Jamie Vardy er tilbake fra skade og klar for sesongavslutningen.

Fantasy Gameweek 26: Er tiden inne for å kaste Vardy?

Vi går inn i en av årets merkeligste runder, når det ikke skal spilles full runde på en helg. Vi må vente hele ni dager fra fristen utløper til runden faktisk er over. Hvem man skal man gå for denne runden? Vi gir deg våre beste tips her!

Vinn pakketur for to å se Manchester United mot Bournemouth på Old Trafford!
Slik deltar du!

Keeper:
Dean Henderson – 5.1 – Sheffield United (Bournemouth, H)
Henderson har levert utrolige 21 poeng på de to siste rundene og har virkelig gitt valuta for pengene. Han er blant de beste keeperne i Premier League for tiden, og vi ser ingen grunn til å ikke gi ham fornyet tillit her (men husk blank i GW28 og 31 om du vurderer han inn)

Forsvar:
Trent Alexander-Arnold – 7.6 – Liverpool (Norwich, B)
Selvskreven på laget og et åpenbart valg for enhver fantasy-spiller slik Liverpool spiller for tiden. Eid av 43,3% i skrivende stund og er i realiteten inne på så godt som samtlige aktive fantasy-lag, med god grunn. Return i ni strake kamper!

Chris Basham – 4.5 – Sheffield United (Bournemouth, H)
Sikret seg bonus sist, etter at Sheffield nok en gang holdt nullen. Ikke den med høyest poengsum av Sheffield-forsvarerne, så om du har mer midler finnes det andre alternativer som er minst like gode. Noe som taler for Basham er at han relativt ofte blir tatt av rundt 75 og dermed kan få med seg flere clean sheets.

Serge Aurier – 5.0 – Tottenham (Aston Villa, B)
Blitt fast inventar på laget under Mourinho og har to clean sheets og en assist på de tre siste. Forholdsvis gode offensive tall den siste tiden og har totalt seks assist denne sesongen! Villa er svake for tiden og vi tror på flere poeng til Aurier her.

Diego Rico – 4.3 – Bournemouth (Sheffield United, B)
Vi har nok en defensiv spiller fra dette oppgjøret inne. Vi tror på en jevnspilt og tett kamp, og Bournemouth har strammet opp litt de siste kampene. Rico er også en offensiv trussel og er derfor et greit valg med et trangt budsjett.

Vinn VIP tur med alt inkludert til Manchester Derby på Old Trafford!
Slik kan du vinne en tur!

Midtbane:
Mohamed Salah – 12.7 – Liverpool (Norwich, B)
Vi har nemlig spart midlene til de mer offensivt anlagte spillerne. Salah må man ha nå, med Mané ute med skade. 30 poeng på de to siste og møter tabelljumbo Norwich, som sliter med å holde tett bakover. De slipper inn flest i Premier League og snitter to baklengs på hjemmebane. Det bør gi Salah gode arbeidsforhold!

Kevin De Bruyne – 10.7 – Manchester City (West Ham, H)
Den sikre veien inn i City, som møter et West Ham som nærmest virker å være i oppløsning. Her må man ha minst en offensiv City-spiller og da har vi falt ned på De Bruyne. 7 mål og 17 assist på fantasy sier sitt om hvilken sesong han har hatt og her får han nok gode arbeidsforhold nok en gang.

Heung-Min Son – 10.0 – Tottenham (Aston Villa, B)
Er nøkkelpunktet i Tottenhams angrep og skal opp mot det laget som slipper inn mest i Premier League. Scoret i de to siste, har kommet til bra med avslutninger i alle kampene etter skade og bør være et godt alternativ i dette oppgjøret.

MDI / Shutterstock.com

Angrep:
Roberto Firmino – 9.7 – Liverpool (Norwich, B)
Vi går med en Liverpool-spiller i hvert ledd. Det skyldes at Firmino er i strålende form for tiden. Leverte tre målgivende sist og har hele 16 målpoeng denne sesongen. De åtte målene har alle kommet på bortebane og nå venter svake Norwich på fremmed gress.

Raul Jimenez – 7.7 – Wolverhampton (Leicester, H)
Leicester er på ingen måte en enkel motstander, men Jimenez har vist at det gjerne er mot solide lag han leverer denne sesongen. Han har også vist bra form den siste tiden, og Leicester har slitt med å holde tett defensivt.

Danny Ings – 7.0 – Southampton (Burnley, H)
Gått tre kamper uten scoring nå, men før det var han i helt ellevill form! Nå venter et langt penere kampprogram igjen og da har vi Ings tilbake på laget. Har fantastiske underliggende tall og er bare uheldig som ikke har fått bedre betalt den siste tiden. Vi tror på poeng her!

Kaptein:
Mohamed Salah – Vi ser ingen grunn til å tvile på kapteinsvalget denne runden. Ingen har tatt mer poeng enn Salah, han er i strålende form og møter bunnplasserte Norwich. Enkelt valg!

Rundens billigspiller:
Japhet Tanganga (4.0) – Tanganga har spilt 90 minutter i tre av de fire siste og gjort sine saker meget bra. Til 4.0 er han et frekt alternativ i Tottenham, og mot Aston Villa kan det fort bli poeng.

Rundens diff (Mindre enn 7.5%):
Gabriel Martinelli (4.0%) – Den brasilianske unggutten har imponert såpass at det er vanskelig å sette han ut av laget og Newcastle hjemme er en kamp Arsenal bør kunne score mål i.

Rundens donk (Mer enn 15%):
Jamie Vardy (39.0%) – “Alle” har Vardy, men nå er det faktisk ikke all verdens grunn til å ha ham på laget. Ett målpoeng siden runde 18 og to tøffe kamper i vente. Risikabelt å ta ham ut, men en del midler du kan flytte på her. (Lundstram for åpenbar, men han bør man få ut nå).

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker