Order Tramadol Overnight Visa Buying Tramadol Online Reviews Tramadol Online Rx Tramadol 50Mg Buy Uk

Rundens kapteinvalg: Denne kapteinen bør du velge!

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Mohamed Salah

Nå er vi tilbake der vi ofte har befunnet oss de siste sesongene, nemlig der hvor man velger Salah som den naturlige kapteinen gang etter gang. Virker å være i storform. Salah har hele sesongen kommet til mange sjanser, men nå omsetter han de også i større grad. På de siste seks rundene har Salah fyrt av 27 ganger. Dette er hele 9 mer enn neste på lista, så det forteller mye om hvor pigg han har vært. Topper også statistikkene for skudd i boks, sjanser skapt og skudd på mål ganske suverent. Det hjelper også at Liverpool scorer mest mål og skaper mest sjanser. Norwich slipper inn mange mål og slipper til mange sjanser. Her er det flere gode valg, men Salah fremstår som bankers for tiden!

Vinn pakketur for to å se Manchester United mot Bournemouth på Old Trafford!
Slik deltar du!

Nummer 2 – Sergio Aguero

Da er det nok en gang dags for hjemmekamp for Manchester City og da sniker Aguero seg fremover på listene over attraktive kapteiner. Er ikke på topp på statistikk over skudd og slikt, men det er ikke så viktig når det kommer til Aguero. Han er en del inn og ut av laget under Pep og det påvirker en del. De siste to kampene har han totalt spilt 86 minutt, noe som er dobbel så lite som blant annet Salah som topper de fleste. For tre og fire runder siden spilte derimot 90 min og leverte 5 mål og 1 målgivende. Aguero er glad i en solid FPL-poengsum han, og da er han kjekk å ha som kaptein. De møter West Ham som ikke akkurat er i kjempe form, så det kan være gode muligheter her.

Nummer 3 – Pierre-Emerick Aubameyang

Aubameyang går nå inn i et ganske så flott kampprogram, så det kan være et ganske så fint tidspunkt å få han inn på laget nå. Auba har hatt en ganske så god sesong uten å være snakket noe spesielt mye om. Han har nemlig levert over 10 poeng kun tre ganger, og det er hele 10 runder siden sist han klarte det. Det er vanskelig å vite når man skal velge Aubameyang som kaptein av denne grunn, for man ønsker jo disse deilige store summene. Det som derimot har vært vanlig i tiden til spissen fra Gabon i PL er at han liker seg godt mot disse «svakere» lagene. Dette var under Emery, men nå er det andre tider. Vi har fortsatt ikke fått se så mye av hvordan han brukes under Arteta, men han kom til mange skudd sist runde og det var et under at han ikke fikk med seg et mål. Det kunne se ut som om han lå litt mer sentralt i banen nå enn under Emery, men tiden vil vise om det bare var kampbildet eller taktikk. Newcastle har ikke gått på mange store smeller i år, men klart og stenge bra igjen i de fleste kampene. Som alltid lever hver kamp sitt eget liv og vil alltid avhenge av at Arsenal kommer tidlig i gang.

Vinn VIP tur med alt inkludert til Manchester Derby på Old Trafford!
Slik kan du vinne en tur!

Nummer 4 – Kevin De Bruyne

Vi tror ikke KDB vil være det mest populære kapteinsvalget denne runden av de levende lagene. Veldig mange vil nok satse på Salah, noe som er forståelig. Når det kommer til City drømmer nok de aller fleste om å få på Aguero til runden og gjøre han til kaptein. Er et like godt valg, og muligens enda bedre, men det er noe med Aguero i slike hjemmekamper. Det som er sikkert med KDB er at han spiller 90 min og leverer solid. Tallene hans på offensive statistikker er helt i toppen kontinuerlig, og det bor så mange poeng i han. Mye er sagt om Kevin denne sesongen og de fleste er nok enige om at han fremstår som den soleklart beste spilleren i Premier League. Dessverre har han i noen av kampene nå i det siste blitt viet litt ekstra oppmerksomhet av motstanderne som har presset han litt dypere i banen. Når han får spillerom skal han være hjertet i Manchester City sitt angrepsspill og skape sjanse på sjanse. Det blir spennende å se hvordan Moyes setter opp taktikken sin i denne kampen og om han vil prøve å ta KDB ut av kampen.

MDI / Shutterstock.com

Nummer 5 – Heung-Min Son

Son er i likhet med de andre en av de mest skapende spillerne i serien og den på Tottenham som nok er den spilleren der med det høyeste taket i enkeltkamper. Etter at Bergwijn har kommet inn er det nok ganske klart at han skal spille midtspiss i Kane sitt fravær, og kun en midtbanespiller som spiller ute av posisjon som spiss er veldig attraktivt. Ligger like bak Salah og KDB på mange av statistikkene, så om man kun ser på tall er han et godt valg. Tottenham har vært veldig ustabile under Mourinho. De sprudler ikke akkurat, så vanskelig å tro på at de får seg en storseier. Allikevel er det noe med å Son som favoritt på et lag som er så svake bakover som de har vært i det siste. Ingen lag har sluppet inn flere mål eller sluppet til flere skudd i de siste seks rundene, så her kan det fort bli rom for Son å løpe i.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker