Tramadol Online Cod Overnight Tramadol 50 Mg Buy Uk Tramadol Online American Express Order Tramadol Online Europe
Vlad1988 / Shutterstock.com

Rundens kapteinvalg: Tilbake til hverdagen, Mane eller Salah??

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Mohamed Salah

Igjen er det Liverpool som har en kamp som er veldig fristende å sitte med kaptein i. Denne gangen er det mot ustabile West Ham som har tendens til å slippe inn mange mål når de først mister det. Dermed sitter vi igjen med to brennhete kapteinsalternativer. Først ut og den vi anbefaler først er Mohamed Salah. Spilleren med mest poeng i spillet er den som på heat-maps gang på gang har den mest offensive posisjonen i Liverpool og mest sentralt i banen foran mål. Endte opp med en kjedelig 3-poenger sist kamp, men før det var han i dødelig form med 14 og 16 poeng. 14 poeng ble det på bortebane mot West Ham, og gode opplevelser mot laget fra London sitter dermed godt i minnet. Moyes fikk en god åpningskamp, men etter det har det vært ganske så mørkt for West Ham. De har mye spennende offensivt og kan fort score mål mot Liverpool, men vi tror de skal få det tøft med å holde de offensive guttene til Klopp.

Nummer 2 – Sadio Mane

Mye av de samme grunnene gjør også at Mane er et ganske så spennende valg og man kan fort ende opp med en like god om ikke bedre poengsum med han som kaptein. Hele sesongen har begge to levert stabilt høye poengsummer og det har virket som lotto å velge rett. Etter jul har derimot Salah virket en god del mer farlig, men det gjør ikke Mane til et dårlig valg. Eierandelen på Mane er en god del mindre og det vil være flere plasser å tjene på å velge han som kaptein. Mange fryktet det verste når han måtte forlate banen under sist DGW, men det ble kun en runde borte for han. Når både Mane og Salah er på banen trekker Firmino ofte litt dypere i banen og lar kantguttene få løpe fritt fremme foran han. Spiller derfor i likhet med Salah egentlig OOP og all statistikk viser også dette. Mane er et kjempevalg som kaptein i hver kamp og ingen blir overasker om han scorer en god poengsum mot West Ham denne helgen.

Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com

Nummer 3 – Pierre-Emerick Aubameyang

Aubameyang har nå listet seg opp på 15 scoringer denne sesongen, men når skal han begynne å levere som FPL-spiller. Det er veldig få tosifrede poengsummer på spissen fra Gabon, og da også sjeldent han scorer mer enn et mål. Under Arteta har han igjen fått en rolle utpå kanten for Arsenal slik han hadde til vane med Emery bak roret. Mange skulle nok helst sett han som spiss og det er nok det som er hans beste posisjon. Det som er Med Aubameyang er at han uansett ikke trenger mange sjanser å score, så selv om han er et stykke bak mange andre interessante spillere på offensiv statistikk, så er han alltid en trussel. Er også på straffer, noe som er en stor bonus. Mot Newcastle sprudlet Arsenal i andre omgang, og da så man hva de kan by på offensivt. Når det løsnet spillmessig befant Auba seg mye mer sentralt i banen flere ganger og kom til flere store sjanser. Fortsetter dette kan det virkelig bli interessant mot de fleste motstanderne. Everton har sett skarpe ut til tider under Ancelotti, men til tross for at de har tatt mer poeng og scoret flere mål er det fortsatt mye som ikke stemmer bakover på banen for dem og det kan fort bli noen baller i buret bak Pickford.  

Nummer 4 – Bruno Fernandes

Jada, vi kjører en skikkelig frekk en. Bruno har sett skarp ut i den røde drakta og sett ut som en som i hvert fall kan styre det lille som er av offensivt spill for Manchester United. Mangelen på spiss og noen flere strenger å spille på fremme på banen er åpenbar, men Fernandes ser uansett ut som en som kan dra med seg gode poeng. Fernandes har levert veldig gode sesonger med solide tall på offensive statistikker for Sporting med mange mål og målgivende. En i gang med målgivende for de røde djevlene nå og vil nok være på jakt etter å åpne målkontoen sin også fort. Har i sine første kamper vært svært involvert i det offensive spillet. Det meste skal gå via Fernandes her, akkurat slik han var vant til i Portugal. Dermed vil vi nok se mange forsøk på skudd og gjennombruddspasninger fra portugiseren her også. Dødballfoten er vist frem med en flott serve mot Chelsea som Maguire stanget inn. I Manchester United har man ventet på en som kan slå ballen skikkelig inn, så det blir spennende å se om Fernandes sin inntreden vil gjøre at de scorer flere mål fra disse situasjonene med han som servitør.

Nummer 5 – Raul Jimenez

Sist ut denne gang er godeste Raul Jimenez fra Wolverhampton. Ingen spisser har fyrt av flere skudd en mexicaneren denne sesongen. I den målløse kampen mot Leicester kom han til fem skudd i boks, mer enn noen andre. Jimenez er jevn og ser alltid god ut, men mangler de største toppene i FPL-sammenheng. Har tre mål de siste fire kampene og har også vært den som har fått registrert flest store sjanser. Traore er også tilbake igjen for fullt, og deres samarbeid har blomstret denne sesongen. Wolves har ikke scoret mange mål i de siste kampene, men det kan forklares med at de har møtt ganske tøff motstand. Norwich har jevnt over hele sesongen vært et av de lagene som slipper til flest store sjanser og flest mål. På papiret høres dette ut som en kamp det bør være veldig spennende å velge Jimenez i, men Wolves har visst gang på gang at de ikke alltid er best i de kampene man tenker og håper de skal være best i.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker