Tramadol For Sale Online Uk Online Tramadol Cod Overnight Best Place For Tramadol Online Cheap Tramadol Fedex Overnight Cod Tramadol Online
Jamie Vardy er tilbake fra skade og klar for sesongavslutningen.

Fantasy Premier League: Gameweek 25

Det hektiske ligaprogrammet er lagt bak oss, og en normal gameweek venter nok en gang. Dette er Fotballsonens tropp for den 25. runden.

Få 2 risikofrie spill hver eneste måned!

Keeper:

Martin Dubravka – 5,0 – Newcastle (Norwich, H)

Legger vår lit til Newcastles sisteskanse. En solid keeper til en grei pris i et fint oppgjør. Newcastle er relativt trygge på hjemmebane, og sluppet inn 12 på like mange kamper hjemme. Norwich sprudler ikke slik vi så dem i åpningen, og har bare scoret seks på bortebane denne sesongen.

Forsvar:

Trent Alexander-Arnold – 7,6 – Liverpool (Southampton, H)

Poengkongen i backrekka må med også denne runden. Liverpool har for alvor fått skikk defensivt, og bare sluppet inn ett baklengs på de siste ni ligakampene. 12 assist har han også kommet med så langt i sesongen, og er selvskreven her. Også en seriøs kandidat til rundens kaptein så ofte som de holder nullen for tiden.

George Baldock – 5,1 – Sheffield United (Crystal Palace, B)

Overraskelseslaget har hatt et tøft kampprogram som de likevel har kommet godt ut av. De selger seg dyrt uansett hvem de møter, og er trygge defensivt. Vingbacken Baldock er et fint og rimelig alternativ i et oppgjør som på papiret er langt lettere enn hva de har vært vant med i det siste.

Virgil van Dijk – 6,5 – Liverpool (Southampton, H)

Vi satser hard på at Liverpool nok en gang går av banen uten å slippe inn mål. Velger kaptein van Dijk foran en dyrere Robertson. Den tidligere Southampton-spilleren har blitt et farlig våpen på offensive dødballer, og har fire nettkjenninger, senest i derbyet mot Manchester United.

Super Bowl finalen!
Få 7.50 i odds på begge lagene!
Benytt deg av kampanjen her!

Midtbane:

Jack Grealish – 6,7 – Aston Villa (Bournemouth, B)

Villa-kapteinen for plass i laget, når han skal lede laget sitt mot Bournemouth som sliter for tiden. En viktig kamp i nedrykksstriden, og vi tror på offensive bidrag fra Grealish, som er en av formspillerne av midtbanealternativene.

Adama Traore – 5,8 – Wolverhampton (Manchester United, B)

Er et angrep alene, og ser farlig ut med ball i motsetning til tidligere utgaver, noe fire mål og syv assists underbygger. Prislappen er det ingenting å si på, og spanjolen kan gjøre mye skade på Manchester United som ser alt annet enn solide ut for tiden.

Mohamed Salah – 12,5 – Liverpool (Southampton, H)

Mannen alle ser til i Manes skadefravær, og et fast innslag i Fotballsonens laguttak. Trenger vel ikke begrunne så mye for valget. Laget er klart best i ligaen, og deres andre talisman er ute med skade.

Anthony Martial – 7,9 – Manchester United (Wolverhampton, H)

Mannen United må se til når Rashford er utelukket. Lukter ikke direkte svidd av det de driver med for tiden, men Martial er alltid en trussel, og er blant de mestscorende av midtbanespillerne på markedet. Har historisk ikke noe voldsomt tak på Wolverhampton, men vi gir franskmannen tillit.

Gjett og vinn 250 000 kr under Super Bowl finalen!
Trykk her og meld deg på helt gratis!

Angripere:

Sergio Aguero – 12,0 – Manchester City (Tottenham, B)

Bærer for tiden City på egenhånd. Står for seks av de siste ni scoringene til laget, og er en garantert målscorer om han får en halvmeters rom i motstanders boks. En ekkel kamp borte mot ringreven Mourinho, som også er grunnen til at argentineren er eneste City-spiller i laget.

kivnl / Shutterstock.com

Dominic Calvert-Lewin – 6,1 – Everton (Watford, B)

Har våknet til de grader etter ansettelsen av Carlo Ancelotti, og bøtter inn for Everton. Veldig rimelig prislapp har han også. Watford har etter ansettelsen av Pearson blitt en tøffere motstander, men vi prøver oss likevel.

Chris Wood – 6,2 – Burnley (Arsenal, H)

Burnley står med to sterke seire mot Leicester og Manchester United, og mye av grunnen er denne mannen. Wood noterte seg for sesongen tiende ligascoring på Old Trafford i forrige runde, og er en håndfull for et hvert forsvar med sin fysikk. Arsenal står foran en skikkelig manndomsprøve på Turf Moor.

Benk:

Button (3,9 Brighton) Williams (4,1 Man Utd) Hudson-Odoi (5,3 Chelsea) Fernandez (4,4 Newcastle)

Rundens kaptein:

Mohamed Salah – Selvsagt den heteste kandidaten her. Som nevnt er Alexander-Arnold ingen dårlig utfordrer, men Salah er langt på vei selvskreven her.

Rundens billigspiller:

Adoma Traore (5,8) – I en vanvittig form, noe prisen ikke gjenspeiler. Tre målgivende på sine to siste kamper, og er mannen som får ting til å skje for Wolverhampton. Begynner også å bli en populær mann i Fantasy-sammenheng.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%)

Willian (5,8%) – Brasilianeren har nytt godt med tillitt fra Lampard, og viser til tider gammel storhet. Kan fort finne på å være tunga på vektskåla når Chelsea drar til Leicester for å spille toppoppgjør lørdag formiddag.

Rundens Donk (valgt av minst 15%):

Jamie Vardy (42,1%) – Legger hode på blokka og setter ligaens toppscorere opp som rundens donk. Kan dra en parallell mellom Leicesters formdupp med deres angriper. De seks siste ligakampene har Vardy gått målløs av banen etter at han tidligere har vært ligaens største målgarantist. Når han i tillegg er den desidert mest populære angriperen med sine 42,1%, faller jeg for fristelsen, og spår en syvende strake uten scoring.

Kategorier
EnglandFantasyFantasy Premier LeagueForhåndssaker og kampreferatNyheterPremier League

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker