Order Tramadol Us To Us Cheap Tramadol Online Uk Cheap Tramadol Cod Delivery Tramadol Online Cod Fedex Order Tramadol Florida
Alphonso Davies (t.v) og Thomas Müller har mye å diskutere før helgas viktige toppoppgjør mot RB Leipzig. Foto: MDI / Shutterstock.com

Serieleder mot serietoer i Bundesliga

Helgas runde i Bundesliga inneholder blant annet en enorm kamp mellom den nybakte serielederen Bayern München, og laget de passerte forrige helg, RB Leipzig. Ellers møter Erling Braut Haaland og Dortmund Leverkusen på bortebane.

Flere virkelige godbiter venter i tysk fotball denne helga. Bayern München tok over tabelltoppen sist helg, etter borteseier mot Mainz. RB Leipzig spilte uavgjort mot Gladbach, noe som gjør at Bayern nå er ett poeng foran Julian Nagelsmann og hans gutter. Til helga skal Leipzig møte Bayern, på Allianz Arena i München. Dette er en storkamp det bare er å få med seg, mellom to lag som kommer til å gi alt for å vinne. Har Leipzig råd til å komme fire poeng på etterskudd om de skal ta sin første Bundesliga-tittel i vår? Neppe.

Det er også duket for storkamp på BayArena, mellom hjemmelaget Leverkusen og høytflyvende Dortmund. Erling Braut Haaland har nå syv scoringer på tre kamper i serien, og nordmannen og hans gulkledde lagkamerater har meldt seg på i tittelkampen. De ligger før helga tre poeng bak Bayern, og to bak Leipzig, så med seier mot Leverkusen vil ta inn poeng på minst én av deres argeste utfordrere om gullet. Leverkusen er dog ingen walkover, og de rødkledde kjemper med nebb og klør for å komme seg inn topp fire, og dermed muligheten for Champions League-spill neste sesong. De ligger fem poeng bak Gladbach før runden, og bør i så måte ta poeng i den vanskelige hjemmekampen.

Gladbach tar tre poeng?

Det hjelper ikke Leverkusen at Gladbach har en ganske grei kamp denne runden. De tar i mot Köln hjemme på Borussia-Park, en kamp de normalt skal få med seg tre poeng fra. Luka kan bli syv poeng ned til Leverkusen om Gladbach vinner og Leverkusen taper, en luke det skal bli tøft å tette utover våren for de rødkledde. Gladbach er a poeng med Dortmund før helga, så man kan heller ikke hekte av Marco Rose og hans lag i kampen om gullet, og i alle fall topp tre-plassering denne sesongen.

Per Ciljan Skjelbred var kaptein for Hertha forrige helg. Han og Rune Jarstein er viktige brikker i et Hertha-lag som bør kunne få en god vårsesong etter spennende signeringer, og ny giv etter ansettelsen av Jürgen Klinsmann. De tar i mot Mainz på Olympiastadion denne runden, en kamp Hertha egentlig bør vinne. Mainz ligger fjerde sist på tabellen, og er i så måte fullt med i nedrykkskampen. Hertha er før runden fem poeng foran Mainz, og bør vinne med tanke på å holde avstanden nedover stor. Nå er det nok liten sannsynlighet for at hovedstadslaget havner i nedrykkskamp denne våren, men de bør også ta jevnt med trepoengere fremover for å se seg oppover på tabellen, noe de har en klar målsetting om.

Helgas runde spilles slik:

Fredag 7.februar:

Frankfurt – Augsburg

Lørdag 8.februar:

Bremen – Union
Freiburg – Hoffenheim
Wolfsburg – Düsseldorf
Hertha – Mainz
Schalke – Paderborn
Leverkusen – Dortmund

Søndag 9.februar:

Gladbach – Köln
Bayern – Leipzig

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker