Går du for Salah eller Mané?

Fantasy Premier League Gameweek 27

En fryktelig lang gameweek 26 er over, og nå har lagene endelig unnagjort vinterpausen og ting er tilbake til normalen. Her er laget for runde 27.

Keeper

Alisson – Liverpool (West Ham, H)
Liverpools keeper har vært i kanonform siste tiden og har vært en sterk bidragsyter til at Liverpool bare har sluppet inn 1 eneste fattig mål etter nyttår. Skal nå opp mot David Moyes og West Ham som ser helt katastrofalt dårlige ut om dagen, og det er vanskelig å se at de skal true den suverene ligalederen på noen som helst måte. Topp sjanse for ny clean sheet.

Forsvar

Trent Alexander Arnold – Liverpool (West Ham,H)
Arnold er vel allerede bankers på de fleste lag, en av Klopps helt store angrepsvåpen og bare Kevin De Bruyne har notert seg for flere målgivende i årets sesong. Hjemme mot West Ham blir jeg slettes ikke overrasket om Liverpool backen leverer tosifret antall poeng.

Sam Baldock – Sheff Utd (Brighton, H)
Sheff Utd helt oppe på en sensasjonell 6 plass og Chris Wilders gutter jager faktisk Champions League til neste år! Fundamentet bygges på en solid defensiv, og kun Liverpool har sluppet inn mindre mål enn Sheff U denne sesongen. Dermed er det naturlig at vi leter etter en forsvarsspiller, valget faller på vingbacken Sam Baldock som har notert seg for nest flest poeng av Sheff U forsvarerne. Nå som Lundstram har vært forvist til benken i to strake kamper av rekordsigneringen Sander Berge må han være beste alternativ.

Eric Bailly – Man Utd (Watford,H)
Ut av intet var plutselig Eric Bailly i lagoppstillingen til Solskjær i forrige runde og forviste Lindelof til benken. Svensken startet i Europa League igår mens Bailly bivånet det hele fra benken, dermed lukter det ny start for Bailly lang vei. Watford på skikkelig retur etter at effekten av managerbytter har gitt seg, og jeg tror de skal få det tungt på Old Trafford.

Midtbane

Sadio Mane – Liverpool (West Ham)
Mane blir tredje og siste Liverpool spiller. Har vært ute med skade flere runder og dermed har både prisen og eierandelen falt kraftig. Kom inn fra benken og avgjorde mot Norwich sist, denne gangen spiller han fra start. 12 mål og 8 assist tidligere denne sesongen, tror at han kommer til å øke på disse tallene. mot et West Ham i fryktelig form. Slik jeg ser det er han et bedre alternativ enn Salah denne runden.

Kevin De Bruyne – Man City (Leicester, B)
De Bruyne bare fortsetter å gi, har aldri levert flere scoringer og assist kombinert enn denne sesongen. Med 16 assist, står nå Thierry Henry’s rekord fra 2002 i fare for å bli slått. Vært i fantastisk form hele sesongen, noterte seg for scoring og assist mot West Ham i midtuken. Selv i en vanskelig bortekamp mot Leicester er det umulig å vrake KDB. Må rett og slett bare på laget!

Anthony Martial – Man Utd (Watford, H)
Martial er en merkelig spiller, har et toppnivå som matcher de beste angrepsspillerne i ligaen men viser det for sjeldent. Fått mye kritikk fra eksperter siste tiden, men har slått kraftig tilbake med scoring mot Chelsea og senest i går puttet han igjen mot Club Brugge. Må ta scoringsansvar fremover med Rashford ute resten av sesongen, ankomsten av Bruno Fernandes bør heller ikke være et minus for Martial. Alt ligger egentlig til rette for poeng.

Jack Grealish – Aston Villa (Southampton,B)
Grealish er alfa og omega for Aston Villa, og denne sesongen har han båret laget på skuldrene sine. Er han god er Villa gode, er han dårlig er de sjanseløse, så brutalt er det faktisk. 7 scoringer og 7 assist denne sesongen er veldig fine tall, og han plukker med seg poeng jevnt og trutt. Soton borte er nødvendigvis ikke noen dårlig matchup for Villa og Grealish.

Angrep

Danny Ings – Southampton (Aston Villa, H)
Danny Ings scorer mål på bestilling denne sesongen, og noterte seg for sitt 15ende i forrige runde. Det er selvsagt en fantastisk prestasjon, og det gjør det også nesten umulig å ikke ha ham på laget. Ny fin matchup på programmet denne uken, særlig om Tyrone Mings ikke starter i forsvaret til Aston Villa denne gangen heller. Vi tror Ingsy øker på målkontoen.

Raul Jimenez – Wolves (Norwich, H)
Si Senor! Jimenez er en favoritt både hos fansen og fantasymanagerne. 11 scoringer og 6 assist denne sesongen, og jeg vil påstå at han er Wolves klart beste spiller. Ikke bare scorer han mål men han er vital i angrepsspillet på alle andre måter også. Ulempen er at han spiller i Europa League, men i går ble han byttet av etter 75 minutter samt at Wolves maltrakterte Espanyol 4-0 og langt på nær avgjorde før bortekampen. Norwich på andre siden betyr topp sjanse for scoringer.

Jay Rodriguez – Burnley (Bournemouth, H)
Skikkelig diffevalg dette men Burnley sliter med skader på spissene sine. Ashley Barnes er bekreftet ute, Chris Wood skal testes på en sen fitness test før matchen. Jay Rod er uansett klink fra start, spørsmålet er bare om han får Wood eller Vydra som makker. Gjort sine saker ok etter at han kom tilbake til moderklubben, klassescoring mot United på Old Trafford og han puttet mot Bmouth i det omvendte oppgjøret denne sesongen. Hjemme mot Bournemouth som sliter tungt har jeg troen på scoring.

Kaptein:
Sadio Mane – Jeg tror Mane er det beste kapteinsalternativet denne runden, frisk og rask igjen etter skade og avgjorde fra benken sist.

Rundens billigspiller:
Eric Bailly (4.9) – Bailly tilbake sist, og starter nok igjen her. United ganske bra bakover og Watford på retur.

Rundens diff (Mindre enn 7.5%):
Jay Rodriguez (0.3%) – Knapt en eierandel på seg godeste Jay Rod, men faktum er at han spiller fra start og har sett ålreit ut. Blir ikke overrasket om han slår til denne runden!

Rundens donk (Mer enn 15%):
James Maddison (20.7%) – Maddison ikke levert noe som helst på ganske lenge, og i toppkampene synes jeg han er lite synlig. Tror ikke trenden slutter mot Man City som rett og slett er et bedre fotballag.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker