Cheap Tramadol 100Mg Tramadol Online Cheap Overnight Tramadol Cod Tramadol Buy Usa
Filip Kostic og Frankfurt har sett fantastisk ut etter vinterpausen, og kan overraske på fredag. Cosmin Iftode / Shutterstock.com

Tapte målfest, nå venter ligaens formlag

Topplagene rotet bort verdifulle poeng forrige runde. I sin andre kamp fra start endte det uten scoring eller poeng for Erling Braut Håland. Nå venter et av formlagene i ligaen på fredag.

Det ble en som ventet innholdsrike 90 minutter i toppkampen mellom Bayer Leverkusen og Dortmund, i en kamp vertene til slutt dro det lengste strået. Dermed mistet de gulkledde muligheten til å tette luken til Bayern München og RB Leipzig, som spilte en målløs kamp på Allianz Arena søndag ettermiddag. Kun Leverkusen av de seks lagene øverst på tabellen stakk av med alle tre poengene, og det har sjeldent vært så tett i toppen etter at 21 serierunder er lagt bak oss.  

Får besøk av formlag

Det blir langt ifra en enkel oppgave for Dortmund å slå tilbake etter forrige helgs tap. Den 22. runden i Bundesligaen sparkes i gang på Signal Iduna Park når Eintracht Frankfurt kommer på besøk fredag kveld. Frankfurts bortekamp mot Düsseldorf, som endte 1-1, er det eneste poengtapet deres etter vinterpausen, som inneholder både en liga- og cuptriumf over RB Leipzig og overhøvlingen av Augsburg som endte 5-0. Med tre seire og en uavgjort på de fire ligakampene som har blitt spilt etter pausen, er Frankfurt sammen med serieleder Bayern München formlaget i ligaen, anført av Filip Kostic, som har fire scoringer på de to siste kampene.

Men ser man på statistikken er det grunn til optimisme for hjemmelaget. På eget gress har Dortmund ni strake seire mot helgens motstander, og er naturlig favoritt før avspark. De har også bare ett tap på hjemmebane så langt i ligasammenheng, mens Frankfurt har sett skrekkelige ut på bortebane til nå. Hjemmelaget mister offensiv kraft i både Julian Brandt og Marco Reus til dette oppgjøret, mens de rutinerte karene Gelson Fernandes og Marco Russ må sto over for gjestene grunnet skade.

Desperate Bremen i tøff bortekamp

Det har vært en sesong med store kontraster til nå for Werder Bremen. For en drøy uke siden slo de Dortmund ut av cupen, og tok seg til det til kvartfinalen hvor en bortetur til Frankfurt venter. I ligaen har det gått skrekkelig Florian Kohfeldt og hans menn. Etter tapet for nyopprykkede Union Berlin forrige helg, ligger Bremen under nedrykksstreken, og varsellampene lyser for alvor. Da passer det dårlig at neste kamp er borte mot RB Leipzig. Julian Nagelsmann er i ferd med å få en drøm av en debutsesong ved roret. Etter en sterk 0-0 kamp på Allianz Arena, er de fortsatt bare et poeng bak serielederen, og for alvor innen rekkevidde for å ta hjem «fatet» i mai.

Julian Nagelsmann og hans RB Leipzig tar imot Werder Bremen, som må sloss for tilværelsen. Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Leipzig er soleklare favoritter på lørdag, til tross for fire strake kamper uten seier. To strake tap på bortebane mot Frankfurt, i henholdsvis liga og cup, samt to poengdelinger mot sterk motstand er fasit etter at Union Berlin ble slått i deres første kamp etter pausen. Nok en gang taler også statistikken klar tale for hjemmeseier. Bremen besøker Leipzig for femte gang, og har enda til gode å ta poeng på denne banen. De var heller ikke i nærheten av å ta poeng i det første møte denne sesongen, da Leipzig tok en komfortabel 0-3 seier med seg hjem. Bremen har bare en marginalt svakere målforskjell som skiller dem fra kvalifiseringsplassen som før runden tilhører Fortuna Düsseldorf, men det er hele fire poeng opp til den siste trygge plassen på tabellen, og det tøffe kampprogrammet Bremen har fremover tilsier ikke mye poeng. På den positive siden er backene Theodor Gebre Selassie og Ludwig Augustinsson snart tilbake fra skadeavbrekk, men er usikre før Leipzig-kampen. Kevin Kampl, Ibrahima Konate og Willi Orban blir ikke å se i vertenes kampoppstilling.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker