Cheap Tramadol Overnight Delivery Purchase Tramadol With Mastercard Order Tramadol Online Us Order Tramadol 180 Tabs Online Rx Tramadol Buy Generic Tramadol Online

FPL Oppsummering: GW25

Fotballsonen skal denne sesongen ta et tilbakeblikk på hver gameweek, for å gi våre lesere best mulig oversikt over hva man kan hente ut av runden i et FPL-perspektiv. Hva kan tallene fortelle oss fra runden som gikk, og har vi kanskje observert noe man ikke kan hente ut fra statistikkene?

Flest poeng:

Robert Snodgrass – 18p

Antonio Rüdiger, Mohamed Salah – 16p

Yerry Mina, Hugo Lloris – 15p

Rundens overraskelse:

Bak enhver overraskelse ligger det en skuffelse, og Pep Guardiola var mildt sagt skuffet etter søndagens tap mot Spurs. Jose Mourinho derimot, var meget fornøyd. City var favoritter, men rotet seieren bort som så mange ganger før denne sesongen. Enormt sjansesløseri, straffebom og rødt kort. Spillerne følge Mourinhos kampplan og den fungerte som den skulle. Sterk seier av Tottenham.

Rundens skuffelse:

Det var stor optimisme når Mikel Arteta ble ansatt som ny Arsenal manager. At resultatene skulle komme med en gang var det likevel få som forventet. Arsenal ser mye bedre ut defensivt, men skaper veldig lite. Etter 0-0 kampen mot Burnley har Arsenal 1-5-1 under sin nye manager. Veldig skuffende resultater også skuffende å måtte reise målløse hjem fra Turf Moor spesielt med tanke på at Aubameyang var tilbake.

Prisøkning utvalgte:

Heung-Min Son – 9.9 -> 10.0

Dean Henderson – 5.0 -> 5.1

Raúl Jiménez – 7.6 -> 7.7

Pierre-Emerick Aubameyang – 10.7 -> 10.8

Prisnedgang utvalgte:

Willian – 7.2 -> 7.1

Sadio Mané – 12.3 -> 12.2

Jamie Vardy – 9.9 -> 9.8

Underliggende stats:

  • Sergio Agüero og Michail Antonio var spillerne med flest avslutninger (6.) Klaffet ikke for City denne runden. West Ham derimot scoret tre mål hjemme mot Brighton.
  • Roberto Firmino er spilleren som underpresterer mest i forhold til expected goals de siste seks rundene. Ballmagikeren har scoret 2 mål de siste 6, mens xg er på 4,2. Bra valg dersom man trenger en tredje Liverpool-spiller nå som Mané er skadet.
  • Nysigneringen til Ole Gunnar Solskjær, Bruno Fernandes skjøt 5 ganger i kampen mot Wolves der tre var på mål. Har levert enorme mengder målpoeng for Sporting, og United kan ha skaffet seg en potensiell diamant.

Lærdom fra helga:

  • Everton under Marco Silva klarte aldri å snu en kamp etter å ha havnet under. Det klarte de endelig da de snudde 2-0 til 2-3 i helgens kamp mot Watford. Ancelotti-tabellen viser også at Everton ligger på tredjeplass etter han kom inn. Ringreven har virkelig fått sving på sakene i den blå delen av Merseyside.
  • Jamie Vardy gikk målløs av banen for fjerde kamp på rad. Leicester har holdt nullen en gang på de siste 10 kampene. Hvetebrødsdagene er over for Rodgers og det kan være på tide å lete etter erstattere for sine Leicester-assets.
  • Da var det på tide å si adjø til lord John Lundstram. Nordmannen Sander Berge er nok blitt hentet inn for å erstatte sesongens gullkalv. Kan for eksempel se til erstattere i samme lag i form av Egan, Baldock, Stevens.
Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker