Tramadol Cod Online Can You Order Tramadol Online Legally Tramadol Online Overnight Delivery Tramadol Online Mexico
/ Shutterstock.com

Rundens kapteinvalg: Målgarantisten er tilbake, fortsetter han som i 2019?

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter. De tre beste valgene blir skrevet opp i rangert rekkefølge. De to siste valgene vil være mer «diff-valg», altså gode valg som absolutt kan gi gode poeng, men som kanskje kan gi deg noen ekstra poeng på rivalen din når det trengs.

Nummer 1 – Jamie Vardy

Årets spiller til nå i England? Det er ingen tvil med FPL-øyne i hvert fall. 144 poeng har det blitt så langt etter halvspilt sesong og han er nok sugen på å fortsette å dundre ballen inn i nettet etter to kamper på sidelinjen nå. Ble pappa for ikke mange dager siden, så kanskje vi skal få se den sagnomsuste pappaeffekten utspille seg? Kampen er i hvert fall fint mot et Southampton de slo hele 0-9 sist gang de møtes. I den kampen ble det tre mål på målkongen og en målgivende, så det er egentlig ganske mye som gjør at Vardy bør gå inn her med en god følelse. Vardy imponerer stort gang på gang, så man bør vel regne med at de vil by om til dans her, og da er det aldri et galt valg å ha spissen på et lag som elsker å angripe.

Håndball EM 2020 spilles i januar!
Slik kan du få opptil 1000 kr i gratisspill under mesterskapet!

Nummer 2 – Raheem Sterling

Det er en stund siden vi har turt å anbefale Sterling som kaptein. Det sitter fortsatt litt langt inne, men nå tror vi det endelig kan være på tide. Usikkerheten med Jesus vs. Aguero gjør det enklere å velge den engelske kantspilleren. Så frisk ut mot Manchester United helt frem til målstreken, men mangler tydeligvis fortsatt noe moment denne sesongen i de avgjørende situasjonene. City virket å sprudle i hvert fall, så borte mot et ustabilt Aston Villa bør de i det minste skape mange målsjanser. Rotasjonsfaren er overhengene både på Sterling og den neste på lista, men vi tror Sterling skal være mer safe enn KDB. Mahrez og Bernardo Silva spilte begge mot United, så de aktuelle erstatterne ble ikke hvilt den kampen som noen trodde. De siste fem kampene er det ingen lag som har kommet til flere store sjanser og da er det trygt å ha den spilleren som til stadighet havner i mange gode situasjoner i hver eneste kamp han spiller.

Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Nummer 3 – Kevin de Bruyne

Som med Sterling spiller KDB på ligaens kanskje beste offensive lag for tiden. Det som er med KDB er at alle har han, og det føles litt mindre digg å treffe på han kontra Sterling om det går veien. Der vi er nå i sesongen må man se litt på andre alternativer om man ønsker å klatre, og da kan Sterling velges foran KDB for å prøve å ta poeng ikke andre har. Vi tror også det snart er på tide med en hvil for den magiske belgieren før de går inn i avgjørende kamper mot vanskeligere motstand. City pleier å være svakere uten, så vi får som vanlig se om Pep tenker det samme som oss andre. Det passer ekstra godt at Aston Villa er laget som i det siste har sluppet til flest store sjanser. Dette kan bli et målrikt oppgjør, og både KDB og Sterling er gode valg.

Risikofrittspill hver eneste uke på 200 kr!
Slik benytter du deg av tilbudet!

Nummer 4 – Tammy Abraham

Tammy har vært litt opp og ned i det siste. For noen runder siden hadde han vært en soleklar kandidat til å være et topp 3 valg, men nå vil han nok være et diff-valg. Chelsea har blitt litt jojo-aktige og taper kamper man ikke tenker de skal tape. Som Manchester United denne sesongen så sliter de litt med å bryte igjennom lag som legger seg litt lavere og gjør det trangt for dem. Allikevel er det nå en hjemmekamp mot Burnley en kamp som man må vurdere Abraham i. På papiret er dette en kamp de skal score mål i, noe som i et slikt tilfelle hadde resultert i gode poeng på Tammy. Han spiller spiss og kommer til nesten flest skudd i ligaen i perioder. Skal ligge på linja og lukte der, så skal de kreative offensive spillerne til Chelsea skape gode sjanser for han. Har scoret 1 mål på de siste 6 kampene og er ikke i kjempeform. Dette vil skremme vekk mange tradisjonelle og safe spillere som ønsker disse formspillerne. Her har man dog muligheten til å sette en spiller få andre velger som kaptein i en kamp som absolutt kan resultere i fin poengsum, noe som gjør han til en veldig spennende diff-kaptein om man ønsker.  

Nummer 5 – Marcus Rashford

Rashford vil nok bli valgt som kaptein av flere enn Abraham, så som diff er Abraham foran. Når det er sagt er det mye med Rashford som frister når man ser på hans prestasjoner denne sesongen, og som kanskje gjør han til et bedre og tryggere valg. Det som dog taler imot er at Manchester United er såpass usikre, og at de i slike hjemmekamper som dette ofte har slitt med å bryte ned motstanderne. Før de to siste kampene så vi derimot et United som fant litt ut av det og leverte fire mål hjemme mot Newcastle, noe som tyder på at det er potensial til å være et lag som scorer mål. Manchester United er avhengige av at Rashford presterer, og han fremstår mer og mer som en talisman for dette laget slik ståa er blitt. Man ønsker gjerne å finne utpregede main man i lag, og her har du en som er ganske klar main man i en kamp som fort kan bli en målrik affære om United tidlig finner en vei igjennom.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker