen ligger katalanerne på 2.plass med 52 poeng, poenget bak Los Blancos. På de fem siste kampene står Barcelona med 4-0-1. Forrige serierunde var det Getafe som var motstander på Camp Nou, i det som var en kamp de så vidt rodde seieren i land, da det til slutt ble 2-1. Det er likevel ingen tvil om hvor gode dette Barcelona-laget er på hjemmebane, og de har notert seg for 11-1-0 på eget gress denne sesongen.

Mulig startellever

Ter-Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Junior Firpo – de Jong, Busquets, Arthur – Griezmann, Messi, Fati

Eibar

For Eibar ser det ut til å bli en sesong der de må kjempe mot nedrykk. Eibar ligger nå på 16.plass med 24 poeng. På de fem siste kampene står de med 1-2-1, og i forrige serierunde ble det 2-1-tap borte mot Alavés. Baskerne har kun tatt en seier på bortebane denne sesongen, og det var 1-2 borte mot Leganés. Da sier det seg selv at det blir knalltøft å spille borte mot seriens beste lag, og et lag som jakter seriegull.

Mulig startellever

Dmitrovic – Arbilla, Burgos, Oliveira, Cote – Diop, Cristóforo – Pedro León, Orellana, Inui – Enrich

Levante – Real Madrid. Lørdag kl 21:00.

Levante tar imot Real Madrid til en kamp det fort lukter svidd av. Kveldens hjemmelag står med 29 poeng på 24 kamper og ligger på en 13.plass. De har vært sterke på hjemmebane der de står med 6-2-3, altså har de plukket 20 av de 29 poengene de har denne sesongen på eget gress. De er dog inne i en tung periode og står med 1-0-4 på de fem siste kampene. Forrige serierunde ble det 2-1-tap borte mot Villarreal.

Mulig startellever

Aitor Fdez – Miramón, Vezo, Postigo, Toño – Morales, Vukcevic, Campaña, Bardhi – Mayoral, Roger Martí

Real Madrid

Etter en god periode med fullt av seiere stoppet det opp for Real Madrid I forrige runde, i en kamp som endte 2-2 mot Celta Vigo. Det gjør at Real Madrid nå kun er poenget foran Barcelona i forkant av denne serierunden. Neste helg venter også oppgjøret mot Barcelona på Bernabéu, så nå begynner det for alvor å spisse seg til. På de fem siste står Real Madrid med 4-0-1, og på bortebane har de statistikken 7-4-1 denne sesongen, noe som gjør de til seriens beste bortelag. Det vil de måtte bygge videre på mot en god motstander som Levante.

Shutterstuck.com / Imagestockdesign

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Isco, Casemiro, Kroos, Modric – Benzema, Hazard

Atlético Madrid – Villarreal. Søndag kl 21:00.

Atlético Madrid imponerte stort i midtuken på Wanda Metropolitano, der de beseiret det som av mange blir omtalt som verdens beste lag, Liverpool 1-0. Nå må fokuset rettes på LaLiga igjen, og der venter Villarreal. Atlético Madrid ligger på 4.plass med 40 poeng, og står med 1-2-2 på de fem siste kampene. Forrige serierunde ble det 2-2 mot Valencia. På hjemmebane har de rødhvite notert seg for 7-4-1. Når Villarreal kommer på besøk er de nødt til å plukke tre poeng for å henge med i kampen om topp fire.

Mulig startellever

Oblak – Vrsaljko, Savic, Felipe, Lodi – Koke, Saúl, Thomas, Vitolo – Correa, Morata

Villarreal

Villarreal er virkelig på gang de også, og ligger på 6.plass med 38 poeng. Den gule ubåten er kun to poeng bak Atlético Madrid i forkant av denne kampen. På de fem siste kampene står de med 3-1-1, og i forrige serierunde ble det 2-1 på hjemmebane mot Levante. På bortebane har Villarreal notert seg for 5-1-6 denne sesongen. Dette er ingen lett kamp for de gulkledde, men de er virkelig inne i kampen om topp 4-plassering nå, og det er fryktelig jevnt i toppen. Dette er en åpen kamp der alt kan skje.

Mulig startellever

Asenjo – Mario Gaspar, Pau Torres, Raul Albiol, Peña – Trigueros, Iborra – Moreno, Cazorla, Moi – Alcacér

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker