Tramadol Order Online Canada Tramadol For Sale Cheap Tramadol Online Shipped To Florida Purchase Tramadol Overnight
Salah er selvskreven på laget i gameweek 1

Rundens kapteinvalg: Tilbake til normalt

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Super Bowl finalen!
Få 7.50 i odds på begge lagene!
Benytt deg av kampanjen her!

Nummer 1 – Mohamed Salah

Salah som jevnlig det beste kapteinsalternativet er tilbake til normalen fra de siste sesongene. Egypteren ble ca 250.000 spillere sin store helt sist runde når han dro hjem 48 poeng for de som hadde valgt å bruke TC-chipen på han. Deilig det for dem. Salah var litt usynlig første kamp, men mot West Ham var han instrumental for Liverpool og kunne fort endt opp med flere mål også. Om man ser på de siste seks rundene er det Salah som har flest skudd, flest skudd i boks og flest skudd på mål. Virker å ligge enda mer sentralt fremme også, noe som gjør han enda mer attraktiv også. Vanligvis hadde man regnet med en ganske solid seier her for Liverpool, men Southampton har virkelig skjerpet seg i det siste. Kun Liverpool og Watford har sluppet inn færre mål de siste, men nå møter de vel overmakten? Liverpool har et mannskap som i de fleste kampene kan score mange mål. Nærmer seg vinterpause også for Klopps gutter, så nå er det vel bare å kjøre på?

Nummer 2 – Sergio Aguero

7 mål på de siste 6 kampene er sterkt. Aguero er nå tilbake som FPL-konge, så får vi bare krysse fingrene for at Guardiola lar han få lov til å være det denne kampen også. Spilte ligacupen i midtuka, så det skal ikke komme overaskende på om Jesus er den som starter denne kampen. Formen er dog så god at all logikk tilsier at han skal starte, men så liker ikke alltid Pep logikk da..
Ingen spisser leverer flere skudd på mål for tiden og han viser en svært dødelig form. 16 mål på 17 kamper totalt i sesongen er råsterkt, og da tar man ikke høyde for antall minutter. City er laget som nå er på topp i de fleste offensive statistikker, så det flyter godt for laget for tiden (selv om de ikke fikk mål mot Man Utd). Tottenham har vært ustabile under Mourinho og spesielt forsvarsspillet har ikke imponert mange. Det er ingen grunn til at ikke Aguero skal kunne score noen mål i denne kampen om han starter.

Gjett og vinn 250 000 kr under Super Bowl finalen!
Trykk her og meld deg på helt gratis!

Nummer 3 – Pierre-Emerick Aubameyang

Spissen fra Gabon er nå tilbake etter suspensjonen og han er nok veldig spillesugen. Den nylig utnevnte kapteinen er nok ute etter å vise at han kan inspirere laget på en bedre måte enn det han gjorde mot Crystal Palace i runde 22. Ligger på solide 14 mål og er som han har vært i sin Arsenal en solid spiss som scorer jevnt med mål. Flere skulle gjerne sett at han leverte eksplosive poengsummer litt oftere, noe man ofte ønsker fra en kaptein. Uansett er han en spiller som henter jevnt med poeng, og om Arsenal får mer skikk på angrepsspillet er det et lag som fort kan produsere sjanser. Med Martinelli sitt imponerende spill på høyresiden kan det også fort være klart for Auba i midten igjen, og da skal han settes mye opp. Er også på straffene, noe som er en solid bonus i hver kamp.

MDI / Shutterstock.com

Nummer 4 – Jamie Vardy

Før jul var han kongen av FPL og lå an til å nærme seg 300 poengsgrensen om spillet hadde fortsatt. Spissen gjorde narr av xG og malte bare på kamp etter kamp. Ting fungerte meget bra og hele spillet til Leicester handlet om å sørge for at Vardy scoret mål. På sesongens 18 første kaper scoret han 17 mål, men etter det har det sagt litt stopp. Nå er det 6 runder siden sist han scoret (to av dem var han ute med skade), så han må sies å være litt ute av form. Den nybakte pappaen har kanskje fått andre ting i livet som krevet litt av han, samtidig som han har slitt med en skade i hele januar. Nå er det på tide å komme seg tilbake på jobb for fullt! Chelsea på hjemmebane høres ut som en kamp Vardy liker godt, så det blir spennende å se om han finner tilbake til seg selv igjen. Chelsea er et lag som slipper til mange sjanser, så vi tror dette kan bli et meget morsomt oppgjør med mange mål. Om vi får et slikt kampbildet skal det nok i alle fall ikke stå på sjansene Vardy får. Mange har nok blitt skremt bort fra Vardy og ytterst få velger han nok som kaptein, så om man vil prøve seg med en frekk er Vardy kanskje din mann?

Testet ut oddsbygger?
Finn ut hva det er her!

Nummer 5 – Liverpool forsvar

Så lenge Joe Gomez starter slipper ikke LFC inn mål. Da er det automatisk minst 6 poeng og veldig gode muligheter for ekstra. Backene til Liverpool har gode muligheter for målpoeng hver kamp og spesielt Van Dijk kan score mål på heading hver kamp. Mange tør sjeldent å sette forsvarspillere som kaptein, men dette er gutter som nesten like ofte som de offensive stikker av med tosifrede poengsummer. På de siste 9 kampene har de kun slippet inn et mål, så nå på hjemmebane vil vi mene at det er ganske stor sannsynlighet for nok en CS.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker