Buy Cheap Tramadol Mastercard Get Tramadol Online Uk Can You Order Tramadol Online Tramadol 100 Mg For Sale Online Tramadol Uk Online Tramadol Visa
ph.FAB / Shutterstock.com

Rundens kapteinvalg: Kan kongen fortsette?

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Se alle La Liga kampene helt kostnadsfritt!
Benytt deg av tilbudet her!

Nummer 1 – Sergio Aguero

Forrige runde var Sergio Aguero tilbake i rollen som FPL-sjef, selveste sjefen over alle sjefer sist tiår. Han leverte deilige 20 poeng til sine eiere og hele 40 poeng til de som hadde tatt sjansen på han. Har levert 13 scoringer til nå i år uten å helt være et skikkelig FPL-tema for mange, men nå må man kanskje revurdere dette. Få spillere har visst jevnere poengsanking i FPL, spesielt på hjemmebane de siste årene. Om han spiller kamper hvor City er ventet å dominere blir det mange sjanser og gode forhold for den argentinske legenden. Har ikke skutt så mye som konkurrenter i år, men har heller ikke spilt så mye. 18 skudd har det blitt på de 16 kampene han har vært involvert. Kun 7 ganger har han spilt 90 min, 5 ganger har ha nspilt under 30 min og 4 ganger har han blitt byttet ut tidligere. Målstatistikken hans er dermed meget sterkt om man ser på hvor mye han har spilt i forhold til andre. En Aguero fra start viser alltid hva som bor i han, og da renner fort poengene inn!

Nummer 2 – Kevin De Bruyne

Om Aguero ender opp med mange poeng er det som alltid ganske stor sjanse for at også KDB ender opp med en solid poengsum. Ligger nå på 150 poeng etter sine to målgivende sist helg og fortsetter bare kjøret. 9 poeng ble det mot Aston Villa på kun 62 min. spill og igjen var han veldig involvert i spillet. Har nå 7 mål og 16 målgivende, noe som bare er spinnvilt. Kan han fortsette dette vil man se en FPL-sum opp mot 300 poeng, noe som er ganske sjeldent. Kun Salah og Mahrez har skutt mer enn han i de siste kampene, så til tross for at det er målgivende pasninger som gjør at han utmerker seg er det stort potensial for mål også slik han spiller for tiden. Spiller på laget som skaper mest offensivt og er spilleren som skal styre det meste dette laget driver med, det er oppskriften på et solid kapteinsemne.

Håndball EM : Kjemp om 300 000 kr !
Trykk her for å delta i kampanjen!

Nummer 3 – Mohamed Salah

Midtbanespilleren til Liverpool har hatt mest skudd på mål av midtbanespillerne i det siste. 12 skudd på siste 8 tyder på en offensiv spiller som igjen er den som skal avslutte og komme i de farlige posisjonene hos Liverpool. På toppen av dette er det han som tar straffer. Mane skyter like mye i boks og er også i farlig posisjon, men straffeansvaret vipper det når det er såpass jevnt mellom de som det er for tiden. Man Utd er en vanskelig motstander for dem. Statistikken bakover i banen hos de røde djevlene er mer solid enn man skulle tro, men slike kamper som dette lever sitt eget liv. Blir det et tidlig mål i kampen kan fort dette bli et morsomt oppgjør, ellers er det en risiko for 0-0 som man må være forberedt på. Salah liker seg mot alle motstandere, så det er ikke feil å sette han som kaptein på hjemmebane. Har vært meget solid hjemme denne sesongen og levert 15 poeng mot Arsenal, 7 poeng mot Tottenham og 8 poeng mot City i kamper mot «grei» motstand. Vil derfor ikke være nervøs for at det skal bli poeng på han igjen, men som sagt så avhenger det av hvilket kampbildet vi får.

Oddsboost: 15 i odds på McGregor seier i helgen!
Benytt deg av tilbudet her!

Nummer 4 – Danny Ings

Ings sine tall sist kamp var utrolige. Mot Leicester var han en konstant trussel og kom seg til hele 9 skudd. Fem av disse var i boks og to av dem var også i metallet. Storspilte og burde endt opp med betydelig mer poeng enn de 5 det ble. Har 14 mål denne sesongen og ser faktisk ut til å kunne holde det gående. Har tidligere sesonger slitt mye med skader, men nå virker det som om han har fått orden på disse problemene og holder unna «skaden» mange har ventet på. Hele 25 % har kastet seg på, noe som gjør at verdien hans har økt fra 6.0-6.8 etter de siste ukenes opptredener. Ingen spiss har skutt mer i boks de siste rundene og få har truffet mål like ofte. Southampton har plutselig blitt et lag som skaper ting offensivt, rangert som det laget som har skapt femte mest store sjanser i det siste. Da skader det ikke å være ensom spiss for dem. Møter et Wolves som er solide bakover i mange kamper, men som er litt ustabile. Vi trodde de skulle få det tøft mot Leicester, det ble det ikke, klarer de igjen å vise seg frem mot et av de bedre lagene i serien?

Nummer 5 – Jamie Vardy

Vardy blir nok valgt av en del denne runden, men i de fleste miniligaer vil han nok være en diff-kaptein etter sist helgs fadese. Mange som spiller dette spillet er lite tålmodige, noe som gjør at spesielt City-gutta kommer til å bli mye valgt. På bortebane har han et snitt på 8,2 poeng. Han har 9 av sine mål der og også to av sine målgivende. Det er der han ar hentet mest poeng denne sesongen. Mange lag har i alle fall tidligere tatt litt mer sjanser når de spiller hjemme mot Leicester, men etter å ha sett hvor solide Rodgers gutter er har det nok blitt til at lag tar litt mindre sjanser mot dem, noe som kanskje gir dem mindre rom å løpe i? Om det er rom liker Vardy og Leicester seg godt, og tradisjonelt sett har han avsluttet mange kontringsangrep med suksess. Burnley har ikke fremstått veldig overbevisende denne sesongen og formen deres på hjemmebane har vært mer ustabil enn det man er vant til. Statistikken som er dalt veldig for dem er antall sjanser de slipper til inni boks, noe som resulterer i at mange lag kommer til gode muligheter. Med en god spiss som Vardy kan de fort bli straffet i denne kampen, og han er et veldig godt alternativ som kaptein om man kan tilgi han for runden sist helg.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker