Buy Cheapest Tramadol Order 180 Tramadol Cod Order Tramadol Canada Best Place To Get Tramadol Online Tramadol Europe Buy
Kai Havertz og Leverkusen tar imot ERling Braut Håland og Dortmund til storkamp på lørdag. Foto: shutterstock_510222727

Målfest i Tyskland

Vi prøver oss på tre spillobjekt som forhåpentligvis gir gevinst denne helgen. På menyen er målrike kamper fra Tyskland og Nederland, samt en oddsbygging fra La Liga.

Kamp: Bayer Leverkusen – Dortmund

Spill: over 2,5 mål

Odds: 1,41

Bookmaker: Coolbet  

Frist: 8.2.20 kl. 18:30

Innsats: 8/10 units

Liga: Bundesliga

Kampen som tiltrekker seg mest oppmerksomhet blant norske seere i den tyske ligaen er nok denne godbiten. Den norske målgarantisten Håland fikk en omgang i midtuken da Dortmund røk ut av den tyske cupen til fordel for Werder Bremen, men er nok å finne i startoppstillingen på lørdag. To offensivt innstilte fotballag møtes til det som aldri er en kjedelig affære, og det er ingen grunn til å ikke forvente en målfest i dette oppgjøret.

Ingen av lagene er nok veldig fornøyd med den første halvdelen av sesongen, men begge har kommet godt i gang etter vinterpausen. Dortmund er igjen innen skuddhold på toppen, og kan sette press på topplagene Bayern München og RB Leipzig før de to møtes på Allianz søndag ettermiddag.

Med to så vanvittig gode offensive lag er det kanskje en smule feigt å gå for over 2,5 og tanken på over 3,5 mål har streifet meg. Coolbet tilbyr 2 i odds for de som våger å plusse på et ekstra mål.

Taler for spillet:

  • I sine fire obligatoriske kamper etter pausen har det minimum blitt scoret fem mål i alle Dortmunds kamper. Samtlige Leverkusen kamper etter pausen hadde også gitt gevinst på spill over 2,5 mål.
  • Begge lag er bortimot skadefrie, og med så mye vanvittige mange kreative og offensive spillere på banen må det bli mål.
  • I det motsatte oppgjøret endte det med 4-0 seier til Dortmund, i en kamp Leverkusen burde hatt minst to scoringer om de hadde hatt normal uttelling den dagen.

Taler imot spillet:

  • Til tross for at Leverkusen skaper enormt med sjanser i kampene sine, sliter de ofte med å omsette sjanser til mål.
  • Begge lagene spilte cupkamp i midtuken, noe som kan påvirke energinivået utover i kampen.

Kamp: AZ Alkmaar – Feyenoord

Spill: Over 2,5 mål

Odds: 1,55

Bookmaker: Coolbet

Frist: 9.2.20 kl. 14:30

Innsats: 6/10

Liga: Eredivisie

Et realt toppoppgjør i den nederlandske ligaen på søndag. AZ, som er det eneste laget som presser Ajax i tittelracet, møter tredjeplassen Feyenoord. Det er mye i potten for begge lag. Vertene jager som sagt serieleder Ajax, mens Feyenoord må slå tabellnaboen for å ha håp om å kapre andreplassen, som er den siste plassen som gir mulighet til deltagelse i Champions League neste sesong.

Begge lag er i formidabel form, og begge lag bøtter inn mål for tiden. Derfor prøver vi igjen et spill på over 2,5 mål, og håper begge lagene går for det fra start. I det første oppgjøret denne sesongen tok AZ alle poengene i det som var en jevn batalje, men effektiviteten sørget for at helgens hjemmelag dro hjem en 0-3 seier i høst.

Taler for spillet:

  • Gjestene har ti strake kamper med tre eller flere mål, men skal nevnes at det sto 1-1 etter 90 minutter i cupkampen mot Sittard, i tillegg til at to av kampene var treningskamper.
  • Bare Ajax har flere scoringer enn AZ i den nederlandske ligaen. AZ har 46 scoringer på 21 kamper.
  • Feyenoord har ikke plassert seg på tredjeplass i ligaen på grunn av defensive styrker. Kampene og resultatene gjenspeiler den klassiske «scor mer enn motstanderen» filosofien.

Taler imot spillet:

  • AZ er ligaens gjerrigste lag med 15 mål imot så langt i sesongen.
  • Det er mye i potten for begge lag. Ofte kan det resultere i mer lukkede kamper hvor man tenker mer på konsekvenser enn gevinst. Jeg tror likevel vi ikke får et slikt kampbilde på søndag.

Kamp: Celta Vigo – Sevilla

Spill: Under 3,5 mål og under 1,5 mål for hjemmelag

Odds: 1,44

Bookmaker: Unibet

Frist: 9.2.20 kl. 18:30

Innsats: 6/10

Liga: La Liga

Vi avslutter med et oppgjør det lukter mindre svidd av. Celta Vigo er langt ifra det laget vi har sett tidligere som har konkurrert ute i Europa. Hjemmelaget befinner seg under nedrykksstreken og trenger desperat poeng når Sevilla, som er med i medaljekampen kommer på besøk.

Vi prøver oss på Unibets oddsbygger, hvor vi kombinerer under 3,5 mål totalt i kampen sammen med under 1,5 mål på Celta Vigo.

Celta har virkelig slitt med å finne veien til mål dennes, og har bare scoret 17 mål på 22 kamper. Deres største målgarantist de siste årene, Iago Aspas er ikke like giftig som vi er vant til å se han. Mannen som de tre siste sesongene har hatt et snitt på 20 ligamål, har bare sju å se til denne sesongen.

Taler for spillet:

  • Ingen scorer færre mål enn Celta med sine 17 mål. Laget har bare ved tre anledninger scoret over ett mål i ligasammenheng denne sesongen.
  • Sevilla slipper inn i snitt under ett mål per seriekamp. De har også bare et scoringssnitt på 1,27 per kamp.
  • Celta har bare tre scoringer på sine siste fem kamper.

Taler imot spillet:

  • Selv om Celta ikke scorere masse mål, skaper de veldig mye. Målsnittet står ikke i stil med hvor mange sjanser laget kommer til.
Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTipping

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker