Tramadol Rx Online Tramadol To Buy Cheap Tramadol Sale Online Uk Ordering Tramadol From Mexico

Oppsummering: Gameweek 24

Fotballsonen skal denne sesongen ta et tilbakeblikk på hver gameweek, for å gi våre lesere best mulig oversikt over hva man kan hente ut av runden i et FPL-perspektiv. Hva kan tallene fortelle oss fra runden som gikk, og har vi kanskje observert noe man ikke kan hente ut fra statistikkene?

Super Bowl finalen!
Få 7.50 i odds på begge lagene!
Benytt deg av kampanjen her!

Flest poeng:
Mohamed Salah – 16p
Jordan Henderson – 16P
Ayoze Perez – 15p

Rundens overraskelse:
Det var få som hadde levnet Burnley en reell mulighet før borteturen til Old Trafford. United hadde kun tapt én hjemmekamp denne sesongen, mens Burnley stod med 2-3-6 på bortebane. Da er det mildt sagt overraskende at det endre med tre poeng til gjestene, som trengte poengene etter en veldig svak periode.

Rundens skuffelse:
Det er selvsagt Manchester United som er den aller største skuffelsen denne runden, men at Chelsea ikke klarer å ta tre poeng mot Arsenal når de spiller i en time med én mann mer, og i tillegg tar ledelsen to ganger er svakt! Frank Lampards Chelsea går ikke på skinner om dagen!

Prisøkning utvalgte:
Jack Grealish – 6.6 → 6.7 (Har økt)
Mohamed Salah – 12.4 → 12.5 (Har økt og øker igjen)
Adama Traore – 5.7 → 5.8 (Har økt)
Kevin De Bruyne – 10.6 → 10.7
Raul Jimenez – 7.6 → 7.7

Prisnedgang utvalgte:
Sadio Mané – 12.4 → 12.3 (Har falt og faller igjen)
Marcus Rashford – 9.0 → 8.9 (Har falt)
Aaron Ramsdale – 4.7 → 4.6
Jamie Vardy – 9.9 → 9.8

Gjett og vinn 250 000 kr under Super Bowl finalen!
Trykk her og meld deg på helt gratis!

Underliggende stats:

  • Leicester var tilbake på topp over forventede mål per lag, med sine 2.94. Det er kanskje ikke noen grunn til å kaste Vardy(skadefri) likevel? Rett bak fulgte City med 2.87 xG.
  • Den man kunne forvente at skulle score flest var Mohamed Salah (som spilte to kamper) med 1.52. Bak ham fulgte Deeney (1.35) og Maupay (1.32)
  • Når det kommer til forventede assist var Ricardo Pereira enorm i Leicesters kamp, med hele 1.20 xA. De Bruyne var som vanlig høyt oppe med 0.83, mens Salah leverte 0.47 over to kamper.
  • Aaron Mooy og Emerson(!) stod for flest nøkkelpasninger med fem! Bak der fulfte Redmond og Grealish med sine 4. Maddison og Barnes stod også for 4 nøkkelpasninger, mens Pereira stod med 3. Med andre ord fikk Iheanacho og Ayoze svært god service på topp.
  • Flest skudd denne runden var det ingen tvil om. Mohamed Salah stod for elleve avslutninger på sine to kamper. Armstrong stod for 6 avslutninger og hadde delt flest i en enkelt kamp. Son og Sterling stod på sin side for 5 hver!

Lærdom fra helga:

  • Liverpool er bunnsolide. Selv om de slet lenge mot Wolverhampton endte det med tre poeng der, og mot West Ham kom nok en clean sheet og ny seier. Fra disse kampene er det forøvrig verdt å merke seg at Adama Traore og Raul Jimenez tidvis herjet mot Liverpool.
  • En kamp er aldri avgjort. På 93:00 ledet Everton 2-0 mot Newcastle. Kampen endte 2-2.
  • Leicester er på ingen måte ferdig. Etter en tøff periode var de virkelig i fyr og flamme igjen denne serierunden!
  • Manchester United ser veldig tannløse ut uten Marcus Rashford. Hva nå, Solskjær?
Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker