Tramadol Next Day Visa Tramadol Online Overnight Fedex Tramadol Online Rx Buy Cheap Tramadol Overnight

FPL oppsummering: Kong Aguero!

Fotballsonen skal denne sesongen ta et tilbakeblikk på hver gameweek, for å gi våre lesere best mulig oversikt over hva man kan hente ut av runden i et FPL-perspektiv. Hva kan tallene fortelle oss fra runden som gikk, og har vi kanskje observert noe man ikke kan hente ut fra statistikkene?

Flest poeng

Sergio Aguero – 20

Riyad Mahrez – 17

Abdoulaye Doucourè – 14

Lucas Digne, Cesar Azpilicueta – 12

City-spillerne var virkelig de man skulle hatt på laget denne runden og flere av dem havnet rundt 10 poeng.

katatonia82 / Shutterstock.com

Rundens overraskelse

Dette var en runde uten de aller største overraskelsene mener vi, at Southampton slo Leicester setter vi heller på skuffelse. Noe som må sies å være overraskende er derimot hvor solide Watford plutselig virker. De var tippet av flere til å ha en god sesong, men en katastrofal åpning gjorde at de heller ble sett på som en soleklar dumpekandidat. Nå viser de at de klarer å forsvare seg, samtidig som de klarer å score mål igjen, og da er det en del spennende spillere man må vurdere igjen. De har ikke tapt på fem kamper nå. Kampprogrammet virker overkommelig, så nå er det en del billigere spillere som står på perrongen. Få hadde trodd at Nigel Pearson skulle ha så stor suksess.

Rundens skuffelse

Her velger vi å sette Leicester sin håpløse affære mot Southampton. Dette var et lag de slo hele 0-9 sist kamp og man hadde vel trodd at de skulle vinne igjen, dog ikke så suverent. Må man vurdere å gjøre noe med spillere man har på laget sitt fra gjengen til Rogers? Man bør nok gi dem de to neste kampene uansett, de bør være ok. Allikevel var det skremmende å se at Leicester sitt maskineri plutselig ikke fungerte skikkelig og tapte helt fortjent om man ser på statistikk. Dette gikk dessverre også utover rundens mest populære kaptein. Dette var en runde som ikke straffet så mange mtp. kaptein så lenge ingen diffet litt med Aguero, Mahrez etc. Dermed var det ikke helt krise å dra med seg 10 poeng på Vardy, men mange er nok svært skuffet. Har ikke spilt de siste to kampene, så forventingene var store til PLs toppscorer og han skuffet ganske så mange.

Prisøkning (utvalgte)

Kevin de Bruyne – 10.6 -> 10.7 (allerede økt)

Danny Ings – 6.7 -> 6.8 (allerede økt)

Riyad Mahrez – 8.4 -> 8.5

Sergio Aguero – 11.8 -> 11.9

Prisnedgang (utvalgte)

Takumi Minamino – 6.5 -> 6.4

Dele Alli – 8.7 -> 8.6 (allerede gått ned)

Lys Mousset – 4.8 -> 4.7 (allerede gått ned)

Raheem Sterling– 11.8 -> 11.7

Underliggende stats (utvalgte)

  • Mange spisser var skuddglade denne runden. De som slengte seg på Ings toget har all grunn til å være fornøyd med valget, men denne runden skulle de nok hatt enda mer poeng. 9 skudd fyrte han av og 5 av dem traff mål. To skudd i tverliggeren iløpet av 1 minutt sier litt om hvor nær han var flere mål. Ligger hele tiden og lukter, og vil nok kunne score mål mot alle lag. Vardy endte opp med 0 skudd..
  • Brandon Williams viser seg nok en gang fra en veldig positiv side og fremstår kanskje som den beste venstrebacken til OGS for tiden? Til prisen av 4.0 kan man gjøre et kupp her. Fem touch i boks og generelt mange gode offensive posisjoner og involveringer. Er en offensiv type som er med i stort sett alle angrep. 
  • Dobbel Gameweek nærmer seg med stormskritt og mange tenker nok på hvem de skal ha inn fra Liverpool. Begge kampene der er borte, og om man skal se på statistikk når man tar avgjørelser bør man vurdere Bobby Firmino:

Liverpools bortekamper denne sesongen:

  • Mål: Firmino (7), Mane (4), Salah (1)
  • Skudd: Firmino (31), Salah (25), Mane (23)
  • Skudd på mål: Firmino (15), Salah (10), Mane(10)
  • xG: Firmino (5.12), Mane (4.56), Salah (3.24)
  • Store sjanser: Firmino (9), Mane (8), Salah (5)
  • En spennende statistikk denne runden er å se hvilken spiller som har hatt flest touch på motstanderens banehalvdel. Man skulle kanskje tro det var offensive spillere, men der tar man feil. 3 av de 5 som har mest touch er nemlig backer, og kan nok ikke kalles forsvarspillere nesten lenger slik de spiller. Robertson har flest med 75, det samme som David Silva. Brandon Williams kommer etter dette med 73 og sist på denne listen er Cancelo med 70.
Vlad1988 / Shutterstock.com

Lærdom fra helga

  • Manchester United er vanskelige å lese og må sies å være ustabile, men Martial og Rashford leverer varene. Trioen Rashford, Martial og Greenwoord (om de kan kalles en trio) har faktisk levert flere mål enn Salah, Mane og Firmino. Nå sier vi ikke at de skal sees på i samme klasse her ettersom Liverpool sin gjeng nok er den beste angrepstrioen i verden, men det viser uansett at spesielt Martial og Rashford er ganske gode valg.
  • Som nevnt er Watford på et positivt kjør for tiden, noe som gjør at spillere bør begynne å vurderes derfor. Doucoure var overalt denne kampen og noterte seg for tredje kamp på rad med målgivende. Har de siste 3 sesongene kommet seg over 120 poeng og gang på gang vist en evne til å dukke opp i boks. Koster 5.6 og er nok en man kan vurdere til den prisen fremover.  Er han for god for dette laget?
  • Aguero er bare kongen av FPL.
  • Everton er solide igjen. Nå er de ikke så suverene som noen skulle ha ønsket mot Brighton, men slik de spiller er det attraktive alternativer både offensivt og defensivt. Digne husker vi alle fra i fjor og kan absolutt vurderes igjen, var svært offensiv og involvert denne kampen. Flere har gått for Calvert-Lewin, noe som ikke nødvendigvis er et dårlig valg selv om poengene uteble denne runden. En streng VAR-avgjørelse fra mål og kommer seg høyt på statistikkene gjør at han ikke bør ha spilt seg vekk fra så mange lag.
Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker