Purchase Tramadol With Mastercard Tramadol Overnight Delivery Visa Order Tramadol Next Day Delivery Ordering Tramadol Overnight Tramadol Europe Buy Tramadol Online Usa

Fantasy CL: Åttendelsfinale kapteinvalg

En viktig uke for alle fotballfrelste er rett rundt hjørne. Champions League sluttspillet sparkes i gang, og i den anledning presenterer Fotballsonen de fem heteste kapteins-alternativene.

Game of Champions!
1 million kroner i premiepotten!
Delta kostnadsfritt og treffer du på alle spørsmålene kan du bli millionær!

Delta her!

Nummer 1 – Lionel Messi

Barcelonas 10er ser fantastisk ut for tiden, og står for alt som skjer offensivt for spanjolene. Har bare to scoringer på sine siste fem kamper, men gjør opp for det med syv målgivende pasninger. Er nærmest garantert målpoeng når Barcelona reiser til Napoli i den første utslagsrunden. Gattuso og hans disipler har hatt en forferdelig sesong, og de sliter bakover. De har riktignok noen sterke resultater mot de beste lagene i ligaen, men Messi og Barcelona kommer til å utnytte ustabiliteten som rår i Sør-Italia om dagen.

Nummer 2 – Robert Lewandowski

Bayern har kommet voldsomt ut av startblokkene etter vinterpausen, mye takket være Lewandowski, som har seks scoringer på like mange kamper siden vi gikk inn i 2020. Styrkeforholdet lagene imellom tilsier at Bayern skal være klare favoritter i dobbeltoppgjøret mot Chelsea. Da er selvfølgelig Lewandowski selvskreven som en av de største kandidatene til å ha bidet rundt armen.

Foto: Federico Guerra Moran/shutterstock.com

Nummer 3 – Erling Braut Håland

Vi holder oss til spisser i Bundesligaen. Det er duket for et voldsomt oppgjør når Dortmund tar imot PSG på tirsdag. To lag med ekstreme offensive spillere som er mer komfortabel med å angripe enn å forsvare seg. Det har normalisert seg litt rundt Håland etter den voldsomme starten på Dortmund-karrieren. Men hans direkte og fysiske spillestil er lett å se. Får ting til å skje, og kommer til å stelle i stand trøbbel for backrekka til gjestene her. PSG viste også sårbarhet defensivt i helgen, da Amines banket inn fire scoringer på Navas i PSG-buret.

Nummer 4 – Heung-Min Son

Brennhete Heung-Min Son må nevnes blant kandidatene her. Sørkoreaneren har scoret på seks på de fem siste kampene, og sørger for at savnet av Harry Kane er minimalt. Den naturlige spilleren å se til offensivt, og vikarierer også som straffetaker om dagen. Kan bli tungen på vektskåla når RB Leipzig kommer til den engelske hovedstaden.

Nummer 5 – Josip Ilicic

Vi avslutter med en frekk outsider fra et av sesongens mest spennende lag. Debuten i Champions League har vært en variabel, men suksessfull erfaring for Atalanta. Nå venter Valencia i første utslagsrunde for italienerne som sprudler om dagen. Sloveneren Ilicic har ti mål på sine ni siste kamper og er en av katalysatorene i det fantastiske askeladden-laget. Vanskelig å bli kloke på Valencia om dagen. Er veldig ustabile, men tror uansett de vil få store problemer med å hanskes med Atalanta i Bergamo.

Champions League Fantasy Konkurranse:
50 000 kr i premiepotten!

Sett opp ditt fantasy lag og delta her!

Kategorier
Champions LeagueFantasyFantasy Champions LeagueForhåndssaker og kampreferatNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker